Οι Μικροί Αρωματοποιοί – Φιλανθρωπική Εκδήλωση

Με μια δημιουργική διαδραστική εκδήλωση που αφιερώνει στους μικρούς μας φίλους υποδέχεται τις γιορτές η αρωματοποιία ZONIOU.

Οι Μικροί Αρωματοποιοί – Φιλανθρωπική Εκδήλωση. Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, 11.00 π.μ.- 13.00μ.μ.,προσκαλούνται παιδιά 8-11 ετών (Γ έως ΣΤ Δημοτικού), σε μια πρωτότυπη εκδήλωση στο TOMSFlagshipStore, Τσιμισκή 22, όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο των αρωμάτων και να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό άρωμα, δώρο για τη μητέρα τους. Στην προσπάθειά τους θα τους καθοδηγήσουν εξειδικευμένοι συνεργάτες και εκπαιδευτικοί.

Το άρωμα αυτό θα είναι ένα άρωμα αγάπης καθώς όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που έχει ως στόχο τη δημιουργία Τράπεζας Μυελού των Οστών για την υποστήριξη παιδιών που νοσούν

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ/παιδί.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση στα καταστήματα ZONIOU, Μητροπολίτου Ιωσήφ 17. ή Βίκτωρος Ουγκώ 9 & Βεροίας και να δηλώσετε την ομάδα στην οποία επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

 Ώρες έναρξης ομάδων 11.00πμ, 12:00 μμ και 13.00 μμ

Δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε μία από τις ομάδες μας το αργότερο μέχρι 27 Νοεμβρίου 2016.

Μυήστε τα παιδιά σας στον κόσμο της χαράς και της προσφοράς, χαρίζοντάς τους μια διαφορετική Κυριακή!

Πληροφορίες: ZONIOU, 2310 251 925, 2310 518 450

Θέλουμε να ελπίζουμε – όσοι έχετε παιδιά σε αυτή την ηλικία – ότι θα συμμετέχετε και θα ενισχύσετε μαζί μας το έργο του ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ!

Μπορείτε να μπείτε στο facebook 

https://www.facebook.com/ZoniouEverlastingEssence

για να κάνετε Like / Share καλώντας και φίλους σας στην πολύ πρωτότυπη αυτή εκδήλωση που διοργανώνουμε για τα παιδιά της πόλης!!

oi-mikroi-arwmatopoioi-mommyjammi2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ