Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τους λάτρεις του καφέ!

Το να ξυπνάς με την μυρωδιά του καφέ, είναι μία από τις μοναδικές απολαύσεις της ζωής! Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τους λάτρεις του καφέ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αρκετοί από εμάς – βάζω και τον εαυτό μου μέσα – δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε ή να λειτουργήσουμε χωρίς καφέ! Το σημαντικό μειονέκτημα της υπόθεσης είναι ότι πρέπει κάποιος να σηκωθεί για να τον φτιάξει! Στην πραγματικότητα όμως, η τεχνολογία αλλά και η φαντασία ήρθαν να δώσουν τη λύση! Το ξυπνητήρι που φτιάχνει τον καφέ για εσάς!!!! Οι λάτρεις του καφέ μπορούν να ζήσουμε με πολυτέλεια την εξάρτησή τους…

Σχεδιασμένο από τον Joshua Renouf, η Barisieur είναι το όνειρο κάθε εξαρτημένου με τον καφέ που έγινε πραγματικότητα. Είναι προς το παρόν διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο Indiegogo για $ 299, με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης Σεπτέμβριο του 2017).

to-oneiro-ginetai-pragmatikotita-gia-tous-latreis-tou-kafe-mommyjammi2

Είναι ένα gadget πίσω από το οποίο υπάρχει μια ολόκληρη μελέτη σχετικά με τις πρωινές μας συνήθειες αλλά και με το πως μπορούμε να κάνουμε πιο χαλαρωτικό τον χώρο μας. Υπάρχει δυνατότητας ρύθμισης της αφύπνισης λίγο αφότου παρασκευαστεί ο καφές σας ώστε να απολαύσετε μια ζεστή μυρωδάτη κούπα στην ώρα της! Εκτός αυτού του σκεπτικού, ένα άλλο βασικό σκεπτικό του δημιουργού αυτής της πανέμορφης μηχανής, είναι να εξαφανιστούν τα i phones ή κάθε τύπος κινητού τηλεφώνου δίπλα από το κρεβάτι μας.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι μια προετοιμασία από το βράδυ. Το νερό, ο καφές, το γάλα ώστε όλα να ξεκινήσουν το πρωί και εσείς να απολαύσετε στο κρεβάτι σας μια κούπα καφέ με το που ανοίξετε τα μάτια σας! Ναι… αυτό είναι ένα θαυμάσιο δώρο για μένα!!!!

to-oneiro-ginetai-pragmatikotita-gia-tous-latreis-tou-kafe-mommyjammi3

to-oneiro-ginetai-pragmatikotita-gia-tous-latreis-tou-kafe-mommyjammi4

to-oneiro-ginetai-pragmatikotita-gia-tous-latreis-tou-kafe-mommyjammi5

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, χαρακτηριστικά αλλά και τον ακριβή τρόπο λειτουργίας ακολουθώντας τον Renouf στην ιστοσελίδα του , σε Instagram ή στο Twitter.

to-oneiro-ginetai-pragmatikotita-gia-tous-latreis-tou-kafe-mommyjammi6

to-oneiro-ginetai-pragmatikotita-gia-tous-latreis-tou-kafe-mommyjammi7

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστότατη η παρατήρησή σου! Τόσα χρήματα για μια μόνο κούπα καφέ; Έτσι όμως είναι η πολυτέλεια κοστίζει…ξυπνητήρι και έτοιμος ζεστός καφές δίπλα σου με το που ανοίξεις τα μάτια σου;

  2. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα αγόραζα ποτέ αυτό το gadget. Όχι γιατί δεν είναι απόλυτα βολικό, ούτε επειδή είναι σχετικά ακριβό, αλλά γιατί θα μου χαλούσε την καταπληκτική πρωινή ρουτίνα.

    Όταν σηκώνομαι το πρωί, κατευθείαν πάω και ανοίγω το laptop και βάζω μουσική από τα ηχεία. Μέχρι να συνέλθω όμως από τον βραδινό ύπνο και να βάλω τα χέρια μου στο πληκτρολόγιο για να ξεκινήσω να γράφω, ασχολούμαι με τον καφέ. Γεμίζω 2-3 ποτήρια νερό στο βάζο της καφετιέρας (λάτρης του καφέ φίλτρου), ανοίγω τον καφέ και για μερικά δευτερόλεπτα κλείνω τα ματιά μου και τον μυρίζω (μα τι ωραία μυρωδιά Θεέ μου, ειδικά ο καφές φίλτρου με γεύση) για μερικά δευτερόλεπτα. Βάζω τον καφέ να γίνεται και ακούω μουσικούλα μέχρι να τελειώσει.

    Έως ότου τελειώσει και βγει ο ζεστός καφές, έχουν ανοίξει τα ματιά μου και έχω συνέλθει από τον βραδινό ύπνο. Έχω πλύνει πρόσωπο και δόντια και είμαι έτοιμος να δώσω για άλλη μια μέρα τον καλύτερο μου εαυτό.

    Γενικά, δεν μου αρέσει η τεμπελιά και να τα ‘χω όλα έτοιμα. Λατρεύω τις πρωινές ευτυχίες, όπως να μυρίζω τον καφέ, να ακούω την αγαπημένη μου μουσική, να ξανά μυρίζω τον καφέ, να ξανά μυρίζω ξανά τον καφέ 😛

  3. Περιγράφεις μια φοβερή καθημερινότητα την οποία είχα πριν κάνω την κόρη μου, βέβαια μόνο τα ΣΚ γιατί τις υπόλοιπες ημέρες έτρεχα το πρωί πανικόβλητη για το γραφείο! Υπέροχα περιέγραψες τις “πρωινές ευτυχίες” φίλε μου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ