Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22 έως 28 Μαΐου! Ανικανοποίητες επιθυμίες;

Γράφεις ερωτικά πάθη, αφήνεις σημάδια και ταυτίζεσαι επικίνδυνα με τις ανικανοποίητες επιθυμίες σου! Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22 έως 28 Μαΐου! Ανικανοποίητες επιθυμίες; – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22 έως 28 Μαΐου!

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους,  στις 25 Μαΐου, ποντάρεις στην επικοινωνιακή σου δυνατότητα, παίζεις με την εξωστρέφεια και βγάζεις τα απωθημένα σου. Ερωτικά με τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα γράφεις ερωτικά πάθη, αφήνεις σημάδια και ταυτίζεσαι επικίνδυνα με τις ..ανικανοποίητες επιθυμίες σου; Ερμής, Ποσειδώνας χαϊδεύει αυτιά, σε κανακεύει και υπόσχεται τον ουρανό με τα άστρα. Μπελάς και μπέρδεμα!!

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά , διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Ταύρο δίνει ευκολίες σε οικονομικές συναλλαγές, σε εύρεση εργασίας και σε αύξηση εισοδήματος. Ψάχνεις να βελτιώσεις την επαγγελματική σου εικόνα. Ερωτικά παραμένεις ανεβασμένος. Κριέ β’ δεκαημέρου,  Τεντώνεις το σχοινί, δεν έχεις υπομονή με τον/την σύντροφο σου και θέλεις, αναζητάς την αλλαγή. Ερωτικά μπερδέματα. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις.  Κριέ γ’ δεκαημέρου,  πιο προκλητικά αντιμετωπίζεις τους δικούς σου ανθρώπους, αποζητάς την ένταση, αλλά και την πρόκλησηΘετικές εξελίξεις στο οικονομικό κομμάτι καθώς εμπλέκεσαι σε περισσότερες δραστηριότητες.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, το μυστικό της επιτυχίας σου, είναι η ηρεμία-ψυχραιμία και μπορείς να αντισταθείς σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις. Επιτυχία σε προσωπικές υποθέσεις, λύνονται παρεξηγήσεις. Ταύρε β’ δεκαήμερου,  μια φιλική σχέση αλλάζει μορφή, έρχεσαι κοντά με τους φίλους σου και έχεις μεγάλη στήριξη. Ερωτικά είσαι μπερδεμένος/η καθώς πολλά μυστικά ανακαλύπτονται. Προσοχή σε ακραίες συμπεριφορές. Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  θα ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου θέματα, έχεις έξοδα και πολλές υποχρεώσεις που καταφέρνουν να σε αγχώσουν. Πίεση και άγχος. Ερωτικές προτάσεις, ωστόσο σε χαλαρώνουν.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, θα έχεις όλο τον χρόνο που θέλεις , αυτές τις μέρες, για να χαλαρώσεις από την πίεση της δουλειάς και να ξεφύγεις από τους ανταγωνιστικό περίγυρο σου. Πιθανόν κρυφές ερωτικές συναντήσεις. Νέα ξεκινήματα. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, περνάς την υπαρξιακή σου κρίση, θέλεις να τεστάρεις τον/την σύντροφο σου και περνάς από μια κυκλοθυμία που σου χαλάει τη διάθεση. Ωστόσο, παραμένεις αισιόδοξος/η. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, έχεις περισσότερη σεξουαλική διάθεση από ποτέ, θέλεις να μπεις σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεχίζεις τις αμαρτίες. Προσοχή στις συνέπειες. Οικονομικές συμφωνίες.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, φιλικές σχέσεις , κοινωνική δικτύωση και νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου. Επαγγελματικές συζητήσεις γύρω από προσωπικούς στόχους.   Καρκίνε β’ δεκαημέρου, σε περίεργη φάση βρίσκεσαι, έχεις αναταράξεις σε ερωτικά θέματα, άλλαξες πολλές φορές γνώμη για τη σχέση σου και μήπως έχεις πελαγώσει; Ακολούθησε τη λογική. Οικονομικά μπερδέματα. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, αρκετά ζορίζεσαι από το περιβάλλον σου, μια απογοήτευση θα πάρεις από ένα φιλικό σου πρόσωπο ή τον/την σύντροφο σου και είσαι μες στα νεύρα. Προσοχή σε θέματα υγείας. Ξεκούραση και καλή διατροφή θα σε ωφελήσουν.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, περισσότερες ευκαιρίες σε επαγγελματικά ζητήματα, ανοίγουν πόρτες και θα βελτιωθούν και τα έσοδα σου. Ευκαιρίες μέσα στον επαγγελματικό χώρο.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, ερωτικά σκαμπανεβάσματα, δυσκολίες , μυστικά και αποκαλύψεις που μπορούν να σε εκθέσουν, βάζουν διλλήματα και αναρωτιέσαι για το τι πρέπει να κάνεις. Οικονομικά καλύτερα.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, θέλεις να δικτυωθείς, να ανοίξεις τις επαφές σου και τον κύκλο σου και είσαι όλο πιο κοντά στους στόχους σου. Επιτυχία, δημόσιες επαφές και κλείσιμο συμφωνιών. Ερωτικά μηνύματα σε ξεσηκώνουν.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, χρόνος για ταξιδάκια αλλά και για νέες γνωριμίες υπάρχει και μπορείς να ανανεωθείς μέσα από φλερτ και ρομαντικές συζητήσεις. Δώσε έμφαση σε σπουδές και σε επαγγελματικά ζητήματα.    Παρθένε β’ δεκαημέρου, μπορεί και να ερωτευτείς το (λάθος) πρόσωπο, να πειραματιστείς σε ξένες αγκαλιές ή να υποδυθείς ότι αγαπάς. Μυστικά αρκετά που μπλοκάρουν την εξέλιξη σου. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  για να απαλλαχθείς από ότι/όποιον σε ενοχλεί, πρέπει να κάνεις την επανάσταση σου και είσαι αρκετά πιο σίγουρος τώρα , για τον εαυτό σου αλλά και για τις επιθυμίες σου . Τύχη μέσα από δουλειά και κοινωνικές συναναστροφές αλλάζουν τη διάθεση σου.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  πάρε δώσε με τους συνεργάτες σου θα έχεις και συζητάς για νέα ξεκινήματα που θα σε απελευθερώσουν ψυχολογικά. Ευκαιρία για επαφές με διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ανθρώπους και αλλαγή περιβάλλοντος. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, διλήμματα ερωτικά, σχετικά με μια σχέση που έχει αναστατώσει τη ζωή σου και αυτό αφορά και οικονομικά ζητήματα. Ερωτικά πάθη και μυστικά που σε προβληματίζουν. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  δυσκολίες σε θέματα σπουδών, επαγγελματικού προσανατολισμού και ενώ έχεις κάνει τα πάντα για να έρθεις κοντά στους στόχους σου, βρίσκεις συνεχώς εμπόδια. Νεύρα και  ένταση. Ερωτικά παραπατάς..

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, βελτίωση στις επαφές σου, επαγγελματικά ανοίγματα αλλά και ξεκαθαρίσματα με το περιβάλλον, βοηθούν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Ερωτική ανανέωση, καλύτερη ψυχολογία.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ρομάντζο, περιπέτειες αλλά και προοπτικές για μια πιο σταθερή σχέση σε κάνουν αισιόδοξο/η και θα πάρεις τα πάνω σου. Οικονομικά όλο και βελτιώνεσαι. Γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο σε αποσυντονίζουν. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ερωτικά είσαι υπερδραστήριος/α και αυτό γεμίζει αμφιβολίες το ταίρι σου που θα αρχίσει να ψάχνει / αναζητά σημάδια τυχόν απιστίας σου. προσπάθειες για να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση . Έξοδα.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, μες στην καλή χαρά είσαι εσύ, ξεκινάς μια νέα σχέση, συνεργασίας ή έχεις βρει τον/την σύντροφο σου και εστιάζεις πλέον στα θετικά της ζωής σου. Εργασιακά θέματα ευνοούνται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, οικογενειακά θέματα σε απασχολούν ακόμα, ένταση μέσα στον γάμο ή πιθανόν αποκάλυψη μιας κρυφής σχέσης. Προσοχή σε ψέματα. Υποσχέσεις που δεν τηρούνται.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ασχολείσαι με πράγματα που σε ενδιαφέρουν, κάνεις ότι μπορείς για να ξεφύγεις από την πίεση του Κρόνου και το στρίμωγμα συνεχίζεται. Μείνε κοντά στα θέλω σου και μην επηρεάζεσαι από τις συνθήκες, που είναι μόνο προσωρινές. Ερωτική σταθερότητα που όμως σε προβληματίζει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  καλές οι μέρες για να ξεφύγεις από τα άτομα που σε πιέζουν, καταπιέζουν και να βρεθείς με παρέα ερωτική. Θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης ευνοούνται. Θετικές εξελίξεις με συνεργάτες. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ο έρωτας είναι το ζητούμενο , αυτές τις μέρες, έρωτας και σεξ, που όμως σε αποσυντονίζει, σε τραβά έξω από την ασφαλή ζώνη και αρχίζεις να χάνεις τον έλεγχο. Επαγγελματικές ευκαιρίες. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, μην επαναφέρεις καταστάσεις που φαίνεται να έχουν τελειώσει μέσα στον εργασιακό σου χώρο και σκέψου καλύτερα τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τις προστριβές. Θέματα υγείας σε κάνουν να θέλεις να ξεκουράζεσαι και προσπάθησε να τρέφεσαι σωστά. Οργανώσου.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, θέματα ακίνητης περιουσίας βγαίνουν στην επιφάνεια και αναζητάς λύσεις που θα απομακρύνουν οικονομικά βάρη. Οικογένεια και επαφές με τα συγγενικά σου άτομα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  πισώπλατα μαχαιρώματα, ερωτικά αδιέξοδα ή η διάθεση σου να εκδικηθείς φέρνει μια πικρή γεύση στο στόμα και περιμένεις να αλλάξει η κατάσταση και να γίνει το θαύμα. Κράτα γενικά μικρό καλάθι.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ερωτικά μπερδέματα, μαλώνεις με το ταίρι σου και γενικά νιώθεις ότι έχεις χάσει την υπομονή σου και την καλή σου πρόθεση. Επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται που βοηθούν να βρεις την ισορροπία σου.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, επαφές με συγγενείς, αλλά και μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται και διαχειρίζεσαι καλύτερα τις υποθέσεις σου, αλλά και πρωτίστως τα συναισθήματα σου. Υπάρχουν πράγματα, ωστόσο που πρέπει να αλλάξεις.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ευνοείσαι , εάν ασχολείσαι με την Τέχνη ή παίρνεις μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες και θα ζήσεις μια ξαφνική επιτυχία. Ερωτικά συνεχίζεις να μπερδεύεσαι ή να μπερδεύεις. Δεν έχεις αποφασίσει.. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  προσπάθησε να βγεις από τη θέση του θύματος και διεκδίκησε τη ψυχολογία του νικητή. Μην επαναπαύεσαι στις «ήττες» και δείξε το καλύτερο σου πρόσωπο. Διαπραγματεύσου τους όρους σου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

photo credit 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ