Εβδομαδιαίες προβλέψεις! ΠΡΟΣΟΧΗ σε βιαστικές αποφάσεις και λάθος επιλογές

Το σύμπαν αποφασίζει να σε…τρέξει και να αρπάξεις τη ζωή από τα… μαλλιά; Εβδομαδιαίες προβλέψεις! ΠΡΟΣΟΧΗ σε βιαστικές αποφάσεις και λάθος επιλογές – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17 έως 23 Ιουλίου!

Δραστήρια εβδομάδα, προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις και τυχόν «λάθος» επιλογές και το Σύμπαν αποφασίζει να σε… τρέξει και να αρπάξεις τη ζωή από τα… μαλλιά; Αφροδίτη και Δίας σε ευνοούν για να ανοίξεις τα φτερά σου, να γίνεις πιο επικοινωνιακός και Άρης, Ουρανός ρίχνουν αστραπές και κεραυνούς για να μάθεις να αντιμετωπίζεις τον άστατο καιρό… Προς το τέλος της εβδομάδας, ηρεμείς, Νέα Σελήνη στον Λέοντα και όλα είναι Έρωτας… Πάθος και επιθυμίες σε οδηγούν.

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, όλα στο πιάτο θα τα έχεις, αυτήν την εβδομάδα, δεν θα σου λείψει ούτε το ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά ούτε και το κυνήγι νέων καταστάσεων.  Είσαι στα φόρτε σου…   Κριέ β’ δεκαημέρου, μια μικρή πίκρα, ψευδαίσθηση, στην αρχή της εβδομάδας, ίσως να νιώσεις , όμως έτσι και αλλιώς , ξέρεις να παλεύεις τα δύσκολα και πάντα είσαι νικητής. Νέες φιλίες.   Κριέ γ’ δεκαημέρου, η ένταση, το συναισθηματικό σπρώξιμο συνεχίζεται και φτάνεις στο τέρμα, πατάς γκάζι και πιθανόν προς τα πίσω.. δεν θέλεις μπελάδες! Μπερδεύεσαι. Επαγγελματικά όμως καλύτερα.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα και εσύ έχεις πάρει όλα τα βάρη στην πλάτη σου και πιέζεσαι εσωτερικά, για να ανταπεξέλθεις. Ωστόσο, τίποτα δεν θα μείνει πίσω και θα καταφέρεις να οργανωθείς.  Οικογενειακές προστριβές. Ταύρε β’ δεκαήμερου, οικονομικά ζόρια και μένεις πάντα ταπί και όχι ψύχραιμος; Προσπάθησε να οριοθετήσεις τις ανάγκες σου. Βελτίωση στην καθημερινότητα και στον εργασιακό χώρο.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου, εσωτερικές συγκρούσεις συνεχίζουν να σε πανικοβάλλουν, αγχώνεσαι αρκετά, ωστόσο θα καταφέρεις να ελέγξεις τον ψυχισμό σου. Επιτυχία μέσα από καθημερινές, απλές δραστηριότητες.

Δίδυμοι             

                                            
Δίδυμε α’ δεκαημέρου, αλλάζεις πλεύση, κατεύθυνση, σίγουρα θα έχεις επιτυχία πάνω σε νέα εγχειρήματα και ευνοείσαι σε φιλίες και κοινωνικές επαφές.  Ανοίγουν πόρτες… Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ερωτικά μπερδεμένος βιώνεις, δεν έχεις ακριβώς κατασταλάξει στις προσωπικές σου επιλογές και όλο αυτό σε αγχώνει και σε προβληματίζει.  Ωστόσο, θα διορθωθούν τα πράγματα και θα έχεις ευκαιρίες για γενική βελτίωση.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η τύχη είναι στα χέρια σου, μπορείς να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή και να δώσεις ώθηση και στα επιχειρηματικά σου σχέδια. Υπάρχει τρόπος να διορθώσεις τα λάθη.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει να ονειρεύεσαι, την θέση των ονείρων σου, την οικονομική σου άνοδο και σίγουρα κάτι αλλάζει και το ξέρεις ότι όλα εξαρτώνται από σένα. Θετικές εξελίξεις. Καρκίνε β’ δεκαημέρου, προβληματισμένος από την στάση ενός κοντινού σου ανθρώπου, έχεις απογοητευτεί αρκετά, ωστόσο δεν πρέπει να το βάλεις κάτω και θα δεις ότι έχεις διεξόδους. Ευνοείσαι σε θέματα ακίνητης περιουσίας και κληρονομιάς. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, απρόοπτα, πιθανά μικροατυχήματα και προσοχή στο θυμό που σε έχει κυριεύσει και δεν ξέρεις τι κάνεις.. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Ερωτικά μπαινοβγαίνεις στην ίδια σχέση;

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, σε ευνοεί σε κάθε είδους ξεκινήματα, ωστόσο θα φιλοξενήσεις και τον αδιάλλακτο Άρη, οπότε ετοιμάσου για ένταση και αρκετά νεύρα. Σεξουαλική υπερδραστηριότητα. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  οικονομικές ατασθαλίες σε έχουν βγάλει από το πρόγραμμα σου και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι το «κακό» και θα παραδεχτείς τα λάθη σου; Οργανώσου καλύτερα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, μια ξαφνική γνωριμία θα σου δώσει χαρά για να πετάξεις μακριά ότι, όποιον/α σε έχει δυσαρεστήσει και να ξέρεις ότι είσαι σε καλό δρόμο. Σταμάτα να γκρινιάζεις.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  αποζητάς την ησυχία σου, προτιμάς την παρέα των κοντινών σου ανθρώπων και απολαμβάνεις την ηρεμία μέσα στο σπίτι σου. Πιθανή εσωστρέφεια και κούραση θα βγει στην επιφάνεια. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ευνοεί σε θέματα οικονομικά, μπορείς να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, ωστόσο δεν είσαι πολύ ευδιάθετος για να ευχαριστηθείς τις μικροαλλαγές που ζεις Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ζορίζεσαι σε θέματα που αφορούν πιθανές οφειλές και δάνεια και αυτό έχει ρίξει την ψυχολογία σου και δεν έχεις χρόνο να δεις τα προσωπικά σου και αφοσιώνεσαι στον άνθρωπο σου. Προσωρινή ψυχρότητα.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, πιθανές εντάσεις μέσα στον άμεσα κοντινό σου φιλικό κύκλο σε μεταμορφώνουν σε ανυπόμονο και ασυμβίβαστο.  Έχεις χάσει την υπομονή σου. Κυνηγάς με πάθος την εκπλήρωση ενός εγχειρήματος. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  βελτίωση και επιτυχία σε προσωπικές σχέσεις, νέες γνωριμίες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά και θα πάρεις συναισθηματική ικανοποίηση. Μην ασχολείσαι με το παρελθόν.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε βεβιασμένες κινήσεις, μην υψώνεις το ανάστημα σου και απέφυγε τις κόντρες με τα πρόσωπα εξουσίας. Προσοχή σε μικροατυχήματα που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε οδηγεί σε σίγουρη επιτυχία, κινείσαι πλέον με αυτοπεποίθηση και σταθερά στα επαγγελματικά σου και έχει αναδυθεί το ηγετικό σου προφίλ. Εντυπωσιάζεις το περιβάλλον σου.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και αρχίζεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο την τύχη σου. Φεύγουν οι σκοτεινές σκέψεις. Οικονομικά καλύτερα. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, μικροπροβλήματα και αναποδιές μέσα στην καθημερινότητα σου, αλλά διατηρείς την ψυχραιμία σου και ψάχνεις λύσεις. Φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί ερωτικά ζητήματα, μια νέα γνωριμία που θα σε αναζωογονεί και σε βγάζει από την μονοτονία. Φλερτ, ρομαντικές εξόδους και διασκέδαση.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, προβληματισμένος για ένα συγγενικό σου πρόσωπο και αρχικά έχεις πολλά στο κεφάλι σου και πιέζεσαι. Αλλάζει όμως το σκηνικό και ευνοείσαι μέσα από τις κοινωνικές σου επαφές.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ένταση και νεύρα βγαίνουν στην επιφάνεια, κυρίως μέσα από τις επαφές σου με άτομα νεώτερης ηλικίας και προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Ευνοείσαι σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ο Άρης, ο πλανήτης της σεξουαλικότητας είναι στον Λέοντα και αυτό σε βοηθάει να απελευθερωθείς και να αποδεχτείς τις ερωτικές σου επιλογές. Προσοχή σε υπερβολικά έξοδα.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και στεναχωριέσαι με την στάση των συνεργατών σου. Ξεκαθάρισε τις καταστάσεις και βρες το δίκιο σου. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, δείξε ανοχή και τήρησε τις υποσχέσεις που έχεις δώσει για να γλιτώσεις την γκρίνια- μουρμούρα καθώς οι σχέσεις θα είναι αρκετά τεταμένες.  Μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, καλή εβδομάδα για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου ή τουλάχιστον να ζήσεις έντονες στιγμές με το ταίρι σου. «Τακτοποιείς» τα θέλω σου.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, οικονομική στενότητα αρχικά, σε προβληματίζει και έτσι ψάχνεις διεξόδους και σίγουρα θα τα καταφέρεις. Εύκολα κυλούν προσωπικές υποθέσεις, αρκεί να έχεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, προκλήσεις, πιέσεις μέσα στο συγγενικό σου περιβάλλον και θα αισθανθείς μόνος και ίσως παραμελημένος.  Πες τι σε απασχολεί και μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους..

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα υπόσχεται να σε ενθαρρύνει σε θέματα εργασιακά, να πάρεις πρωτοβουλίες και να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις με ψυχραιμία. Προσοχή σε ψυχοσωματικές ενοχλήσεις. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ερωτικά είσαι παγιδευμένος σε μια σχέση χωρίς «ανταπόκριση» και νιώθεις ότι σε εκμεταλλεύονται; Είσαι ελεύθερος να αποφασίσεις. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, νέες επαγγελματικές επιλογές που οπωσδήποτε σε μεταμορφώνουν σε εργασιομανή και αρκετά φιλόδοξο. Πρέπει να επιβιώσεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ