29 comments

Avatar

Πράγματι ευκαιρία να εκφραστείς! Για μένα θα κρατήσω μια φράση…να αγαπάς τον εαυτό σου ανεπιφύλακτα!

Avatar

Κρατάω το μάθημα ζωής, βγάζει ρεαλισμό κι αισιοδοξία ταυτόχρονα!

Avatar

"Ζούμε σε άσχημη εποχή -αυτή όμως είναι- αποδέξου το και προχώρα"

Μαρία μου τα είπες όλα εδώ μέσα!! σε πέντε λεξούλες όλες οι αλήθειες σου!!!

Πολύ όμορφο κι αυτό το δρώμενο!

Avatar

Για κάποιον λόγο μου φάνηκε παρα πολυ αισιόδοξη η ανάρτηση σου!
Νομίζω τα είπες ολα σε μερικές γραμμές!

Avatar

Δύσκολες οι εποχές για όλους μας δυστυχώς, η αισιοδοξία είναι το μόνο που μπορούμε να έχουμε για να μας κρατά όρθιους, αγαπάμε λοιπόν και προχωράμε! Την Καλημέρα μου Μαράκι!

Avatar

Μακάρι αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη για σένα Μαρία μου! Και ας σταθούμε όλοι στο "ζούμε σε άσχημη εποχή, αποδέξου το και προχώρα". Φιλάκια!

Avatar

Shelflove αγαπητή μου reggina όπως το λες αυτό να κρατήσεις! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

Avatar

Αγαπημένη μου eleftheria είσαι άνθρωπος αισιόδοξος και αυτό βγαίνει έντονα! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

Avatar

Μου πήρε καιρό να αποδεχτώ την νέα πραγματικότητα καλή μου Ελένη…για αυτό το βάζω μέσα στα μαθήματα του 2015! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

Avatar

Μαρθούλα μου σε ευχαριστώ…

Avatar

Καλημέρες καλή μου! Πόσο σημαντικό αυτό που λες για την αισιοδοξία…Είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής που πρέπει να καλλιεργήσουμε…θέλει δουλειά αλλά μπορούμε! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

Avatar

Αγαπημένη μου Magda εύχομαι για όλου μας διότι έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ μέσα σε αυτό το αβέβαιο κλίμα που ζούμε. Είναι ψυχοφθόρο και πολεμά συστηματικά κάθε ίχνος αισιοδοξίας και ελπίδας! Αποδεχόμαστε το ΤΩΡΑ και την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και προχωράμε με όπλα την αισιοδοξία, την ελπίδα και την αγάπη. Σε ευχαριστώ που πέρασες!

Avatar

Πάμε για μια καλύτερη νέα χρονιά! Προσωπικό χρόνο και δημιουργικότητα 🙂

Avatar

Εύχομαι να πιάσεις τους στόχους για το 2016 και να πετύχεις ακόμη περισσότερα!! Σε φιλώ!!

Avatar

Εχω σταματήσει να βάζω στόχους,προσπαθώ να ζώ όσο γίνεται πιο έντονα το τώρα.Σου εύχομαι ότι έχεις σκεφτεί για τη νέα χρονιά να το δείς να πραγματοποιείται!(και κάτι άλλο,εγώ είμαι γεννημένη 17 ιουνίου 1981)

Avatar

Θαρραλέα πρέπει να σταθούμε
μπροστά στα δύσκολα…
Σε χάρηκα Μαίρη μου κι εύχομαι
κάθε καλό το 2016!!

Καλή εβδομάδα ♥

Avatar

Έτσι με αισιοδοξία και ενθουσιασμό! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

Avatar

Υγεία και Αγάπη καλή μου Kalli και θα είμαι χαρούμενη! εεε και να βελτιώσω το blog μου χιχιχιχι! Σε φιλώ!

Avatar

ααα είμαι μόλις μία ημέρα μεγαλύτερη σου, ζωδιακή συμφωνία στο απόλυτο λοιπόν! Επίσης εύχομαι από καρδιάς το ίδιο και για εσένα! Ευχαριστώ που πέρασες!

Avatar

Καλό μου Λενιώ θαρραλέα και αντρίκια μπροστά στο θηρίο… ή εμείς ή αυτό… Σε φιλώ και εύχομαι μόνο τα καλύτερα για όλους μας! Καλή εβδομάδα επίσης!

Avatar

Γλυκιά μου Μαρία χαίρομαι που απάντησες κι έτσι μαθαίνουμε κι άλλα πράγματα για σένα!
Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου! Και όντως, η μέρα του δημοψηφίσματος ήταν μία μέρα ολοκληρωτικού διχασμού…
Ζήσαμε δύσκολες μέρες γενικά το '15. Εύχομαι σε ένα καλύτερο '16! Τουλάχιστον με αισιοδοξία και δύναμη να διαχειριζόμαστε τις δυσκολίες χωρίς να μας παίρνει από κάτω.
Καλό βράδυ κοπέλα μου!

Avatar

Σε ευχαριστώ Μαρία μου και χαίρομαι για την συμμετοχή μου! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ! Εύχομαι καλύτερα από εδώ και πέρα…

Avatar

Χαίρομαι που σε γνωρίσαμε λίγο περισσότερο!!! Ξέρεις πόσους στόχους έχω βάλει όλα αυτά τα χρόνια;; Ούτε τα μισά δεν έχω κάνει! 🙂 Συμφωνώ με τα δύο τελευταία στο Μάθημα ζωής!! Το τρίτο ακόμα δε το έχω καταφέρει σε κάποιες περιπτώσεις. Καλή εβδομάδα Μαίρη μου!

Avatar

eleana μου για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θέτω στόχους, κατά κάποιο τρόπο θα έλεγα φοβάμαι να θέσω στόχους που μπορεί να μην επιτύχω και μετά απογοητευτώ. Το σκεπτικό δεν είναι και απόλυτα σωστό όμως ο καθένας κινεί τα νήματα της ζωής του όπως νιώθει καλύτερα, εγώ με αυτό το σκεπτικό νιώθω πιο ήρεμη. Όσο για το 3ο μάθημα ζωής είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να εμπεδώνω… Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

Avatar

Μαίρη μου, πολύ τον χάρηκα τον απολογισμό σου! Αποπνέει μια αισιοδοξία και εγώ όπως ξέρεις είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος!!! Από τα μαθήματα ζωής το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου!!! Εύχομαι το 2016 να είναι γλυκό μαζί σου και να σου φέρει όσα ονειρεύεσαι!!!

Avatar

Σε ευχαριστώ καλή μου Κλειώ και να σου πω χάρηκα πολύ και τις δικές σου απαντήσεις…ειλικρίνεια, αισιοδοξία και οργάνωση φιλενάδα μη μας φάει το χάος λέμε! χεχε! Σε φιλώ!

Avatar

Όπως το είπες Μαράκι μου! Πολύ κοντά οι "απολογισμοί" μας…
Κοίτα μπροστά με χαμόγελο και πάρε ελπίδα από την κόρη σου!!! Τα παιδιά μας, πολλές φορές γίνονται εκτός από σκοπός και το στήριγμά μας… 😉
Σε φιλώ γλυκά, να έχεις ένα πολύ πολύ όμορφο χρόνο και ένα υπέροχο σ/κ.
Μαρίνα

Avatar

Καλή Κυριακή να έχουμε Μαρίνα μου και χαίρομαι που πέρασες. Διαβάζοντας τον απολογισμό σου για το έτος που πέρασε βρήκα πολλά κοινά. Υγεία και Αγάπη!!!! Σε φιλώ

Avatar

Καλή Κυριακή να έχουμε Μαρίνα μου και χαίρομαι που πέρασες. Διαβάζοντας τον απολογισμό σου για το έτος που πέρασε βρήκα πολλά κοινά. Υγεία και Αγάπη!!!! Σε φιλώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.