Τα φυλλαράκια των Χριστουγέννων έρχονται να μας ενθουσιάζουν!

    Τα φυλλαράκια των Χριστουγέννων έρχονται να μας ενθουσιάζουν! Διαδικασία μάθησης και διασκέδασης μέσα από μία πρωτότυπη περιπέτεια! 

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

    Περιττό να σας πω ότι πολύ πριν μπούμε στην εορταστική περίοδο, εμείς ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο βιβλίο! Τα φυλλαράκια των Χριστουγέννων που μπορείτε να βρείτε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο! Μετά το σχολείο η Κωνσταντίνα πραγματικά περιμένει να το ανοίξουμε παρέα και να ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Είμαστε επάνω στην χρονική στιγμή κατά την οποία μαθαίνουμε να διαβάζουμε και να γράφουμε και πραγματικά έχει κάνει αυτή τη διαδικασία παιχνίδι το συγκεκριμένο βιβλίο. Βλέπετε θέλει να κόψει τις φιγούρες που υπάρχουν μέσα στο βιβλίο, να τις ζωγραφίσει, να ακολουθήσει τις οδηγίες από τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια… που την αναγκάζει να… τα διαβάζει μόνη της!

    Βρείτε κόλλες, χαρτιά, μαρκαδόρους και ψαλίδια γιατί τα φυλλαράκια των Χριστουγέννων δεν γίνεται να μείνουν χωρίς παιχνίδια! Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και τα εμπλέκει σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μάθησης και ψυχαγωγίας! Ταυτόχρονα τους δίνετε η ευκαιρία να γνωρίσουν τα ελληνικά έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και να αναπτύξουν γλωσσικές και λογικομαθηματικές δεξιότητες! Αυτό που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι πως η λύση σε πολλά παιχνίδια δεν είναι μόνο μία, επιδέχονται περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις καλλιεργώντας έτσι άριστα τη σκέψη, τη κρίση και φυσικά τη φαντασία των παιδιών!


    το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 11 π.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) θα υπάρξει γιορτινή εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το βιβλίο Τα Φυλλαράκια των Χριστουγέννων της ELNIPLEX!

    Ειδικά για εκείνη τη μέρα, κάθε αγορά του βιβλίου Τα Φυλλαράκια των Χριστουγέννων θα συνοδεύεται από ένα συλλεκτικό δώρο! Για παιδιά από 4 ετών

    Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    Elniplex

    Το ELNIPLEX είναι ένα εκπαιδευτικό portal που λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012 και οι πάνω από 3.000 αναρτήσεις του µέχρι στιγµής είναι προϊόν της πνευµατικής εργασίας και έρευνας των συντακτών του.
    Σήµερα αποτελεί έναν από τους σηµαντικότερους εκπαιδευτικούς δικτυακούς προορισµούς, µε χιλιάδες καθηµερινούς επισκέπτες.
    Στο ELNIPLEX, όσοι ζουν ή ασχολούνται µε παιδιά θα βρουν πραγµατικά τα πάντα: παιδικό και παιδαγωγικό βιβλίο, µουσικές και τραγούδια, πλήρη ατζέντα, δηµιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια, κατασκευές, συνεντεύξεις διακεκριµένων δηµιουργών, σχολικές γιορτές, καθηµερινές κληρώσεις. Το βραβείο προώθησης της φιλαναγνωσίας από το Ελληνικό Τµήµα (Greekibby) της ?ιεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (International Board on Books for Young People – IBBY) στο ELNIPLEX το 2014 ήταν απλώς η αρχή.Τα Φυλλαράκια (της Γλώσσας, των Μαθηµατικών, της Τέχνης) δηµιουργήθηκαν από την οκταµελή οµάδα του ELNIPLEX: νηπιαγωγούς, παιδαγωγούς ειδικής αγωγής, δασκάλους, εµψυχωτές και µουσικούς µε πολυετή εµπειρία στην εκπαίδευση (Κατερίνα Ανδρικοπούλου, Φωτεινή Βαρδάκα, Χρυσάνθη Δενδρή, Ανέζα Κολόμβου, Μαίρη Μπιρμπίλη, Απόστολος Πάππος, Καίτη Παρασκευά, Δώρα Πουρή).

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ