Άρρωστος μπαμπάς vs άρρωστη μαμά

Άρρωστος μπαμπάς vs άρρωστη μαμά σημειώσατε 0-1!
Ναι καλά διαβάσατε και το ένα το παίρνω εγώ ως μαμά περικαλώ με δόξες και τιμές! Ω ναι είμαι ζωντανή και όρθια!
Ένα “σικέ” παιχνίδι που αν μπορούσα να στοιχηματίσω κάθε φορά για το αποτέλεσμα θα είχα γίνει πάμπλουτη σου λέω!
Διότι αγαπητή μου φίλη η μάνα δεν αρρωσταίνει απλώς “αδιαθετεί”. Σιγά καλέ τι είναι το 38 και το 38,5, τι είναι ο βήχας που κοντεύει να σου βγει το λαρύγγι από το στόμα, σιγά καλέ που έχεις ανάγκη από ύπνο και τον καφέ τι τον κάνεις;! Σιγά που σε πονάνε τα κόκαλα, πάρε ένα ντεπονάκι και στρώσε χαρακτήρα!

Όταν όμως αγαπητές μου ο μπαμπάς αρρωσταίνει η κατάσταση είναι σοβαρή, ναι σου λέω είναι σοβαρή! Γιατροί, νοσοκόμοι, μανάδες, γιαγιάδες ο κόσμος όλος πρέπει να κινητοποιηθεί διότι το θέμα απαιτεί συλλογικές διεργασίες με σκοπό να αποφανθεί το συμβούλιο για την φαρμακευτική αγωγή του μπαμπά.
Άκουσε με αγαπητή μου η μαμά θα πάρει ότι φαρμακευτική αγωγή έχει στα γρήγορα και τελειώσαμε διότι πρέπει να σταθεί όρθια να περιποιηθεί τον άμαχο πληθυσμό. Να δεις που θα έρθουν επιστημονικές μελέτες οι οποίες θα αποδεικνύουν περίτρανα ότι η μάνα έχει πιο πολλά αντισώματα από τον πατέρα και λιγότερη ανάγκη για ύπνο μα ένα περίεργο πράγμα σου λέω δεν πέφτει η δόλια ποτέ στα πατώματα, δεν παραπονιέται και δεν σταματά την “δουλειά” της. Μιλάμε για τον πιο ακούραστο εργαζόμενο παγκοσμίως! Η δουλειά της δεν έχει ωράριο, μισθό ή ένσημα, μόνο αρμοδιότητες. Απαιτώ παρακαλώ ένα job description!

(πηγή:google search)

Τι και αν είσαι άρρωστη χρυσή μου μαγείρεψε, τάισε , απασχόλησε, πλύνε, σιδέρωσε, σκούπισε, σφουγγάρισε, άπλωσε, ξεσκόνισε, στρώσε, ξεστρώσε, ψώνισε “μα δεν μου αρέσει το φαγητό μαμά” άντε μαγείρεψε ξανά μανίτσα μου και άστα τα δεν αισθάνομαι καλά… “μαμά έχω εφιάλτες” “μαμά δεν θέλω να κοιμηθώ ποτέ” και να βλέπεις το βλασταράκι σου να χοροπηδά στις πέντε τα ξημερώματα εδώ και εκεί. Εσύ κατάκοπη φουκαριάρα να το μαζέψεις μαζί με αυτό και τα κομμάτια σου. Όχι σήμερα μόνο μανίτσα μου κάθε βράδυ γιατί μας έχει πιάσει μούρλα με τα αξημέρωτα… μόλις ο δείκτης χτυπήσει 5 ξεκινάμε πάρτι εμείς εδώ, αφού λέω να φτιάξω καπελάκια, σφυρίχτρες και να γίνει χαμός…
Άντε το πρωί μάνα μου να πάρεις τα πόδια σου με τις 4-5 ώρες ύπνου και τον βήχα και τον πυρετό.

Επίσης, αγαπητοί μας σύζυγοι να σας ενημερώσουμε ότι: εμείς οι μαμάδες δεν έχουμε σπουδάσει φαρμακολογία ούτε ιατρική. Όμως για τον πυρετό υπάρχουν αντιπυρετικά ω ναι δεν υπάρχει μόνο το ντεπόν υπάρχουν και άλλα! Όχι χρυσέ μου δεν θα σου ζητήσω να δώσεις τα σιρόπια, και λογής άλλα φάρμακα στο μικρό μας βλαστάρι γιατί ξέρω θα τα κάνεις μούσκεμα θα σου ζητήσω να πάρεις τα αντιπυρετικά σου διότι η φουκαριάρα η μάνα πόσα ξυπνητήρια και πόσες ειδοποιήσεις να βάλω για το πότε παίρνει ποιος το αντιπυρετικό, το σιρόπι, την αντιβίωση, τις βιταμίνες κλπ κλπ Τα κινητά έχουν ωραιότατες εφαρμογές ειδοποιήσεων. Βήμα πρώτο ανακαλύπτουμε πως υπάρχουν αντιπυρετικά, βήμα δεύτερο σημειώνουμε τι ώρα το λάβαμε, βήμα τρίτο δεν αφήνουμε τον πυρετό να ταβανιάσει αλλά κάνουμε συνδυασμούς…οκ σε πήγα στα δύσκολα θα σε βοηθήσω και εγώ εκεί. Βήμα τέταρτο – η συνειδητοποίηση – είναι ίωση = η ίωση μας κάνει να νιώθουμε χάλια αλλά θα περάσει.
Ναι αγαπητέ σύζυγε και η δόλια μάνα έχει τα όριά της.

(πηγή:google search)

Αύριο θα σηκωθεί και θα ξεκινήσει πάλι να κάνει την “δουλειά” της με χαρά και τσαχπινιά γιατί η ζωή συνεχίζεται και έχουμε πολλά πολλά ακόμα μπροστά μας. Μπορεί σήμερα να μην έχω τα κουράγια να τα σκεφτώ αλλά ξέρω αύριο θα τα βρω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Αγαπητές μου αγορομάνες παρακαλώ… εκπαιδεύστε τα αγόρια σας. Ναιιιι παιδιά του Θεού είναι και αυτά όπως και τα κορίτσια αλλά μη ξεχνάτε ΟΛΟΙ είναι άνθρωποι και στο μέλλον θα φροντίζουν τον εαυτό τους υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Αχ αγαπητές μου αγορομάνες πρέπει να ανακαλύψετε δεν αρρωσταίνουν μόνο τα αγόρια αλλά και τα κορίτσια…αχ ναι καλέ συμβαίνει και αυτό κάποιες φορές, μη βλέπετε που δεν το πολύ λένε! Δεν το λένε γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ οι δόλιες να το πουν! Δεν έχουν χρόνο να παραπονεθούν και σε ποιον μανίτσα μου να παραπονεθούν στο υπουργείο εργασία για τα εργασιακά τους δικαιώματα;! Ή στην δική τους μάνα που είναι ταβλιασμένη στο κρεβάτι και σήμερα στο νοσοκομείο;!
Η σημερινή μου ανάρτηση είναι κωμικοτραγική αγαπητή μου αναγνώστρια και ενώ βήχω γελώ ταυτόχρονα γιατί ναι αυτή είναι η ζωή και ναι αυτοί είναι οι ρόλοι! Σου αρέσει χρυσή μου; Δεν σου αρέσει; Δεν έχω κάτι άλλο να σου παρουσιάσω. Συνεχίζεις με χαρά και τσαχπινιά και κάνεις την καθημερινότητά σου όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Σιγά βέβαια μη μου το παρακάνεις λες και θα μου πεις μέχρι τώρα τρέχαμε ξυπόλητες στον άνεμο με ξέμπλεκες κοτσίδες! Άσε τις κοτσίδες ήσυχες, μη τις τραβάς διότι όσο και να τις τραβάς καρδιά μου δεν θα μακρύνουν και εγώ η δόλια δεν έχω και μακρύ μαλλί να τραβήξω! Άσε τα μαλλάκια τους στην θέση τους και φόρεσε το χαμόγελό σου. Από την καλή χρυσή μου, από την καλή όχι αυτό το μισόστραβό από την ανάποδη, από την καλή σου λέω! Άσε το χεράκι ελεύθερο…σε βλέπω έχεις μπουνίτσα κάνει με την παλάμη σου από τα νεύρα. Άστο καλό μου ελεύθερο το χεράκι σου μη σπάσουμε και τίποτα, ανάσες βαθιές και όλα θα πάνε καλά!!!!!
Άντε τώρα που πήρες τα πάνω σου να κάνεις κανένα σιδεράκι να μου στρώσεις… γιατί πολύ αέρα μου πήρες!

(πηγή:google search)

Σας γλυκοφιλώ μανούλες ΟΟΟΟΟολου του κόσμου!
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

ΥΓ: σας είπα; σκέφτομαι να τυπώσω ποδίτσα με παράσημο… της ανοικτής παλάμης! Έλα θα σου δώσω και εσένα μη μου στενοχωριέσαι. Σαν crafter που είμαι θα στο κάνω με κορδελάκια και ότι άλλο τραβά η διάθεσή σου! Μη ξεχνάς να το ξεσκονίζεις μανίτσα μου ναι

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ποδίτσα σε εμένα και γρήγορα
    Περαστικά στην οικογένεια και
    κουράγια πολλά στη χάρη σου!!!
    Πόσο σε καταλαβαίνω…παθούσα γαρ!!!

    Σε φιλώ πολύ ♥ (θριάμβευσες!!!!!!!!!!!!)

  2. Εγώ ενα δεν καταλαβαίνω. Γιατι τα αγόρια μου ακόμα και οταν ειναι αρρωστα ειναι δραστηρια και υπερκινητικά και οι μπαμπαδες πρεπει να ξαπλωσουν χωρις να κουνιουνται οταν αρρωσταινουν. Τι ειναι αυτο που μεταλλάσσει τα αγόρια σε ανημπορους ασθενεις; Περαστικά σε ολους και καλή αντοχή στην μανουλα.

  3. Αρχικά να πω περαστικούλια σας και να γίνεται γρήγορα καλά!
    Δεύτερον δεν ξέρεις πόσο γέλασα αν και ξέρω πως όλο αυτό πέρα από την πλάκα δεν είναι για γέλια.
    Η ποδίτσα θα κάνει τρελή θραύση να την κάνεις οπωσδήποτε! Σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι έναν τέλειο μήνα! 🙂

  4. Δεν χαίρομαι Λενιώ μου που είσαι παθούσα αλλά χαίρομαι που χάρηκες το κείμενό μου! Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου και εύχομαι έναν καλύτερο μήνα και πιο ξεκούραστο Παναγιά μου! Σμους!

  5. Αχ καλή μου "το έχω" όταν είμαι εκνευρισμένη και τελικά τότε βγαίνουν τελικά τα πιο απολαυστικά κείμενα (μεταξύ μας αυτά μη τα ακούσει ο σύζυγος)! Ναι ξέρω πρέπει να το κοιτάξω το θέμα μου! Χαίρομαι που το χάρηκες χεχε! Σε φιλώ!

  6. Ο προβληματισμός σου είναι εκπληκτικός! Όσο μεγαλώνουν τα αγόρια χάνουν τις αντοχές και τα αντισώματα του και το αντίθετο συμβαίνει με τις γυναίκες! Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό φίλη μου!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι έναν όμορφο και ήρεμο μήνα! Σε ευχαριστώ που πέρασες!

  7. Μα αγαπητή μου χαίρομαι που γέλασες, όπως είπα παραπάνω όταν είμαι εκνευρισμένη βγάζω τα καλύτερα και καυστικότερα κείμενα τελικά! Χαλάλι…να εκνευρίζομαι εγώ και να γελάτε εσείς με αυτά που γράφω χεχεχε! Όσο για την ποδίτσα είναι στα υπόψιν μιας και την κέρδισα με το σπαθί μου, αμέ! Σε γλυκοφιλώ καλό μου κορίτσι!

  8. Αχ σαν να πήρες τα πάνω σου φιλρναφίτσα μου ε??? Σε νιώθω… δεν φαντάζεσαι πόσο! Ένα θα σου πω, όταν είναι άρρωστος ο δικός μου σύζυγος, αποχαιρετάει τα παιδιά , φοβάται μην δει τα ραδίκια ανάποδα με μια απλή ιωσούλα, και τους λέει πως ο μπαμπάς είναι πιο άρρωστος και από τη γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας!

  9. Ένα κείμενο σκέτη απόλαυση!!!!!!!!!
    ως αγορομάνα έχω αν δηλώσω τα εξής: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σωτηρία γι αυτά τα δίποδα όντα…..
    θα έλεγα και κάτι ακόμη… αλλά δεν είναι πρέπον.
    Σ αυτό το σπίτι ζουν 4 άντρες, 3 παιδιά κ ένας μπαμπάς…. ο μπαμπάς σημειώστε είναι ο χειρότερος από όλους!!!!

  10. Ένα θα σου πω… Σήμερα είχε πονοκέφαλο και νόμιζε πως αρρωσταίνει.. Έβαλε θερμόμετρο, δεν πήγε για μουσική το απόγευμα, μου έκανε το βαρύ πεπόνι να μην τον ζορίζω γιατι την βγάζει δε τη βγάζει και εννοείται πως δε πήγα για καφέ στη φιλενάδα μου, εδώ έχουμε έκτακτο περιστατικό και εγώ θα καφεδοπίνω κουτσομπολευοντας?? Καμιά αναίσθητη είμαι εγώ?? Βέβαια χλαπάκιασε 2,5 κομμάτια γλυκό που του έφτιαξα μπας και πάρει τα πάνω του. Κάτι τέτοιες ώρες ελπίζεις στο θαύμα της ζάχαρης!! :)) Κατα τα άλλα περνάμε καλά!! χαχαχα φιλιά και περαστικά σας!!

  11. Αχ, γέλασα πολύ με το κείμενο σου. Η αλήθεια είναι ότι έχεις ένα δίκιο, πρέπει να είμαστε καλά για να μπορούμε να φροντίζουμε όλους τους όλους…Να με υπολογίζεις και εμένα στις ποδιές που θα κάνεις…χαχαχα…

  12. Μαράκι κι εγώ γελούσα, αν και ξέρω ότι μάλλον η κατάσταση δεν είναι καθόλου για γέλια! Υπομονή βρε γλυκούλα μου και περαστικά! Αχαχα, θυμήθηκα τον μπαμπά μου, έτσι κάνει όταν αρρωσταίνει, σαν να είναι ένα βήμα πριν το νοσοκομείο, ενώ η καημένη η μαμά αρρωσταίνει και δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά της! Γυναίκες παιδί μου… άλλο σκαρί, αντέχουμε εμείς!
    Αν έχεις όρεξη και θέλεις, πέρασε από το blog μου να παραλάβεις μία πρόσκληση σε tag με μερικές ερωτήσεις-απολογισμό του 2015… Να κάνεις ανάρτηση αν και όποτε θέλεις! Θα έρθω να σε διαβάσω για να γνωριστούμε καλύτερα!
    Φιλάκια! Περαστικά και πάλι!

  13. Τον Οκτώβριο ήμουν στο κρεββάτι ακούνητη για 1 ολόκληρη μέρα ΝΑΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ μια ολόκληρη μέρα για πάρτη μου!!!αλλά για να μπορέσω λίγο ν αναρρώσω απο τις δυο τομές π είχα σε χέρι και γοφό :-(. Καπάκι δυστυχία μου αρρωσταίνει ο σύζυγος με τις γνωστές ιώσεις που κυκλοφορούν. Ο σύζυγος είναι εργαζόμενος σε νοσοκομείο οπότε και η πρόσβαση σε γιατρούς άμεση. Αφού τον πείθω να πάει διαγνώστηκε όπως σας ανέφερα με απλή απλούστατη ίωση..Ε! έπρεπε να βλέπατε-ακούγατε τη μουρμούρα του, τη φάση παναγία μου πεθαίνω τώρα αποκλείεται ο γιατρός κάνει λάθος! τη μακρόσυρτη φωνή Ρεεεναααα μου κάνεις ένα ζεστό??? Περιττό να σας πω ότι τ είχα δει όλα μα δε ντρέπεσαι του λέω είμαι με ράμματα σε χέρι και πόδι εγώ ξέρω τί πόνους τραβάω και δεν έχω βγάλει κιχ κι αντί να ζητάω εγώ ή να παραπονιέμαι μας έχει ζαλίσει με μια ίωση?? Η απάντηση? Δεν έχεις ανάγκη εσυ αντέχεις. Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ παρέδωσα!!! ¨-)

  14. εμενα με λενε φεμινίστρια …… ε βεβαια οταν ξεβολεύεται ο αλλος εισαι φεμινίστρια !!!
    φιλενάδα εχεις γραψει την απόλυτη αλήθεια !!!αρθράρα!!!

  15. αχ φιλενάδίτσα μου ναι τα πήρα και στο κρανίο αλλά και τα πάνω μου!χχεχχεε! Γελώ με το "πιο άρρωστος και από τη γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας" αχαχα φοβερός! Σε φιλώ και εύχομαι έναν καλύτερο μήνα!!!!

  16. "δίποδα όντα" να ξέρεις γέλασα πολύ και σκέφτομαι αν μπει κανένας άντρας να μας διαβάσει δεν με ξεπλένει ο Δούναβης! αχαχα!Εσύ σπίτι με 4 άντρες ναι είσαι ήρωας δεν το συζητώ αγαπητή μου αλλά από την άλλη δες το και έτσι είσαι η γυναίκα και μάνα που θα προστατέψουν οι άντρες! Ηρωικό ε; Να το βλέπεις έτσι για να μη τα παίρνεις κρανίο αχα! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ!!!!

  17. αχαχα γελώ τόσο πολύ αλλά εσύ έχασες το καφεδάκι σου θα μου πεις! Γελώ τρελά και με το θαύμα της ζάχαρης! Βρε λες να πιάνει; Να το έχω στα υπόψιν δηλαδή, μαζί με το ντεπονάκι να προσφέρω και γλυκάκι! Είσαι απολαυστική στην περιγραφή σου να σαι καλά γέλασα! Φιλιά και καλή μας δύναμη και καλό μήνα να έχουμε! Ακούς Φεβρουάριε;;;!

  18. done! θα βγάλω πολλές ποδίτσες βλέπω οι παραγγελίες έχουν πιάσει φωτιά!!!!!! αχ βαχ! Χαίρομαι που γέλασες με το κείμενό μου καλή μου Αθηνά και εύχομαι να έχουμε έναν καλό μήνα με ηρεμία!!! Σε φιλώ!

  19. Σε ευχαριστώ Μάγδα μου για τα καλά σου λόγια! Εντός ελάχιστου χρόνου την έγραψα, μετά ηρέμησα για να σου είμαι ειλικρινής! Σε φιλώ και εύχομαι να έχουμε έναν ήρεμο μήνα! Ακούς Φεβρουάριε;;!

  20. Καλή μου Μαρία χαίρομαι που γέλασες με τα καμώματά μας και τα χάλια μας ταυτόχρονα! Να σου πω ηρέμησα και εγώ! Όταν χαλαρώσω λοιπόν θα βάλω μπρος για αυτές τις ποδίτσες με το παράσημο της ανοικτής παλάμης σου λέω… Πέρασα από το blog σου και μου αρέσει πολύ http://hardaboutwhathurts.blogspot.gr/
    Με χαρά θα λάβω μέρος όπως σου έγραψα στο δρώμενο! Ερώτηση: στο FB πως σε βρίσκω;!

  21. Έχω μείνει λίγο άφωνη με την ιστορία σου. Το "δεν έχεις ανάγκη εσύ αντέχεις" είναι σοβαρή κουβέντα. Ειδικά και μετά από δύο τομές που περιγράφεις. Σαφώς σε αυτές τις περιπτώσεις απλώς βάζεις μπατονέτες στα αυτιά και εν συνεχεία κάνεις έναν επαναπροσδιορισμό των "σπιτικών" καθηκόντων. Διότι πέρα από την πλάκα και τις αστείες περιγραφές όλες οι σχέσεις από φιλικές, ερωτικές και επαγγελματικές θέλουν to do description όπως το λέω εγώ. Στην συνέχεια καθορισμός ορίων. Εύχομαι να είσαι καλά τώρα με τις τομές και εύχομαι να έχεις έναν όμορφο μήνα! Σε ευχαριστώ θερμά που πέρασες και άφησες το σχόλιό σου! Σε φιλώ!

  22. freedom ο φεμινισμός ως φεμινισμός δεν μου αρέσει ως έννοια διότι πολλές γυναίκες μέσα από αυτή την τάση προσπάθησαν να βγάλουν το άχτι τους και τα σπασμένα ετών πίσω κάνοντας τραγικά λάθη στις σχέσεις του σήμερα. Εγώ υποστηρίζω τον αλληλοσεβασμό, την αμοιβαία εκτίμηση και την ισότητα επάνω σε αρκετά κομμάτια της καθημερινότητάς μας. Σίγουρα βέβαια "μάνα" ο πατέρας δεν μπορεί εκ φύσεως να γίνει ποτέ… Απλώς να προσπαθεί να βοηθήσει την μάνα όσο μπορεί στον ρόλο της. Δυστυχώς όταν ένας άντρας "ξεβολεύεται" και δεν θέλει να το διαπραγματευτεί, απλώς σου βάζει ταμπέλα "φεμινίστριας" και τέλος. Φιλιάαααα

  23. Πόσο σε νιώθω… πόσο σε νιώθω! Ευτυχώς δεν έχω πια μικρά παιδιά που να χρειάζονται βασική βοήθεια όμως όλα τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν γιατί δεν έχει σημασία που είμαστε άρρωστες, είμαστε οι "μαμάδες" του σπιτιού και μόνο αυτό μετράει! Φιλάκια και περαστικά μας

  24. οι "μαμάδες" του σπιτιού, πόσο όμορφα και τρυφερά το έθεσες! Έτσι ακριβώς όπως τα λες! Εύχομαι έναν ομορφότερο μήνα καλή μου Χριστίνα και πιο δημιουργικό! Περιττό να σου πω ότι ξετρελάθηκα με την κουβερτούλα ριχτάρι που έφτιαξες!

  25. Λιώνω σου λέω λιώνω κλαίω από τα γέλια!!!!!!!!! Προς τι η τελευταία πααράγραφος κορίτσι, ποιες ξινές σε διαβάζουν….άστες στην ξινίλα τους, όσο για τους συζύγους τι να πω, όλοι ίδιοι να ναι, λιγάκι πυρετο και κόσμος όλος καταρέει!!!!!!!!!!!

  26. Χα χα σε νοιώθω!! Πάντως εμείς είμαστε το ίδιο και οι δύο τάβλα!! Τώρα για τις δουλειές ευτυχώς οι δικοί μας μας κανακεύουν! Ευτυχώς γιατί το σπίτι μας θα έπιανε αράχνες σε περίπτωση ασθένειας!

  27. Ένα θα πω "ποτέ θα κά ποτέ θα κάνει Ανοιξή"! Να ησυχάσουμε! Τώρα ησυχάσαμε είναι γεγονός αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε εσώκλειστες, μακριά από σχολείο, μπαλέτο, παιδότοπους και άλλα παιδιά γενικώς! Δεν είναι λογική αυτό θα μου πεις, αλλά έστω να ηρεμήσουμε για λίγο και μετά βουρ ξανά στα βαθιά! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ θερμά που πέρασες!

  28. Ευτυχώς έχεις κορούλα (εκεί ποντάρω και εγώ) και θα σας κανακεύει όταν μεγαλώσει χεχεχε! Εμείς δυστυχώς δικούς μας κοντά και υγιείς δεν έχουμε οπότε ο σώζων εαυτόν σωθήτω! Σε φιλώ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ