Secret Santa 2016

Όταν οι ανταλλαγές δώρων σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία! Δώρα χειροποίητα φτιαγμένα με αγάπη από θαυμάσιους ανθρώπους! Secret Santa 2016

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Το Secret Santa είναι ένας αγαπημένος θεσμός ανταλλαγής δώρων τα Χριστούγεννα μεταξύ των bloggers που ξεκίνησε η αγαπημένη Zina από το efzincreations. Ένα παιχνίδι που έγινε λατρεία, αγαπημένη συνήθεια και θεσμός μεταξύ των bloggers. Κάθε χρονιά οι συμμετοχές είναι ακόμα περισσότερες και ο ενθουσιασμός ακόμα μεγαλύτερος.

Σκοπός είναι να γίνει μυστικά μια ανταλλαγή χειροποίητων δώρων. Η διοργανώτρια κάνει κλήρωση και δημιουργεί ζευγάρια ανταλλαγής δώρων. Γνωρίζεις σε ποιον πρέπει να στείλεις δωράκι αλλά δεν γνωρίζεις ποιος θα σου στείλει… Αυτό ακριβώς είναι και το μαγικό! Αυτή η προσμονή!

Φυσικά αυτό που επίσης κάνει τη διαφορά είναι και τα δώρα. Ο μοναδικός όρος… όλα τα δώρα να είναι χειροποίητα. Φαντάζεστε λοιπόν την αξία αυτών των δώρων! Εγώ φέτος είχα την χαρά να παραλάβω υπέροχα καλούδια από την αγαπημένη Marina Stylianou από το Little Box of Luv.

Για την ακρίβεια δεν παρέλαβα δώρο αλλά ένα τεράστιο κουτί γεμάτο με υπέροχα πράγματα από την Μαρίνα. Φτιαγμένα και διαλεγμένα με αγάπη!!! Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας τα παρουσιάσω με χαρά! Ένα θαυμάσιο κάδρο σε ασπρόμαυρο που ταιριάζει τέλεια με το σαλόνι μου και φυσικά το μαγεμένο σκηνικό το λάτρεψα! Ευρηματική ιδέα! Χιονανθρωπάκια με φωτάκια μυτούλες, πόσο έξυπνη ιδέα! Στολίδι κουκουνάρι με αμέτρητα πομ πομ για στολίδια! Δεντράκι με γλωσσοπίεστρα όλο σταχπινιά! Χειροποίητη καρτούλα όλο γλύκα!

secret-santa-2016-mommyjammi2

secret-santa-2016-mommyjammi3

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην αγαπημένη Μαρίνα για τα υπέροχα δώρα της, που μας χάρισαν πολλά χαμόγελα! Σε εμένα και στην μικρή μου Κωνσταντίνα! Με το που άνοιξα το κουτί ένιωσα πως ήρθαν στα αλήθεια τα Χριστούγεννα!!! Να είμαστε καλά και του χρόνου!


Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλές γιορτές Μαρία μου.
    Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσαν. Το κάδρο ειδική κατασκευή για σένα γιατί ξέρω πόσο λατρεύεις το ασπρο και το μαυρο!

  2. Υπέροχα όλα Μαρία μου! Εγώ φέτος δεν πρόλαβα να πάρω μέρος σ’αυτή την ανταλλαγή! Του χρόνου… Μπράβο σας κορίτσια μου! φιλιά

  3. εχω και porche , παμε μια βολτα??? Καλα τέλειο το καδρο!!!!! πραγματικα φοβερο!!!!! ελπίζω να τα χαρεις Μαρακι τα δωρα σου και καλές γιορτες να εχουμε παντα με χαμόγελα και υγεία!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ