Η εγκυμοσύνη δεν είναι ασθένεια! Τι πρέπει όμως να προσέξουμε στο ρεβεγιόν;

Και η έγκυος ψυχή έχει! θέλει να είναι παρούσα στο ρεβεγιόν!  Η εγκυμοσύνη δεν είναι ασθένεια! Τι πρέπει όμως να προσέξουμε στο ρεβεγιόν;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Οι γιορτές είναι για βόλτες, για συγκεντρώσεις και παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Μια ανάγκη ιδιαίτερα αυξημένη και στην έγκυο γυναίκα που ζει μια μαγική περίοδο της ζωής της και θέλει να την μοιραστεί με τους αγαπημένους της!

Η εγκυμοσύνη δεν είναι ασθένεια και δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε και ως ασθενή την έγκυο γυναίκα! Αφενός οι συνεχόμενες απαγορεύεις προκαλούν εκνευρισμό αλλά και αφετέρου προκαλούν φόβο… Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε υπερβολικοί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε προσεκτικές…

Κρατήστε αποστάσεις από κρυολογημένους. Καθότι διανύουμε ένα διάστημα όπου οι ιώσεις και οι γαστρεντερίτιδες είναι σε έξαρση, αρκεί να μείνετε λίγο πιο μακριά. Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσετε τις αγκαλιές και τα φιλιά με όλο το κόσμο. Ένα “σματς-σμουτς” από μακριά είναι αρκετό!

Επιλέξετε το κατάλληλο dress code. Δεν είναι πολύ συνετό να βγείτε έξω στο κρύο με αμάνικα και λεπτά καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες. Επιλέξτε κάτι πιο άνετο, ζεστό και πάνω απόλα να σας κάνει να νιώθετε όμορφα! Η ομορφιά ακτινοβολεί στο πρόσωπο σας και αυτό είναι από μόνο του αρκετό!

Διατηρήστε χαρακτήρα μπροστά τις υπερβολές των τραπεζιών. Αποφύγετε τα καυτερά και τα υπερβολικά τσιμπολογήματα και κυρίως τα γλυκά! Αυτές οι ημέρες φημίζονται για τις υπερβολές στα γιορτινά τραπέζια και εσείς καλό θα ήταν να μείνετε βράχοι! Μη γεμίσετε με περιττά κιλά την ζυγαριά σας.

Όχι στο παθητικό κάπνισμα. Είναι βλαβερό για το έμβρυο και τρομερά ενοχλητικό για εσάς!

Να περάσετε όμορφα, χαλαρά και πάνω από όλα να γεμίσετε με υπέροχες αναμνήσεις! Διανύετε την ομορφότερη περίοδο της ζωής σας… ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ