T-shirts trend για το 2017 που θα φορεθούν με μανία!

Υπάρχουν αρκετά trends που ξεχώρισαν το 2016 και παραμένουν για το 2017, με κορυφαία το 80’s ντύσιμο. Εξού και τα T-shirts trend για το 2017 που θα φορεθούν με μανία!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Στα 80s υπήρχαν οι καλύτερες ρετρό εμφανίσεις που έχουμε δει ποτέ. Δερμάτινα ρούχα, φούστες από τούλι, animal print παπούτσια και άκρως θηλυκά ρούχα είναι μερικά από τα στοιχεία που απαρτίζουν το στυλ της συγκεκριμένης δεκαετίας. Μπορείς να το πεις και glamorous rock and roll το όλο στυλ!

t-shirts-trend-gia-to-2017-poy-tha-forethoyn-me-mania-mommyjammi2

t-shirts-trend-gia-to-2017-poy-tha-forethoyn-me-mania-mommyjammi3

Δέρμα και πάλι δέρμα, είτε μιλάμε για σακάκια και μακριά παλτό είτε για φούστες και παντελόνια. Συνδυάζοντας τα με t-shirts στα οποία κυριαρχούν οι rock bands! Ήρθε η ώρα να ξεθάψεις το αγαπημένο σου μπλουζάκι από τους Metallica!

t-shirts-trend-gia-to-2017-poy-tha-forethoyn-me-mania-mommyjammi4

t-shirts-trend-gia-to-2017-poy-tha-forethoyn-me-mania-mommyjammi5

t-shirts-trend-gia-to-2017-poy-tha-forethoyn-me-mania-mommyjammi6

Μη φοβηθείς να συνδυάσεις την μεταλλιζέ σου μακρυά φούστα με ένα t-shirt με rock band. Ένα totally glamorous look για τις πρωινές ώρες αλλά και τις βραδινές σου εξόδους! So trend and Rock!

t-shirts-trend-gia-to-2017-poy-tha-forethoyn-me-mania-mommyjammi7

t-shirts-trend-gia-to-2017-poy-tha-forethoyn-me-mania-mommyjammi8

Όταν επιλογές που αναδεικνύουν την θηλυκότητα μπερδεύονται με κοριτσίστικες εφηβικές τάσεις, δημιουργείται ένα σούπερ αποτέλεσμα που σίγουρα έχει κάτι από τον χαρακτήρα σας! Σε στενή αυστηρή γραμμή midi φούστα και πέδιλο άκρως θηλυκό με Guns N Roses t-shirt…

t-shirts-trend-gia-to-2017-poy-tha-forethoyn-me-mania-mommyjammi9

t-shirts-trend-gia-to-2017-poy-tha-forethoyn-me-mania-mommyjammi10

Αναμφισβήτητα από τα αγαπημένα μου outfits καθότι και η ίδια ανεξάρτητα των trends που επικρατούν, έχω πάντα δίπλα μου τα αγαπημένα μου t-shirts.

Keep rocking…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το αγαπώ αυτό το στυλ και το νιώθω αρκετά δικό μου, μια και συχνά πυκνά το ντύσιμο μου είναι glamorous rock όπως εύστοχα το χαρακτήρισες. Τώρα μένει να βρω τα T-shirt μου!

  2. Και να προσθέσω πως πιστεύω ότι σου ταιριάζει Α-ΨΟ-ΓΑ! Έχεις το στυλ που το υποστηρίζει άψογα καθώς και την προσωπικότητα! keep rocking my friend

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.