Έχω αφυδατωμένα, άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τι να κάνω;

Οι ειδικοί μας δίνουν συμβολές και προτάσεις για θεραπείες ώστε να αποκτήσουμε ξανά λαμπερά μαλλιά! Έχω αφυδατωμένα, άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τι να κάνω; – Γράφει η Αντωνία Τσιρικούδη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

12144784_10205369126567635_5211266151891032786_n

Είμαι η Αντωνία Τσιρικούδη λατρεύω να ταξιδεύω και να γράφω, να γράφω και να “ταξιδεύω”. Ιδιοκτήτρια του www.beautybeauty.gr ασχολούμαι εδώ και 10 χρόνια με τα Επαγγελματικά προϊόντα ειδών κομμωτηρίου, αισθητικής και ονυχοπλαστικής. Στόχος μου να βοηθώ όλες τις γυναίκες να έχουν όμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά.
https://www.facebook.com/BeautyBeauty.gr/
https://www.facebook.com/InebryaThessaloniki/

 

Όλες οι γυναίκες ονειρευόμαστε λαμπερά, όμορφα, περιποιημένα μαλλιά, αλλά για να το πετύχουμε ή να το διατηρήσουμε χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα.
Ο ζεστός αέρας από το πιστολάκι, οι μασιές και οι πρέσες που χρησιμοποιούμε για το χτένισμα των μαλλιών μας, η ηλιακή ακτινοβολία, το χλώριο της πισίνας, ο ιδρώτας, η ρύπανση του περιβάλλοντος, οι χημικές εργασίες ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας και μπορεί να καταλήξουμε με σπασμένες άκρες, με μαλλιά που φριζάρουν, αφυδατωμένα, άτονα και γενικά όχι υγιή μαλλιά.

 

Είναι λοιπόν σημαντικό να τα προστατεύουμε καθημερινά γιατί εάν καταστραφούν δεν μπορούν εύκολα να επανέλθουν και η μόνη λύση θα είναι η επίσκεψη στον κομμωτή μας για ένα κοντοκουρεμένο νέο λουκ
Ο ειδικός θα σας συμβουλέψει και θα σας προτείνει πως θα περιποιηθείτε τα μαλλιά σας και ποια θεραπεία θα ακολουθήσετε για την αναδόμηση και την αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών σας.

 

Σημαντικό ρόλο παίζει και το σαμπουάν που χρησιμοποιούμε γιατί πρέπει να έχει τα κατάλληλα συστατικά που θα βοηθήσουν στην επανόρθωση και την ενυδάτωση των μαλλιών μας και θα πρέπει να έχει χαμηλό pH και να μην περιέχει θειικά άλατα, χλωριούχο νάτριο (άλας)και parabens. Καλό θα είναι να μη λούζουμε τα μαλλιά μας περισσότερες από 3 φορές την εβδομάδα. Μετά το λούσιμο είναι απαραίτητη η χρήση μιας μάσκας με συστατικά όπως το λάδι argan, η κερατίνη ή το υαλουρονικό οξύ που θεραπεύουν τις κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών και δίνουν ζωντάνια και απίστευτη λάμψη.

ti-einai-to-ladi-argan-pou-xrisimopoiei-kai-h-catherine-zeta-jones

Τι είναι το λάδι αργκάν που χρησιμοποιεί και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς;

Να θυμόμαστε πάντα να χρησιμοποιούμε ένα σπρέι που προστατεύει από την θερμότητα όταν κάνουμε πιστολάκι τα μαλλιά μας. Για επιπλέον ενυδάτωση, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τη θερμότητα ένα μετάξι σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά θα κάνει τις άκρες των μαλλιών λείες και λαμπερές και θα δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Αγαπάμε τα μαλλιά σας και θέλουμε να βοηθήσουμε όλες τις γυναίκες να έχουν όμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ