Φτιάξε υπέροχες κούπες για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Φτιάξε υπέροχες κούπες για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και καθημερινά στο ρόφημα τους θα σε θυμούνται! Παιδική ζωγραφική, με ένα γλυκό αποτέλεσμα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Οι κούπες είναι εξίσου σημαντικές για την κουζίνα μιας γυναίκας. Και κακά τα ψέματα, ένα ωραίο ποτήρι μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση σε χρόνο dt . Ναι, εκείνη την ώρα που έχουμε σηκωθεί με το ζόρι από το κρεβάτι και στο μυαλό μας τρέχουν χιλιάδες υποχρεώσεις.

Ακόμα περισσότερο μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση μια κούπα όταν την έχει ζωγραφίσει το βλαστάρι μας! Γιαγιάδες, παππούδες και συγγενείς αγαπημένοι θα κάνουν μεγάλη χαρά όταν λάβουν αυτό το δώρο από εμάς!

Υλικά:

  • Κούπες
  • Ειδικοί μαρκαδόροι για πορσελάνη

Εκτέλεση:

Ζωγραφίζετε, αφήνετε να στεγνώσει για περίπου 15 λεπτά και μετά ψήνετε στον αέρα στους 160 βαθμούς για 25 λεπτά. Έτοιμα!!!

ftiakse-yperoxes-koupes-gia-ta-agaphmena-sou-proswpa-mommyjammi2 ftiakse-yperoxes-koupes-gia-ta-agaphmena-sou-proswpa-mommyjammi3

ftiakse-yperoxes-koupes-gia-ta-agaphmena-sou-proswpa-mommyjammi4

ftiakse-yperoxes-koupes-gia-ta-agaphmena-sou-proswpa-mommyjammi5

Έπιασε και η μανούλα να κάνει τα δικά της…

ftiakse-yperoxes-koupes-gia-ta-agaphmena-sou-proswpa-mommyjammi6

ftiakse-yperoxes-koupes-gia-ta-agaphmena-sou-proswpa-mommyjammi7

ftiakse-yperoxes-koupes-gia-ta-agaphmena-sou-proswpa-mommyjammi8

Βάλαμε και σακουλάκι με Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια, ένα διακοσμητικό μπαστουνάκι, ένα κορδελάκι φιόγκο και έτοιμα τα δωράκια μας! Δεν είναι όμορφα;!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ