Η Χειροτέχνικα ετοιμάζεται να σαλπάρει για την Κρήτη, για δεύτερη φορά!

Η Χειροτέχνικα ετοιμάζεται να σαλπάρει για την Κρήτη, για δεύτερη φορά! Δύο ημέρες γεμάτες δημιουργία, έμπνευση και θετική διάθεση, 2 & 3 Δεκεμβρίου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Η Χειροτέχνικα ετοιμάζεται να σαλπάρει για την Κρήτη, για δεύτερη φορά! Δύο ημέρες γεμάτες δημιουργία, έμπνευση και θετική διάθεση στο ΔΕΚΚ, στις Γούβες Ηρακλείου, στις 2 & 3 Δεκεμβρίου.

Μετά την επιτυχία της Χειροτέχνικα στην Αθήνα, η γιορτινή ατμόσφαιρα μεταφέρεται στο Ηράκλειο για να φέρει τη χειροτεχνία πιο κοντά σε όλη την Ελλάδα.

Η Χειροτέχνικα είναι το μεγαλύτερο festival με α’ ύλες χειροτεχνίας και σεμινάρια για το ευρύ κοινό. Οι μεγαλύτεροι προμηθευτές υλικών και εργαλείων θα συγκεντρωθούν στο διήμερο της δημιουργίας. Οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν υλικά, να παρακολουθήσουν σεμινάρια και να γνωρίσουν από κοντά αξιόλογους εισηγητές από το χώρο της χειροτεχνίας. Θα εμπνευστούν και θα μάθουν νέες τεχνικές και εφαρμογές!

Οι βασικές κατηγορίες της Χειροτέχνικα είναι: υλικά χειροτεχνίας, ζωγραφικής, κοσμήματος, decoupage, πλεξίματος, ραπτικής, ζαχαροπλαστικής αλλά και εργαλεία, χρώματα και υλικά για όλες τιςDIY κατασκευές τους.

Πάνω από 60 σεμινάρια χειροτεχνίας και 20 Παρουσιάσεις νέων τεχνικών και υλικών θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες! Αν αγαπάς τη χειροτεχνία, αν σου αρέσει να φτιάχνεις δημιουργίες και ψάχνεις που θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους προμηθευτές υλικών και εργαλείων αλλά και πού θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εμπνευστείς, σημείωσε την ημερομηνία!

Δηλώσεις συμμετοχής εκθετών & πληροφορίες στο: www.xeirotexnika.gr.

Όλατανέακαιστα social media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter

 

ΧειροτέχνικαΚρήτη 2017

ΔΕΚΚ Κρήτης, Γούβες Ηρακλείου

2 & 3 Δεκεμβρίου 2017

10.00- 21.00

Είσοδος για το κοινό (5€/άτομο/ημέρα – Προπώληση 4 €- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ