Απίθανα γευστικά cupcakes με άρωμα από Halloween!

Πάντα ψάχνουμε την αφορμή για να φτιάξουμε cupcakes! Αυτή την φορά δημιουργήσαμε κάτι διαφορετικό! Απίθανα γευστικά cupcakes με άρωμα από Halloween!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Λατρεύουμε τα cupcakes και δεν θέλουμε και πολύ για να βρούμε αφορμή ώστε να φτιάξουμε! Αυτή τη φορά, μιας και διανύουμε εβδομάδα Halloween είπαμε να μη δώσουμε τόσο έμφαση στην συνταγή αλλά στον στολισμό. Για του λόγου το αληθές, αντί να φτιάξω το μείγμα από την αρχή, όπως συνηθίζω να κάνω, αυτή τη φορά είπα να πάρω έτοιμο ώστε να συντομεύσουμε και την διαδικασία. Στα σούπερ μάρκετ υπάρχουν έτοιμα μείγματα για muffins/cupacakes που θα σας λύσουν τα χέρια. Ένα τέτοιο μείγμα λοιπόν χρησιμοποιήσαμε και εμείς και αφού το ετοιμάσαμε και τα ψήσαμε, ξεκινήσαμε τον στολισμό. Για να τα στολίσουμε χρησιμοποιήσαμε vanilla icing σε κουτί καθώς δική μου που είχα φτιάξει στο παρελθόν δεν με είχε ικανοποιήσει στην υφή. Όπως κατάλαβες όλα σχεδόν έτοιμα τα βάλαμε… εμείς βάλαμε την τέχνη μας!

Ήθελα να κάνουμε τρομακτικά cupcakes για το Halloween βέβαια μόνο τρομακτικά δεν βγήκαν, σίγουρα όμως ήταν εντυπωσιακά! Χρησιμοποιήσαμε κόκκινο γυαλιστερό βρώσιμο τζελ καθώς και πουράκια. Η διαδικασία είχε πολλή πλάκα και το μόνο σίγουρο είναι ότι την χαρήκαμε πολύ! Για να καταλάβεις το concept υποτίθεται το πουράκι είναι κομμένο δάχτυλο και το κόκκινο τζέλ το αίμα…  οκ… με αρκετές δόσεις φαντασίας και black χιούμορ πάντα…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

????Girls just want to have fun!???? #mommyjammi #halloween2017 #halloween #muffins #chocolate #baking #halloweencupcakes #foodporn #feedfeed #thefeed #inspiration #instamoments #instagramer #kidscooking

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Mary Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις

Boo! Happy Halloween!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ τι άλλο φτιάξαμε!

Φτιάξτε απίθανα Halloween sugar cookies!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα συγκεκριμένα ναι ήταν πανεύκολα από την στιγμή που χρησιμοποίησα έτοιμο μείγμα, σε γενικές όμως γραμμές εύκολα είναι. Απλή ζύμη για κέικ στις χάρτινες θήκες στα ειδικά σκεύη για καπ κέικς και τέλος! Η διακόσμηση, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέμε. Αν θέλεις δεν κάνεις να έχουν και… λιγότερες θερμίδες βεβαίως βεβαίως! Σε ευχαριστώ πολύ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ