Κρέμα ματιών, πρόταση προϊόντος από την Χρύσα Βουλγαρίδου

Η περιοχή των ματιών απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό αλλά και ειδικά προϊόντα για την φροντίδα της. Κρέμα ματιών, πρόταση προϊόντος από την Χρύσα Βουλγαρίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου

Οι στιβάδες στην περιοχή των µατιών είναι 5 φορές πιο λεπτές σε σύγκριση µε άλλα σηµεία του σώµατος. Η περιοχή διαθέτει ένα πλέγμα αγγείων που µεταφέρουν λέµφο, έτσι καθετί που εμποδίζει την κυκλοφορία της δημιουργεί προβλήματα όπως οίδημά, σακούλες, μαύρους κύκλους, ρυτίδες.

Επίσης το ph σε αυτήν την περιοχή είναι υψηλότερη γι’αυτό τον λόγο και οι κρέμες γι’αυτήν την περιοχή είναι πιο ενισχυμένες με δραστικά συστατικά. Σε πρόσφατη αναζήτηση μου για μια καλή κρέμα ματιών ώστε να αντιμετωπίσω τους μαύρους κύκλους και το κουρασμένο βλέμμα (εδώ θα σημειώσω ότι οδεύω προς την τέταρτη δεκαετία της ζωής μου), μία φιλη Δερματολόγος μου πρότεινε την AURIGA CERNOR XO cream από το φαρμακείο.

Περέχει Bιταμίνη K σε νανοσώματα και Pετινόλη αργής αποδέσμευσης Tο Cernor είναι ένα μοντέρνο προϊόν που παράγεται χρησιμοποιώντας μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας, όπως η βιταμίνη K σε νανοσώματα και ρετινόλη αργής αποδέσμευσης. Xάρη στα νανοσώματα το αποτέλεσμα μεγιστοποιείται. Eπιπλέον η ρετινόλη ενισχύει τη δράση της βιταμίνης K, διεγείροντας την αναπαραγωγή κυττάρων. H ειδική τεχνική αργής αποδέσμευσης της ρετινόλης αυξάνει την ανεκτικότητα του Cernor.

Tο Cernor περιέχει επίσης συστατικά με παροδική συσφιγκτική δράση και βοηθά να μειωθούν οι πολύ λεπτές, επιφανειακές ρυτίδες και τα πρησμένα βλέφαρα. Tο οπτικό σύστημα ανάπλασης του φωτός βοηθά να μειωθούν οι σκιές που δημιουργούν την εντύπωση μαύρων κύκλων. Tο αποτέλεσμα είναι βελτιωμένη εμφάνιση και πιο νεανικό βλέμμα.

Cernor, Λ.T. 25,00 € μπορείτε με προσφορές που υπάρχουν στα ηλεκτρονικά φαρμακεία να την βρείτε πολύ πιο οικονοκική.

  • την περιγραφη του προιόντος την εχω δανειστεί από την σελιδα Iatriki on line.

Την χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα και ομολογώ ότι η βελτίωση είναι αισθητή, γι’αυτό τον λόγο την προτείνω σε κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα στην περιοχή των ματιών. Την έχετε δοκιμάσει για να ακούσω και την δική σας άποψη; Αν υπάρχουν προτάσεις για οποιαδήποτε καλή κρέμα είτε ματιών είτε προσώπου είναι καλοδεχούμενες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ