Διαγωνισμός εκδόσεις Ψυχογιός “Οι Σιωπές της Ενοχής” -ΕΛΗΞΕ-

Η αγάπη μου για τα βιβλία είναι γνωστή και για αυτό στο blog υπάρχει όπως έχετε δει ξεχωριστή στήλη για βιβλία. (δες εδώ). Βιβλία όμως όχι μόνο παιδικά αλλά και προτάσεις για ενήλικες. Άλλα βιβλία που έχουν περιεχόμενο την ψυχολόγια, την προσωπική ανάπτυξη, βιβλία αυτοβιογραφίες αλλά και μυθιστορήματα. Βιβλία που εγώ και η αγαπημένη μου αρθρογράφος κα Μαρία Διακαντώνη έχουμε επιλέξει για εσάς με αγάπη! Βιβλία που εμείς έχουμε αρχικά αγαπήσει και σας τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Διαγωνισμός εκδόσεις Ψυχογιός “Οι Σιωπές της Ενοχής” είναι η σημερινή μας ανάρτηση με βιβλίο που αρχικά διάβασα και τώρα σας το προσφέρουμε μέσα από το διαγωνισμό μας!

Ο διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός και το MommyJammi.gr. Οι Σιωπές της Ενοχής είναι ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα που προσωπικά διάβασα μέσα σε τρεις μόνο νύχτες… Την πρώτη νύχτα έκλαψα πολύ… πάρα πολύ… Ένα μυθιστόρημα τετρακοσίων περίπου σελίδων που προσωπικά με συγκλόνισε και με έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα σχετικά με την αγάπη των γονιών απέναντί στα παιδιά τους, τα βιώματα της παιδικής τους ηλικίας και πως αυτά εν συνεχεία μας καθορίζουν… Ίσως τελικά το αγάπησα αυτό το βιβλίο γιατί έπιασε ευαίσθητα σημεία μου…

diagonismos-psyhogios-1-mommyjammi

Ένα εφιαλτικό δίλημμα ορθώνεται απειλητικά στη ζωή της γιατρού Άννας Παπαδάκη. Ένα δίλημμα που την ωθεί να καταπατήσει τον ιερό όρκο του Ιπποκράτη, που με τόσες θυσίες και κόπους είχε δώσει. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η φρικτή εμπειρία στα πέντε της, όταν την είχαν εγκαταλείψει με μια θεία στο ορεινό χωριό της Πάφου, η στέρηση της αγάπης και της αποδοχής που την είχαν σημαδέψει θα βαρύνουν άραγε την όποια επιλογή της; Ή μήπως μόνο η αγάπη και ο σεβασμός θα την κατευθύνουν;

 

Σήμερα λοιπόν (Δευτέρα 12/9/2016) ξεκινά ο διαγωνισμός μας και θα λήξει (Δευτέρα 19/9/2016). Το MommyJammi σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός  θα χαρίσουν σε ένα τυχερό το καταπληκτικό μυθιστόρημα “Οι Σιωπές της Ενοχής” της ΝΙΚΟΛ-ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ!

Τα βήματα είναι απλά και ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω Facebook!

  1. Like σε Mommyjammi και ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – PSICHOGIOS PUBLICATIONS
  2. Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Comment κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού, που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

Όροι διαγωνισμού:

  • Λήξη διαγωνισμού Δευτέρα 19/09
  • Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί σε αυτή την ανάρτηση την Τρίτη 20/09 καθώς και στην σελίδα του Facebook.
  • Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.
  • Ο τυχερός θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο Εκδόσεις Ψυχογιός, εάν είναι εκτός Αττικής η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με courier.
  • Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.
  • Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK – Ntina Sotiris the winner

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα Μαράκι (με τους ωραίους διαγωνισμούς…χιχιχι) και σ’ευχαριστούμε πολύ! Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και ελπίζω να σταθώ τυχερή μιας και σε λίγες μέρες έχω τα γενέθλια μου…καλή μας επιτυχία! φιλιά

  2. Μου αρέσει πολύ το διάβασμα και έχω μια τεράστια βιβλιοθήκη Μαιρούλα μου….το καλό είναι ότι όταν διαβάζω κάνω το “δικό μου” ταξίδι,απελευθερώνοντας το μυαλό μου…την καλημέρα μου και πολλά φιλάκια!

  3. Πολλές καλημέρες καλή μου Μαρία! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και πλέον είμαι στην φάση αυτή που θα έλεγα ότι οδεύω στο να φτιάξω μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Λατρεύω και εγώ το διάβασμα και με χαλαρώνει. Σε φιλώ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ