Διαγωνισμός με ένα βιβλίο ζωγραφικής anti-stress Ελλάδα!-ΕΛΗΞΕ-

Βιβλία ζωγραφικής για ενήλικες είναι η νέα παγκόσμια τάση που τώρα βρίσκεται και στην Ελλάδα! Η ευεργετική ιδιότητα της ζωγραφικής είναι έντονη σε νου και ψυχή. Χαλαρώνεις, αδειάζεις το μυαλό σου, εστιάζεις σε χρώματα και γραμμές δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου να χαλαρώσει. Αυτή η νέα παγκόσμια τάση μας υπόσχεται καλύτερη ποιότητα ζωής. Όταν οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας και τα deadlines μας τρελαίνουν, αρκεί να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο coloring και η επίδραση θα είναι εμφανής!

ArtTherapy02

Δεν είναι τυχαίο που στα παιδικά μας χρόνια ζωγραφίζαμε με τις ώρες επάνω στα χαρτιά μας. Αυτή η δραστηριότητα βοηθά στο να χαλαρώνει ο νους, να αδειάζει το μυαλό και ταυτόχρονα να συγκροτείται ξανά. Το Mommyjammi.gr και οι Εκδόσεις Ψυχογιός χαρίζουν σε έναν τυχερό ένα βιβλίο ζωγραφικής anti-stress “Ελλάδα” του Κωνσταντίνου Λιαραμαντζά.

ψυχογιος-διαγωνισμος-mommyjammi-2

Είναι σίγουρο πως φέτος το καλοκαίρι αυτό θα είναι το βιβλίο anti-stress …. Η όμορφη Ελλάδα μας…

ψυχογιος-διαγωνισμος-mommyjammi-3

Φτιάξε έναν απολαυστικό καφέ, πάρε τα αγαπημένα σου χρώματα ή πινελάκια και χάρισε στον εαυτό σου ένα δώρο χαλάρωσης και ηρεμίας!

ψυχογιος-διαγωνισμος-mommyjammi-4

Το Mommyjammi.gr όπως σας είπα και οι Εκδόσεις Ψυχογιός χαρίζουν σε έναν τυχερό ένα βιβλίο ζωγραφικής anti-stress “Ελλάδα” του Κωνσταντίνου Λιαραμαντζά.

Τα βήματα είναι απλά και ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω Facebook! (Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ)

  1. Like σε Mommyjammi και ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – PSICHOGIOS PUBLICATIONS
  2. Share δημόσια τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Comment κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

 

 Όροι διαγωνισμού:

  • Λήξη διαγωνισμού Πέμπτη 04/08
  • Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί σε αυτή την ανάρτηση την Παρασκευή 05/08 καθώς και στην σελίδα του Facebook.
  • Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.
  • Ο τυχερός θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο Εκδόσεις Ψυχογιός, εάν είναι εκτός Αττικής η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με courier.
  • Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.
  • Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

MommyJammi Facebook – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – PSICHOGIOS PUBLICATIONS Facebook

MommyJammmi InstagramΕκδόσεις Ψυχογιός Instagram 

Η νικήτρια του Διαγωνισμού μας είναι η Eleni Kamtsadelli-Flytourh. Το Live video  στο Facebook της κλήρωσης για το νικητή του διαγωνισμού μας μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

9 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ