Εβδομαδιαίες προβλέψεις! Αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που πρέπει και όχι που θέλεις!

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, διάβασε και τον ωροσκόπο σου! Εβδομαδιαίες προβλέψεις! Αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που πρέπει και όχι που θέλεις! – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12 έως 18 Ιουνίου!

«Ανώμαλη» προσγείωση αυτήν την εβδομάδα, αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που πρέπει και όχι που θέλεις και ίσως αναπολείς το παρελθόν και τα λάθη που έχουν γίνει από σένα ή και από τους άλλους; Απαιτείται προσαρμογή, ρεαλισμός και έτσι αναγνώριση των ορίων, μια που είσαι σε κατάσταση που περιορίζει, σε «πνίγει» και είναι στενά τα περιθώρια… Ψυχολογική κούραση μέχρι τις 18/6, όπου ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό  προσπαθεί να δώσει αποφόρτιση και ψυχικό ανέβασμα. Ίδωμεν;

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, διάβασε και τον ωροσκόπο σου:

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, ξεκινάς με οικογενειακές φουρτούνες, όπου πρέπει να κολυμπήσεις σε βαθιά νερά και έχεις να εξυπηρετήσεις βασικές ανάγκες του περιβάλλοντος σου. Οικονομική ενίσχυση θα λάβεις όμως και ερωτικά είσαι καλά. Κριέ β’ δεκαημέρου, Μέτρια η εβδομάδα, όχι κακή, απλά και εσύ θέλεις να κάνεις πράγματα και υπάρχουν αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις. Πιθανόν ακυρώσεις σε συμβόλαια, αγορές. Κριέ γ’ δεκαημέρου,  συνεχίζεται η πίεση μέσα στο συγγενικό σου περιβάλλον, βρίσκεις συνεχώς αντίσταση σε ότι πας να κάνεις, περιμένεις λοιπόν το τέλος της εβδομάδας, όπου και ίσως μπορείς να ανακουφιστείς.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, ευνοείσαι με την Αφροδίτη (είπαμε) στο ζώδιο σου , για να έχεις καλή ψυχολογία και να αντιμετωπίζεις τους δύσκολους ανθρώπους και όσους βέβαια έχουν πει να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Μη δίνεις αφορμές για σχόλια. Ταύρε β’ δεκαήμερου, οικονομικά κυρίως ζητήματα σε απασχολούν, έχεις βγει από το πρόγραμμα σου και γενικά είσαι αναστατωμένος. Εργασιακές συνθήκες, ωστόσο , βελτιώνονται. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, το άγχος είναι ο μόνιμος εχθρός σου και οι αρνητικές σκέψεις και φυσικά μια κατάσταση ή ένας άνθρωπος που σε πνίγει και δεν μπορείς να απελευθερωθείς. Βρες διέξοδο σε φίλους.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και αυτόματα σε έχει αποδυναμώσει ή μη ανταπόκριση των γύρω σου ή η ακύρωση των προσδοκιών σου. Άλλαξε οπτική. Δίδυμε β’ δεκαημέρου,  ζητάς βοήθεια και βοήθεια (δεν) βρίσκεις αυτήν την εβδομάδα, καθώς όλοι είναι απασχολημένοι με τα προβλήματα τους. Απομόνωση και προβληματισμός σε θέματα συνεργασιών. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, Μια πάνω και μια κάτω, θα παλέψεις αυτήν την εβδομάδα, α) με την αρνητική ψυχολογικά των γύρω σου, β) με εσωτερικά διλήμματα και γενικά θα κυριαρχήσει μια ανακατωσούρα και το (λεγόμενο) μπάχαλο…  Από-ταυτίσου.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, η υπερένταση ίσως συνεχίζεται , όμως μπορείς να πάρεις δύναμη μέσα από μια γνωριμία ή φιλική παρέα που σε κάνει να ξεχνάς τα δύσκολα. Γενικά «κρατιέσαι» στα ίδια. Καρκίνε β’ δεκαημέρου, το κακό είναι ότι υπάρχει πολύ παρασκήνιο, μάτια σε παρακολουθούν όπου και να πας και ότι και να κάνεις και προβλήματα μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Γενικά παρεξηγήσεις. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, αρκετή κούραση, πίεση και τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδα, θα είσαι στην προσπάθεια και ..ας το ξανακάνουμε .. Εμπόδια συνεχίζονται.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, κρυφές συναντήσεις , κρυφές σκέψεις, λόγια που δεν λέγονται και μια εβδομάδα, αρκετά περίεργη και απαιτητική. Δύσκολα εξωτερικεύεσαι, τα κρατάς όλα μέσα σου. Ωστόσο, επαγγελματικά καλύτερα, ετοιμάζεσαι για αλλαγή. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ερωτικές απογοητεύσεις έρχονται, με την έννοια ότι πολλά πράγματα; Δεν είναι έτσι όπως τα σκέφτεσαι και κράτα μικρό καλάθι. Ανικανοποίητα συναισθήματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, διλήμματα, ένταση, ερωτικά σκαμπανεβάσματα και δεν θα είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την συμπεριφορά του/της αγαπημένου. Η πραγματικότητα σε προσγειώνει;  Αναζητάς νέες εμπειρίες;

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, γνωριμίες μέσα από ταξιδάκια ή λόγω σπουδών σε κάνουν να ξεχνάς τα πιο σημαντικά πράγματα ή να αναθέτεις για αργότερα τις αποφάσεις. Φιλικές συναντήσεις ευνοούνται. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  προσπαθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα στο καλό – κακό, να καταλάβεις τι έχει γίνει, που έχεις φταίξει και δεν προχωράς όπως θέλεις και όπως πρέπει να γίνει.. Στασιμότητα σε εκνευρίζει. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,   δυσκολίες στις σχέσεις σου με πρόσωπα εξουσίας αλλά και μέσα στο κοντινό σου περιβάλλον, όλα σε πνίγουν και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να αντιδράσεις. Ξαφνικοί χωρισμοί.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, οικονομική ενίσχυση από τρίτους σε απελευθερώνει από το άγχος αλλά και ερωτικά νιώθεις ανεβασμένος. Ωστόσο, συγκρούσεις μέσα στην επαγγελματική αρένα , αναμένονται να σε αναστατώσουν. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχεις και καλές στιγμές, δηλαδή περνάς όμορφα με  άτομα της οικογενείας σου, με φίλους που σε στηρίζουν, αλλά και δυσκολίες θα δεις , αν βέβαια θέλεις να αλλάξεις προτεραιότητες και να εδραιώσεις αλλαγές. Πρέπει να περιμένεις. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  θα ασχοληθείς με δάνεια, συμβόλαια, με συμφωνίες και δοσοληψίες με Τράπεζες σχετικά με την ακίνητη περιουσία σου και στεναχωριέσαι που δεν μπορείς να διορθώσεις τα «λάθη» σου. Αίσθημα απογοήτευσης, ακύρωσης.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, προσγείωση στην πραγματικότητα, νομικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και πρέπει να βάλεις σε  τάξη τη «ζωή» σου. Επαγγελματικές ανησυχίες συνεχίζονται. Εύνοια από γυναίκες. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ερωτικές απογοητεύσεις, συναντήσεις που δεν έγιναν, φλερτ που δεν προχώρησαν ή ακόμα δημιουργικά ξεκινήματα που σταμάτησαν απότομα. Φρένο , χωρίς γκάζι. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, οικονομικές πιέσεις, αρκετές υποχρεώσεις και ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που σε βάζει να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις.  Ωστόσο, θετικές επαφές με νεώτερα άτομα σε κάνουν να ξεχνάς τα δύσκολα (που προς το παρόν δεν διορθώνονται).

 Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, μπορείς να ωφεληθείς από νομικές συμφωνίες, να κάνεις νέες διαπραγματεύσεις και κατά κάποιο τρόπο να προστατέψεις τα δικαιώματα σου. Προσοχή σε άτομα που εμπιστεύεσαι την καρδιά σου. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ενώ πας να πάρεις τα πάνω σου, να προχωρήσεις τα σχέδια σου ή να βάλεις μια σχέση πάνω σε μια πιο καλή βάση, θα υπάρξουν ανατροπές και εντάσεις που θα σε αποκαρδιώσουν. Προσωρινή απογοήτευση. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, η προσπάθεια σου να βγεις από αδιέξοδα, κολλάει πάνω σε ξαφνικά εμπόδια και ότι ξεκινάς, τώρα σταματά και απότομα. Εξελίξεις ματαιώνονται, αλλαγή σχεδίων. Αποχωρισμοί.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  η ένταση σε σχέσεις συνεχίζεται και όσο προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει και συγκρούεσαι με άτομα που αγαπάς και γνωρίζεις «καλά». Άλλαξε στάση , προσαρμόσου προσωρινά. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, μπορείς να κάνεις αλλαγές σε θέματα καριέρας, να προβάλεις περισσότερο την δουλειά σου, αλλά ωστόσο μην περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Όλα κυλάνε αργά, πολύ αργά. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  κούραση, υπερένταση και πολύ παρασκήνιο σε  εξουθενώνει και δεν μπορείς να ασχοληθείς με τίποτα και με κανέναν. Τάσεις φυγής, απομάκρυνσης.

 Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, προσοχή σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και προσπάθησε να μην υπερβάλλεις σε ότι και αν κάνεις. Επαφές με άτομα της οικογενείας σου , ευνοούνται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, υπάρχει θολό τοπίο, με την έννοια ότι (υποτίθεται) προχωράς μπροστά , έχουν γίνει βήματα να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις, ωστόσο προσοχή σε φιλίες που τώρα δημιουργούνται. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η «απογοήτευση» έρχεται μέσα από μια ερωτική σχέση, μια γνωριμία που φαίνεται να μην προχωράει, όπως περίμενες και θα δυσαρεστηθείς. Το Παρελθόν επανέρχεται για να σε αναστατώσει. Χάνεις την ηρεμία σου.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ερωτικά πήγαινε έλα και ξεχνιέσαι , αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να παρασυρθεί σε ιστορίες ..που δεν καταλήγουν πουθενά. Οικογενειακά θέματα σε βγάζουν εκτός εαυτού.. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  εντάσεις, λόγια που δεν πρέπει να ειπωθούν και θα απολογείσαι για την συμπεριφορά σου και να «πληρώσεις» τα λάθη σου. Πρόσεχε τι λες. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ξαφνική αποδυνάμωση της σκέψης σου, κούραση και άγχος σε κάνουν νευρικό και απόμακρο. Απομάκρυνση σχεδίων, οικονομικές αναποδιές, έξοδα.  Επαγγελματικές δυσκολίες, ανατροπές.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ