Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί… στα Νότια

Νέος εκδοτικός οίκος έρχεται να μας παρουσιάσει μία τρυφερή ιστορία γεμάτη καλοσύνη και ανθρωπιά! Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί… στα Νότια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις.

Ένας ψαράς βρίσκει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην βάρκα του και μαζί συνεχίζουν το ταξίδι. Ένα ταξίδι γεμάτο τρυφερότητα, ανθρωπιά και καλοσύνη. Μια ιστορία με απλό λόγο γραμμένη μέσα από την οποία ξεπηδούν ηχηρά  τα μηνύματα της συμπόνιας, της αφοσίωσης, της φροντίδας και της δοτικότητας. Ο ψαράς θέλει να βοηθήσει τον κρυμμένο συνεπιβάτη, έναν γλάρο με σπασμένο φτερό, με τον οποίο θα γίνουν φίλοι! Ο ψαράς πρέπει να κάνει αυτό που κρίνει σωστό, να βοηθήσει με αγάπη τον συνεπιβάτη του και στο τέλος να βιώσει με χαρά τον αποχωρισμό….

Ένα νέο βιβλίο, μία νέα ιστορία από έναν νέο εκδοτικό οίκο τον ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ που τώρα κάνει το δικό του παρθενικό ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου και παρέα με έναν ταλαντούχο νέο εικονογράφο!

Διαβάσαμε το παραμύθι με την Κωνσταντίνα και της προκάλεσε συγκίνηση. Μια μικρή ιστορία αλλά τόσο τρυφερή γεμάτη αγάπη που μιλά απευθείας στην καρδιά. Ο Ντάνιελ Ντάνκαν, του οποίου είναι και το πρώτο του εικονογραφημένο βιβλίο, δημιουργεί κινηματογραφικά στιγμιότυπα της ζωής στον ωκεανό. Μας ενθουσίασε η τόσο δεμένη αρμονικά εικονογράφηση με το κείμενο που σχεδόν χάνεσαι μέσα σε αυτήν.

Σίγουρα τα χρώματα και οι τόσο ζωντανές εικόνες είναι από τους πρώτους παράγοντες, όπου τα παιδιά θα κρατήσουν με ενθουσιασμό και ανυπομονησία το βιβλίο στα χέρια τους… Ξεφυλλίζοντας αρχικά το βιβλίο και εγώ η ίδια μη έχοντας διαβάσει την ιστορία, με κέρδισε η εικονογράφηση. Στην συνέχεια με κέρδισε και η ιστορία… Όλες αυτές οι σπουδαίες έννοιες που προβάλουμε και εμείς οι γονείς στα παιδιά μας, με την ελπίδα να αποτελέσουν τις βάσεις για τη διαμόρφωση του δικού τους ξεχωριστού χαρακτήρα…

Με λίγα λόγια; Ένα ξεχωριστό βιβλίο… Το αγαπήσαμε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ