Ερωτηματικά συνεχίζουν να μας βασανίζουν…Εβδομαδιαίες προβλέψεις!

Μια εβδομάδα που διαμορφώνει τον ψυχισμό μας, μια που αντικρίζουμε προσωπικές αδυναμίες… Ερωτηματικά συνεχίζουν να μας βασανίζουν…Εβδομαδιαίες προβλέψεις! – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10 έως 16 Ιουλίου!

Μια εβδομάδα που διαμορφώνει τον ψυχισμό μας, μια που αντικρίζουμε προσωπικές αδυναμίες, ατέλειες και αναγκαίο είναι να… φταίμε εμείς για όλα; Έτσι, Ερωτηματικά συνεχίζουν να μας βασανίζουν, ωστόσο και για καλή μας τύχη, το Τέλος είναι Αίσιο και θα μπορέσουμε να ξεφαντώσουμε και να διασκεδάσουμε την… νίκη μας. Συνεργασίες, πάσης φύσεως… ευνοούνται.

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, μεγάλη κινητικότητα με αδέλφια, ξαδέλφια, έρχεσαι όλο και πιο κοντά με το συγγενικό σου περιβάλλον ή απλά κάνεις διακοπές με φίλους και γνωστούς. Φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά.  Κριέ β’ δεκαημέρου, εσύ ακόμα κάτω από την ενέργεια της Πανσελήνου, ωστόσο καλές μέρες για κοινωνικές συναναστροφές, επανασύνδεση με φίλους και δραστηριότητες που χαλαρώνουν. Κριέ γ’ δεκαημέρου, εσύ έχεις μπελάδες και ..καυγάδες μέσα στο σπίτι σου και ότι θεωρείς που σου ανήκει, μπαίνει σε αμφισβήτηση. Πρέπει να παλέψεις για τα κεκτημένα σου; Εντάσεις συνεχίζονται.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, ένα έντονο πήγαινε έλα σε ανεβάζει ψυχολογικά, για να μην νιώθεις μόνος και θα είσαι πιο καλύτερα από πριν. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε αποζημιώνει οικονομικά. Ταύρε β’ δεκαήμερου, βιώνεις εσωτερικές πιέσεις, βέβαια δεν θέλεις κανείς να αντιληφθεί τις ανασφάλειες σου και όλα σου φαίνονται πιεστικά. Τελικά όμως όλα θα βελτιωθούν. Εργασιακές ανακατατάξεις. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, ψάχνεις για μια νέα απασχόληση, κάτι που θα ανοίξει τους ορίζοντες σου και είναι φυσικό να νιώθεις ότι πέφτεις πάνω σε ..τοίχο; Προσωρινά είσαι φυλακισμένος.

Δίδυμοι         

                                               
Δίδυμε α’ δεκαημέρου, ωραίες μέρες για να δεις φίλους, να φτιάξεις την εικόνα σου και να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Ευνοείσαι και στον έρωτα. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, θέλεις να απαγκιστρωθείς από εξωτερικές πιέσεις, να χαλαρώσεις και να χαρείς μια νέα σχέση που έχει μπει στη ζωή σου;  Μπορείς να τα καταφέρεις. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η οικονομική ανασφάλεια φυσικά και συνεχίζεται, παλεύεις να ισορροπήσεις και να βγεις από τις αντιξοότητες και όλα νομίζεις ότι κινούνται εναντίον σου. Συνέχισε τις προσπάθειες και μην τα παρατάς.

Καρκίνος 

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, ένα νέο πρόσωπο έχει μπει στη ζωή σου και έχεις αναστατωθεί, μια που πρόκειται για «μυστική» σχέση. Προσοχή σε εξαπατήσεις. Καρκίνε β’ δεκαημέρου, πολλά θέλεις να αλλάξουν, να πάνε δηλαδή προς το καλύτερο και να διώξεις το παλιό από την ζωή σου. Οικογενειακά μαζώματα σε χαλαρώνουν. Όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σου.  Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, νεύρα, πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις και ίσως όλα συνηγορούν στο να εναντιώνεσαι στο παραμικρό. Αδιαλλαξία και άγχος. Βάλε τάξη στο μυαλό σου

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, φιλικές επανασυνδέσεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα και αλλάζει η ψυχολογία σου. Περιμένεις τον ..έρωτα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, περίεργα, ανάμεικτα συναισθήματα, δεν έχεις ακόμα βρει τι σου φταίει ή τι είναι αυτό ακριβώς που λείπει από τη ζωή σου. Διευκολύνσεις μέσα στην καθημερινότητα σου και ευκαιρίες για δουλειά. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, άγχος περισσότερο από το κανονικό, μυστικά που σιγά σιγά αποκαλύπτονται και πιθανόν να βρεθείς σε δύσκολη, άβολη θέση. Μπερδεμένες καταστάσεις σε αποσυντονίζουν.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μυστικές συναντήσεις, κρυφά ραντεβού και φυσικά θα είσαι αναστατωμένος/η όλο αυτό το διάστημα, καθώς κάτι καινούργιο γεννιέται. Προσοχή σε παράνομες σχέσεις. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  έχει αλλάξει τελείως το σκηνικό και φιλοξενείσαι σε «ξένο» έδαφος, ωστόσο υπάρχει βοήθεια και μια νέα απασχόληση θα σε κάνει να ξεχνάς..τα δύσκολα. Ευνοείσαι οικονομικά. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, συνεχίζεται η αμφισβήτηση, και η ανασφάλεια και νιώθεις ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Ξέρεις όμως τι ζητάς ; γίνε πιο συγκεκριμένος.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αναζητάς νέες συγκινήσεις, είσαι πιθανόν σε διακοπές και έχεις κλείσει τους διακόπτες για να μπορέσεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Απλά απόλαυσε το. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είσαι αρκετά ευχαριστημένος/η από τις υπάρχουσες συνθήκες, αν και περνάς μπόρες , στο τέλος σηκώνεσαι και προχωράς χωρίς να δειλιάζεις. Ευκαιρίες προκύπτουν από το πουθενά. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, επαγγελματικά είσαι ζορισμένος, μια που πρέπει συνέχεια να δείχνεις το πόσο αξιόπιστος/η είσαι , αλλά ωστόσο είσαι μέσα στα όρια σου. Ακόμα αντέχεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  εύκολα έχεις ανακάμψει από τις δυσκολίες, είσαι σε φάση που μπορείς να κάνεις ξεκινήματα, αλλά και να υποστηρίξεις τις νέες σου ιδέες και τα σχέδια. Οικονομικά οφέλη. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, έχεις συμβιβαστεί με το περιβάλλον σου , ξέρεις πλέον ποια άτομα στέκονται πλάι σου και συγχρόνως δείχνεις και την ευχάριστη πλευρά σου. Όλα συνηθίζονται. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, αρκετό χρόνο θα σπαταλήσεις με μια νέα απασχόληση, πιθανόν να κουραστείς γιατί δεν μπορείς να αφοσιωθείς σε προσωπικά σχέδια, ωστόσο μην δυσανασχετείς. Στο τέλος, έρχεται η ανταμοιβή.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου, βελτιώνονται οι επαφές σου, πιθανόν να έχεις κάνει μια σταθερή συνεργασία και όλα φαίνονται να εξελίσσονται προς το καλύτερο. Ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, συνεχίζεις να προβληματίζεσαι για την οικονομική σου κατάσταση, ωστόσο θα υπάρξει θετική εξέλιξη και θα αποφορτιστείς συναισθηματικά. Ερωτικές περιπλανήσεις.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, υπό την αυστηρή ματιά του Κρόνου και με το σπρώξιμο του Ουρανού, τίποτα δεν εννοείται και κανείς δεν μπορείς να είναι δεδομένος. Συνεχόμενες , ξαφνικές αλλαγές , μέχρι να κατασταλάξεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ασχολείσαι με την καθημερινότητα σου, θέλεις να οργανώσεις το πρόγραμμα σου και φυσικά να μην χάνεις άσκοπα το χρόνο σου. Εύνοια μέσα στον εργασιακό χώρο.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζεις ακόμα σκληρές αντιστάσεις μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο, ωστόσο τα πιο δύσκολα έχουν περάσει  και μπορείς να απολαύσεις προσωπικές επιτυχίες. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα, εντάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και φυσικά, αρχίζεις και χάνεις την υπομονή σου. Αρκετή πίεση.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αρκετά ευνοείσαι σε ερωτικά θέματα, φλερτ και γνωριμίες με άτομα νεώτερης ηλικίας. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σου.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, συνεχίζεις να αμφιβάλεις για τα συναισθήματα δικών σου ανθρώπων και φυσικά δεν ξέρεις τι να πιστέψεις και τι όχι. Ταξίδια σε χαλαρώνουν. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, πρέπει να κινηθείς πιο αποφασιστικά και να αποδείξεις τις ικανότητες σου και μην χαρίζεις τη θέση σου σε κανένα.. Ανταγωνισμός φουλ.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, πρώτη προτεραιότητα είναι η οικογένεια σου, αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πολύ αγαπημένα πρόσωπα και να ξεχάσεις, συμφιλιωθείς με το παρελθόν.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες για βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, καλύτερες επαφές με συναδέλφους και μια ευκαιρία να προχωρήσεις μια νέα συμφωνία. Μην παραπονιέσαι.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  οικονομική στενότητα και αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα γιατί σε πνίγει η αλήθεια; Εκτονώσου με φλερτ και επαφή με νέο κόσμο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ