Ένα αυθεντικό ψυχολογικό θρίλερ – Σκοτεινός Κήπος

Ο Stephen King το χαρακτηρίζει ”Εκπληκτικό – Τρομακτικό – Αριστοτεχνικό.” Ένα αυθεντικό ψυχολογικό θρίλερ – Σκοτεινός Κήπος – Γράφει η Μαρία Διακαντώνη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Έχουμε γνωρίσει την Tana French από τα βραβευμένα αστυνομικά της μυθιστορήματα της σειράς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών του Δουβλίνου.  Ο ΣΚΟΤΕΙΝΌΣ ΚΗΠΟΣ το πρώτο της εκτός σειράς έρχεται να εδραιώσει την θέση της στην αστυνομική λογοτεχνία καθώς είναι κατά γενική ομολογία το καλύτερό της έως τώρα. Ένα αυθεντικό ψυχολογικό θρίλερ, τόσο συναρπαστικό και λεπτοδουλεμένο, που αν και αρκετά ογκώδες δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου κι αν το κάνεις δεν βλέπεις την ώρα να το ξαναπιάσεις. Σκοτεινός Κήπος
Ο Τόμπι ήταν από εκείνους τους λίγους τυχερούς που η ζωή στάθηκε γενναιόδωρη μαζί τους. Καλοί γονείς με οικονομική άνεση, καλές σπουδές, ωραία εμφάνιση, αυτοπεποίθηση, εξυπνάδα, τέλεια σύντροφος. Η ανατροπή θα εισβάλλει στη ζωή του ένα βράδυ, όταν
δύο άγνωστοι του επιτίθενται μέσα στο πλούσιο διαμέρισμά του, τον ξυλοκοπούν και τον αφήνουν ημιθανή. Ο κόσμος του καταρρέει. Από την μία στιγμή στην άλλη βρίσκεται με διαλυμένο σώμα, διαλυμένο μυαλό, διαλυμένη ψυχή. Τα πάντα έχουν θολώσει. Οι μνήμες δεν έχουν σχήμα, οι σκέψεις δεν έχουν ειρμό. Ένας τρελός φόβος παραλύει κάθε του κύτταρο. Δεν αναγνωρίζει πια τον εαυτό του. Δεν ξέρει ποιος είναι ή τι είναι ικανός να κάνει. Το πατρικό σπίτι των γονιών του, όπου περνούσε τις διακοπές του με τους φίλους και τα ξαδέλφια του με πάρτι και ανεμελιά, του έδωσε ένα προσωρινό καταφύγιο.
Όταν όμως στον κήπο του σπιτιού, μέσα στον κούφιο κορμό μιας γέρικης φτελιάς,ανακαλύπτεται ένας ανθρώπινος σκελετός και οι αστυνομικές έρευνες οδηγούν σε δολοφονία, το παρελθόν έρχεται να δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από τον Τόμπι και την οικογένειά του.
Πίσω από τις αναμνήσεις θα ξεπροβάλλει μια άλλη,διαφορετική και απρόσμενη πραγματικότητα για πρόσωπα και γεγονότα και ο Τόμπι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει και πάλι τον ίδιο του τον εαυτό.
Πραγματικά καθηλωτικό μυθιστόρημα που συνδυάζει την μυστηριώδη πλοκή μ`ένα σε βάθος ψυχογράφημα ενός άνδρα και τον τρόπο που αυτός αντιλαμβάνεται τη πραγματικότητα και τους ανθρώπους γύρω του.
Ο Stephen King το χαρακτηρίζει ” Εκπληκτικό – Τρομακτικό – Αριστοτεχνικό.”
Ο ΣΚΟΤΕΙΟΣ ΚΗΠΟΣ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Καλή ανάγνωση.
Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ