Μια συγκινητική ταινία μικρού μήκους για μια ξεχωριστή φιλία – ΒΙΝΤΕΟ

Μαμά τι είναι φιλία; Θα της απαντήσω, ζητώντας της να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο. Μια συγκινητική ταινία μικρού μήκους για μια ξεχωριστή φιλία – ΒΙΝΤΕΟ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μια ιστορία που προβληματίζει και συγκινεί βαθύτατα… Μια βραβευμένη ταινία μικρού μήκους! Τα παιδιά, αν και διαφορετικά βρήκαν τον τρόπο να συνυπάρξουν και να γίνουν φίλοι, δείχνοντας πως οι διαφορές λύνονται μέσα από την προσπάθεια, τη θέληση και τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπό μας. Μια ιστορία που διδάσκει πόσο αληθινή μπορεί να είναι η φιλία, πόση δύναμη μπορεί να δώσει…

Ας κάνουμε τον κόσμο μας ομορφότερο! Όλες οι διαφορές και οι διαφωνίες μπορούν να λυθούν αρκεί να υπάρχει αγάπη και θέληση. Τελικά, τα παιδιά πολλές φορές μας διδάσκουν τα αυτονόητα. Αυτά που εμείς οι ενήλικες χάσαμε στο δρόμο της μετάφρασης. Πέρα από εγωισμούς και καθωσπρεπισμούς…. Υπάρχουν τα αγνά κίνητρα και η συμπόνια απέναντι στον συνάνθρωπό μας.

Να θυμάστε το πιο αληθινό μάθημα για τα παιδιά μας θα είναι εμείς οι ίδιοι να έχουμε καλούς, πραγματικούς, ειλικρινείς φίλους για να τους δείξουμε και στην πράξη «Τι είναι φιλία»!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ