Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Athens Santa run!

Δήμος Αθηναίων – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (4/12) – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Athens Santa run!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Λόγω διεξαγωγής της εκδήλωσης «Athens Santa Run», την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, από τις 10:00 έως τις 13:00, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δήμο Αθηναίων.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στις εξής οδούς και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων:

  • λεωφόρος Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο
  • λεωφόρος Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο
  • Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο
  • Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

πηγή: newsbomb

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ