Παιδικές χειροτεχνίες για το Halloween!

Δημιουργική απασχόληση ή αλλιώς, μαμά βαριέμαι τι θα κάνουμε; Μιας και διανύουμε περίοδο Halloween, σου έχω τη λύση! Παιδικές χειροτεχνίες για το Halloween!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Συνήθως τα παιδιά καταπιάνονται με τα πιο απίθανα πράγματα. Θέλω να πω, όσα παιχνίδια και αν έχουν πολλές φορές αυτό που μπορεί στην ουσία να τα ενθουσιάσει μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό! Ένα απόγευμα, αφού είχαμε τελειώσει τα διαβάσματα μας και αφού δεν είχαμε και κάπου να πάμε, έπεσε η ερώτηση στο τραπέζι… “μαμά βαριέμαι, τι θα κάνουμε;”

Μιας και διανύουμε εβδομάδα Halloween σκέφτηκα να κάνουμε κάτι σε χειροτεχνία το οποίο να είναι εύκολο αλλά και θεματικό.

 

 

Σε προηγούμενη ανάρτηση σου είχαμε δείξει πως μπορείτε να φτιάξετε νυχτερίδες με ανακυκλώσιμα υλικά!

 

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Είχα χαρτοπετσέτες σχετικές με το Halloween συνεπώς μου ήρθε στο μυαλό να βάλω την Κωνσταντίνα να κόψει τις φιγούρες με το ψαλίδι της και να φτιάξει ένα εντελώς αυτοσχέδιο κολάζ! Πολύ εύκολο, διασκεδαστικό και… απαιτεί και χρόνο!

Επόμενη χειροτεχνία ήταν να ζωγραφίσει κρεμαστές φιγούρες από χαρτόνι. Τους πέρασε κλωστή και τις ζωγράφισε με τέμπερες. Έτσι λοιπόν στολίσαμε και την κουζίνα μας! Στο τέλος φτιάξαμε και τρομακτικές μάσκες με χάρτινα λευκά μικρά πιατάκια και ασπρόμαυρα πουά καλαμάκια! Τέλεια;


Απίθανα γευστικά cupcakes με άρωμα από Halloween!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αν και δεν εχω αποφασισει αν μου αρεσει το Halloween, εχω αποφασίσει ότι τρελαίνομαι με τις χειροτεχνίες!!! οποτε ναι!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ