Καρδιά μου, να μου το θυμάσαι, κάποτε θα υποκλιθούν σε σένα, αλλά μη σε νοιάζει, σε έχω πλέον θωρακίσει, κανείς δε θα σου κάνει κακό. Βάστα γερά σου λέω… – Γράφει η Άννα Ζανιδάκη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Κανένας δε θα είναι σε θέση,να σε πονέσει,να ξεσκίσει τα σωθικά σου, λέω και ξαναλέω πολλές φορές, σαν να θέλω να αποποιηθώ τις ευθύνες μου, που σίγουρα έχω και με διακατέχουν σκέψεις.

Συνομιλώ μαζί σου, μ ακούς, το αντιλαμβάνομαι, αλλά δυστυχώς σε πρόδωσα, σε καταδίωξα σε έναν κλοιό ασφυκτικό, σε μια δίνη παραλογισμού, που έτρεχες να σωθείς, αλλά εγώ επέμενα και σε είχα βάλει να υποστείς χιλιάδες μαρτύρια.

Μαρτύρια δεν είναι μόνο τα σωματικά, που συν το χρόνο, ελαττώνεται η αποτύπωσή τους, στο κορμί μας, αλλά είναι και εκείνα, τα ψυχολογικά, που εξασθενούν σκέψη, αντοχή, θέληση και σε παρατείνουν σε έναν αργό, βασανιστικό θάνατο, ζωντανών νεκρών.

Τώρα πια έμαθα, ξέρω δε θα σε αφήσω να ταλαιπωρηθείς, άλλωστε φρόντισε ο δικός σου πλέον φύλακας άγγελος, να σε επουλώσει και αν υπάρχει το παραμικρό στίγμα επιδρομής, βάρβαρου και ανήθικου ψυχής στοιχείο, να το απαλύνει, αν  δεν κατάφερε να το εξαφανίσει εντελώς και μονίμως.

Βάστα γερά καρδιά μου, ήρθε η ώρα της λύτρωσης, του αποδιοπομπαίου τράγου, που του έδειξα μακρινό και αγύριστο δρόμο, καθώς ο κύρης του και συνοδοιπόρος του, εκεί οδηγήθηκε.

Δεν περηφανεύομαι που ίσως και να πόνεσα μια άλλη καρδιά, να τη λύγισα και ίσως και να την ευνούχισα.

Σαν  τις δικές σου τις τυρρανικές στιγμές, δεν υπέστη, αυτή, οπότε κάποτε κι εγώ έπρεπε να δράσω και να αντιδράσω, ας ήταν ξαφνική η απόφαση, μα ριζοσπαστική για μένα. σωτήρια.

Βάστα γερά καρδιά μου…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.