Εκδόσεις Ίκαρος: δύο εξαιρετικές προτάσεις παιδικών βιβλίων που ξεχωρίσαμε!

Ένα παιδί από βιβλία και ένα παραμύθι με τον δράκο Ζογκ. Εκδόσεις Ίκαρος: δύο εξαιρετικές προτάσεις παιδικών βιβλίων που ξεχωρίσαμε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ένα παιδί από βιβλία

Δεν θα μπορούσα να μη ξεχωρίσω το συγκεκριμένο βιβλίο από τις Εκδόσεις Ίκαρος το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο The Bologna Ragazzi Award 2017, ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στον κόσμο των παιδικών εκδόσεων και συμπεριλήφθηκε στη μακρά λίστα για το βραβείο Goodreads Choice Award 2016 στην κατηγορία εικονογραφημένων βιβλίων.

ekdoseis-ikaros-dyo-eksairetikes-protaseis-paidikwn-vivliwn-pou-ksexwrisame-mommyjammi4

Ένα κορίτσι πλέει σε θάλασσες βιβλίων και ιστοριών. Ιστορίες από τουλάχιστον 40 κλασικά παραμύθια που δίνουν το κίνητρο στα παιδιά να βάλουν την φαντασία τους να δουλέψει. Ένα βιβλίο που με συγκίνησε ιδιαίτερα γιατί με τόση απλότητα αλλά ταυτόχρονα και τόσο δυνατά περιγράφει την μαγεία του ταξιδιού της φαντασίας… Διαβάζοντάς το στην κόρη μου ένιωσα να ταξιδεύω. Ένιωσα ένα συναίσθημα χαράς και ενθουσιασμού, προερχόμενο από τα δικά μου παιδικά χρόνια…

ekdoseis-ikaros-dyo-eksairetikes-protaseis-paidikwn-vivliwn-pou-ksexwrisame-mommyjammi5

Ένα παιδί από βιβλία του Oliver Jeffers (ζωγράφος και παραμυθάς, δημοφιλής για τις εικονογραφήσεις και τις τυπωμένες με χειρόγραφα στοιχεία ιστορίες του) σε εικονογράφηση Sam Winston σε απόδοση Φίλιππου Μανδηλαρά.

ekdoseis-ikaros-dyo-eksairetikes-protaseis-paidikwn-vivliwn-pou-ksexwrisame-mommyjammi6

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ βρείτε ΕΔΩ το βιβλίο

Σειρά: Oliver Jeffers
Α’ Έκδοση: 2017
Απόδοση: Φίλιππος Μανδηλαράς
Σελίδες: 40
Διαστάσεις: 25 x 26
ISBN: 978-960-572-126-8 – Εκδόσεις Ίκαρος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ζόγκ

Το δίδυμο Donaldson-Scheffler, επανέρχεται με ένα παραμύθι για έναν δράκο, τον Ζογκ. Ένα βιβλίο γεμάτο χρώματα, εικόνες, αγάπη, δύναμη θέλησης, υπομονής και επιμονής! Η ιστορία του καλόκαρδου δράκου που με την επιμονή και την θέλησή του θα γίνει ο πιο αγαπητός ήρωας μιας απίθανης ιστορίας!

Το 2011 τιμήθηκε με το Oxfordshire Book Award, ένα βραβείο που δίνεται αποκλειστικά από παιδιά που επιλέγουν τα αγαπημένα τους βιβλία! Αμέσως η εικονογράφηση, που θεωρώ είναι και από τα δυνατότερα σημεία του βιβλίο, κέρδισε την μικρή μου κόρη η οποία ταυτίστηκε με το δρακάκι! Το μήνυμα περνάει στο παιδί εύκολα απλά και κατανοητά!

ekdoseis-ikaros-dyo-eksairetikes-protaseis-paidikwn-vivliwn-pou-ksexwrisame-mommyjammi2

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ βρείτε ΕΔΩ το βιβλίο

Σειρά:
Α’ Έκδοση: 2017
Απόδοση: Φίλιππος Μανδηλαράς
Σελίδες: 32
Διαστάσεις: 28 x 25
ISBN: 978-960-572-138-1 Εκδόσεις Ίκαρος

ekdoseis-ikaros-dyo-eksairetikes-protaseis-paidikwn-vivliwn-pou-ksexwrisame-mommyjammi3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ