Ημέρα του Παιδιού 2017

Η 20η Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στα παιδιά, καθώς είναι η μέρα διακήρυξης και υπογραφής της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού. Ημέρα του Παιδιού 2017

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Με ένα Doodle τιμά η Google για μία ακόμα χρονιά τη σημερινή (20/11) Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού! Ημέρα του Παιδιού 2017 σήμερα και όλοι συμφωνούμε πως άτομα κάτω των 18 ετών είναι παιδιά και έχουν δικαιώματα κάτω από ειδική φροντίδα και προστασία.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε και στο παρελθόν. Μόνο μετά την 20η Νοεμβρίου του 1989 όταν η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησε τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, άρχισε η ανθρωπότητα να επωφελείται από μια δέσμη δικαιωμάτων για όλα τα παιδιά και τους νέους. Οι βασικές αρχές της Σύμβασης ορίζουν την γενική ευημερία του παιδιού και την ανάπτυξη του.

Η παιδική εργασία, η κακοποίηση και η φτώχεια πλήττουν τα παιδιά. Σε πολλές χώρες τα παιδιά υποφέρουν είτε από την ανέχεια, είτε από πολέμους, είτε εξαιτίας ασθενειών.


Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ