Εβδομαδιαίες προβλέψεις – μπερδεύεται το ψέμα με την αλήθεια!

Ο Ερμής στον Τοξότη και η Πλουτώνια Αφροδίτη από τον Σκορπιό. Εβδομαδιαίες προβλέψεις – μπερδεύεται το ψέμα με την αλήθεια! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Φλυαρία, συνεχής αναζήτηση μιας παροδικής ευχαρίστησης έχει φέρει ο Ερμής στον Τοξότη και αν σκεφτείς ότι σε συντροφεύει η Πλουτώνια Αφροδίτη από τον Σκορπιό, καταλαβαίνεις ότι εύκολα μπερδεύεται ο ενθουσιασμός με τον έρωτα, η απληστία  με το Πάθος και το ψέμα με την αλήθεια… Πρακτικές διευκολύνσεις, ωστόσο,  έχεις αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να έρθεις συνειδητά, σε συνεννόηση με το περιβάλλον και χωρίς γκρίνιες, σχετικά με το δίκιο και το άδικο; Τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού και η πραγματικότητα δεν προσβάλει πλέον το δικαίωμα σου να αντιστέκεσαι – ονειρεύεσαι;

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε κάνει άκρως ερωτικό Κριέ, θα ξεπεράσεις τα κλισέ σου και αναζητάς νέο ταίρι. Παράλληλα ευνοείσαι και σε οικονομικά ζητήματα. Κριός β΄ δεκαημέρου,  καλές μέρες για να βοηθηθείς ψυχολογικά και να τακτοποιήσεις σκέψεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Ωστόσο, οι συγκρούσεις  με το περιβάλλον συνεχίζονται… Κριός γ’ δεκαημέρου,  το τρίγωνο Κρόνου Ουρανού φέρνει σταθεροποίηση σε σχέσεις, νομικά ζητήματα και νέος επαγγελματικός προσανατολισμός μέσα από σπουδές και επαφές με το εξωτερικό. Βαδίζεις σε σωστό μονοπάτι. Ευκαιρίες για αυτο-βελτίωση.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό, φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, συντροφικότητας και η εβδομάδα κρύβει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Παράλληλα νιώθεις ανακουφισμένος, καθώς ξεφορτώθηκες επαγγελματικά βάρη. Ταύρε β’ δεκαήμερου, θετικές μέρες για να ταξιδέψεις, να δεις φίλους και να ξεχάσεις ότι σε έχει στεναχωρήσει ή αγχώσει. Ωστόσο, μην αμελείς θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.Ταύρε γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού δίνει ένα ξεκάθαρο νέο εργασιακό περιβάλλον, έχεις (ξε)φύγει από το παρασκήνιο και είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις υπάρχουσες συνθήκες. Σαφώς πολύ καλύτερα.

Δίδυμοι                               

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ευνοεί σε συναδελφικές σχέσεις, μπορείς επίσης να ασχοληθείς με την διακόσμηση του εργασιακού σου χώρου και φτιάχνει η ψυχολογία σου. Επίσης, ασχολείσαι πολύ με την εμφάνιση σου. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, οικονομική ενίσχυση ή τουλάχιστον μπορείς να ρυθμίσεις με ευνοϊκό τρόπο, διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες και να λυτρωθείς ψυχολογικά. Πρόσεχε επίσης την ερωτική σου συμπεριφορά, καθώς φαίνεται εύκολα να παραπατάς… Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού δίνει σαφώς ένα πιο αισιόδοξο φιλικό κύκλο και κατασταλάζεις επίσης σε θέματα σχέσεων, αλλά και σχεδίων. Ξέρεις πλέον τι θέλεις να κάνεις και επιλέγεις χωρίς συναισθηματισμό, τους συνεργάτες σου.

Καρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί ερωτικά ζητήματα, φλερτ και γνωριμίες που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα νιώσεις και πάλι επιθυμητός. Παράλληλα έχεις εύνοια και σε τυχερά παιχνίδια. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, θετικές μέρες για να επανορθώσεις σε θέματα σχέσεων, να τα βρεις με τον σύντροφο σου και επέλθει ισορροπία. Θέματα ακινήτων και τακτοποίηση περιουσίας σε φορτίζουν με επιπρόσθετο άγχος. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού σε απελευθερώνει ψυχολογικά κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον, καθώς συνειδητοποιείς ότι δεν ευθύνεσαι για λάθος συμπεριφορές. Νέα ξεκινήματα. Πιθανότητα αλλαγής κατοικίας.

 

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό κρύβει ευχάριστες οικογενειακές στιγμές ή φιλικές συγκεντρώσεις που θα σε κάνουν να ισορροπείς και ξεχνάς τι σημαίνει μοναξιά. Συγχρόνως ευνοείσαι και οικονομικά. Λέοντα β’ δεκαημέρου, καλές οι μέρες για να βρεθούν λύσεις σε εργασιακά ζητήματα, να κάνεις μια νέα αρχή και να σταθεροποιηθεί η καθημερινότητα σου. Προσοχή σε μετακινήσεις. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού σαφώς και ευνοεί την ψυχολογία σου, βλέπεις πλέον τα πράγματα ξεκάθαρα και είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις με ένα νέο ταίρι. Ταλέντα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει ευχάριστες γνωριμίες, μια ξεκούραστη θέση εργασίας και πολλοί φίλοι, συγγενείς θα σε στηρίξουν στην νέα σου προσπάθεια. Φλερτ και ερωτικές συνευρέσεις.  Παρθένε β’ δεκαημέρου,  συναντήσεις, νέες ερωτικές περιπέτειες και ξαφνικά αλλάζει το τοπίο και είσαι μέσα στην καλή χαρά. Βέβαια πάντα να προσέχεις τα έξοδα σου. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού σε απεγκλωβίζει από παλαιότερες λάθος επιλογές και βάζεις πλέον σε μια τάξη τη ζωή σου, αλλά και τα οικονομικά σου. Θέματα, εκκρεμότητες με ακίνητα, κληρονομικά επιλύονται θετικά.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε θέλεις σαφώς απελευθερωμένο , αναζητάς νέες εμπειρίες και θα χαρείς επιτέλους ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Σαφώς και οικονομικά ευνοείσαι από μια νέα πηγή εσόδων. Προσοχή σε σπατάλες. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά ζητήματα, λύονται οι διαφωνίες και θα επέλθει συμφωνία σε καίρια ζητήματα. Ωστόσο, πρέπει να ελέγξεις τα νεύρα σου. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού σε ευνοεί σε προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες,  έχεις κατασταλάξει στους συνεργάτες σου και συγχρόνως  συνειδητοποιείς ποια από τα σχέδια σου είναι εφικτά. Σπουδές.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου είναι θετικός οιωνός για να ανέβει η ψυχολογία σου,  έχεις οικονομική εύνοια αλλά και κάνεις ευχάριστες γνωριμίες. Φλερτ, κατακτήσεις και αρκετές χαρούμενες στιγμές σε ανανεώνουν. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  προτάσεις, συμβόλαια προχωράνε χωρίς καθυστερήσεις και τακτοποιείς αρκετά θέματα που σε είχαν αγχώσεις. Ασχολήσου με την υγεία σου. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,   το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού σε έχει βάλει σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο πολλά πράγματα έχουν πλέον τακτοποιηθεί και αυτό θα φανεί και στην τσέπη σου. Οικονομική σταθερότητα.

 

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό  επιδρά θετικά στην ψυχολογία σου, θα φλερτάρεις με τους συνεργάτες σου, ερωτοτροπείς αρκετά και φυσικά θα διώξεις το άγχος των ημερών. Μυστικές συναντήσεις.. ενδιαφέρουσα εβδομάδα! Τοξότη β’ δεκαημέρου,  σταθεροποίηση σε οικονομικές εκκρεμότητες, οικονομικές διευκολύνσεις και βέβαια τακτοποιείς τα του οίκου σου. Έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού σαφώς σε απελευθερώνει από τα κακώς κείμενα, έχεις ξεμπερδέψει με το «κάρμα» και τώρα μπορείς να δεις που στέκεσαι και πως μπορείς να προχωρήσεις, σαφώς πιο συνειδητοποιημένος.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενισχύει θετικά το κοινωνικό σου προφίλ, αναπτερώνει το ηθικό σου και ευνοούνται κάθε είδους δημόσιες σχέσεις. Φιλικές συγκεντρώσεις και φλερτ.. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  θετική ψυχολογία, έχεις ξεπεράσεις εσωτερικούς φόβους , τολμάς να αναμετρηθείς μέσα στο περιβάλλον σου και ευνοείσαι, εφόσον βέβαια δεν ξεπερνάς τις κόκκινες γραμμές. Μην αμελείς τα κοντινά σου πρόσωπα. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού που ολοκληρώνεται , σε έχει προστατέψει από αόρατους εχθρούς, ανταγωνιστικό παρασκήνιο που μπορούσε να σε βλάψει και έχεις βγει σχετικά αλώβητος. Εμπειρίες-μαθήματα ζωής.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ευνοεί σε θέματα καριέρας, γνωριμίες με άτομα ισχυρά ενδυναμώνουν το επαγγελματικό σου προφίλ και δεν έχεις λόγο να παραπονιέσαι. Νέος έρωτας… Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   φαίνεται να έχεις δει την πραγματικότητα και είσαι πλέον σίγουρος για το τι θα βρέξει και πως θα αντιμετωπίσεις την κακοκαιρία. Έχεις πρόγραμμα και είσαι αποφασισμένος να τα καταφέρεις. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού έχει διαμορφώσει πλέον την καθημερινότητα σου, καταστάλαξες σε ένα νέο περιβάλλον και είσαι πλέον σε διαφορετική απασχόληση που όμως σε εκφράζει απόλυτα. Δυναμικές γνωριμίες θα σε βγάλουν μπροστά.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον σκορπιό σε ταξιδεύει νοητά, εκτός συνόρων, πιθανόν να να οργανώνεις και κάποιο ταξίδι σου και έχει ανέβει η ψυχολογία σου . Νομική εύνοια σε ακολουθεί. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ψυχολογική υποστήριξη λαμβάνεις μέσα φίλων, έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και έχεις βρει τις ισορροπίες σου και βάζεις νέα σχέδια και από την αρχή ξεκινάς. Προσοχή σε δάνεια, οφειλές. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι, μια που διαπιστώνεις ότι δεν μπορείς να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ελευθερία έκφρασης και βέβαια μέσα από μια ρεαλιστική προσέγγιση της πραγματικότητας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ