Τι θα φέρει το 2018 σε κάθε ζώδιο; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις είναι εδώ!

Το 2018 κάθε ζώδιο θα βιώσει διαφορετικές προκλήσεις και ευκαιρίες! Τι θα φέρει το 2018 σε κάθε ζώδιο; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις είναι εδώ! – Γράφει ο Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology

Το 2018 κάθε ζώδιο θα βιώσει διαφορετικές προκλήσεις και ευκαιρίες. Ρίχνοντας μια ματιά στον Κρόνο και τον Δία, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για αυτές! Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που μας δείχνει σε ποιον τομέα τη νέα χρονιά θα υπάρξουν μαθήματα. Σε αυτόν τον τομέα θα υπάρξουν προκλήσεις και περιορισμοί που μας καλούν να εξελιχθούμε. Αν σε αυτόν τον τομέα έχουμε κάνει σοβαρή δουλειά θα απολαύσουμε τους καρπούς μας, αν όχι θα συναντήσουμε δυσκολίες ώστε να κινητοποιηθούμε. Ο Δίας από την άλλη, είναι ο πλανήτης που μας δείχνει σε ποιον τομέα τη νέα χρονιά θα υπάρξουν ανοίγματα και ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε.

Κριός

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα της δουλειάς και γενικότερα των στόχων σας. Ίσως υπάρξουν δυσκολίες και προστριβές με ανωτέρους σας και κάποια πράγματα που κυνηγάτε να μην σας “κάθονται”. Η απάντηση δεν είναι να προσπαθήσετε ακόμα σκληρότερα αλλά πιο έξυπνα. Θα επαναξιολογήσετε τις προτεραιτότητές σας και κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσουν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Οι όποιες δυσκολίες μπορεί να συναντήσετε είναι σημάδι που σας καλεί να θέσετε δύο ερωτήσεις. “Πόσο πολύ το θέλω αυτό;” “ Έχω εργαστεί σοβαρά προς αυτή την κατεύθυνση;”

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στον Σκορπιό φέρνοντας ευκαιρίες στα οικονομικά αλλά και στη σεξουαλική σας ζωή. Ίσως επωφεληθείτε από τα εισοδήματα άλλων και από συνεργασίες. Οποιεσδήποτε αλλαγές συμβούν μέσα στο 2018 πάντως, θα είναι για το καλύτερο και θα κάνουν τη ζωή σας πλουσιότερη.

Ταύρος

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και του “γνώθι σαυτόν”. Αυτόν το χρόνο θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα για τη ζωή και θα μάθετε πολύ καλύτερα ποιος/ποια είστε. Θα σας ελκύσουν θέματα σχετικά με τη θρησκεία, την πνευματικότητα και τη μεταφυσική. Θα έρθετε πολλές φορές αντιμέτωποι με τις ίδιες τις απόψεις σας (μέσα από καταστάσεις και ανθρώπους που θα σας αμφισβητήσουν) για να τεστάρετε αν λειτουργούν στον κόσμο.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στον Σκορπιό φέρνοντας ευκαιρίες στα αισθηματικά και γενικότερα στις σχέσεις. Είστε ανοιχτοί σε καινούριες γνωριμίες με άτομα που είναι διαφορετικά από εσάς. Είναι επίσης κατάλληλο έτος για να επωφεληθείτε από τη βοήθεια τρίτων.

Δίδυμοι

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα των οικονομικών. Ίσως υπάρξουν δυσκολίες και θα είναι δύσκολο να βασιστείτε σε άλλους για να σας υποστηρίξουν οικονομικά. Τα δάνεια δεν ευνοούνται. Προσέχετε λοιπόν για να έχετε. Το 2018 είναι έτος σημαντικών αλλαγών για εσάς σε πολλά επίπεδα. Αυτές οι αλλαγές θα σας μεταμορφώσουν και θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε αξίες και έννοιες όπως η αρχή και το τέλος.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στον Σκορπιό φέρνοντας καλή υγεία και ευκαιρίες στην εργασία. Αυτό σημαίνει καλύτερο εργασιακό περιβάλλον ή ακόμα και μια καλύτερη δουλειά με καλύτερο εισόδημα και που σας γεμίζει και σας δίνει μια αίσθηση σκοπού.

Καρκίνος

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα των σχέσεων.Ίσως είναι πιο δύσκολο να συνεννοηθείτε και οι σχέσεις θα περνάνε έναν βαθμό κρίσης. Ό,τι αξίζει θα κρατήσει και ό,τι σας εμποδίζει από το να εξελιχθείτε θα φύγει από τη μέση. Ο σκοπός εδώ είναι να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας μέσα από τις σχέσεις με τους άλλους.

Στον αντίποδα ο Δίας που το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στον Σκορπιό φέρνοντας ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Το 2018 θα είναι η δημιουργική σας χρονιά καθώς ο Δίας ενθαρρύνει την καλλιτεχνική έκφραση και τη δημιουργικότητα.

Λέων

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σηματοδοτώντας έτσι μια κρίσιμη χρονιά για την ανάπτυξή σας. Έχετε αρκετή δουλειά μπροστά σας και θα βρεθείτε υπεύθυνοι για πολλά πράγματα, θα είστε συνχώς σε κίνηση! Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στην υγεία σας καθώς αυτή η θέση μπορεί να σας κάνει ευάλωτους. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και ακούστε το σώμα σας.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στον Σκορπιό υποστηρίζοντας την οικογένειά σας και φέρνοντας εσωτερική ασφάλεια και ειρήνη. Πολλά οικογενειακά προβλήματα θα βρουν τη λύση τους. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να προβούν σε αλλαγή κατοικίας.

Παρθένος

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα των σχέσεων. Στην ουσία θα επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και τι θέλετε μέσα από τους άλλους. Ίσως υπάρξουν πολλοί παράγοντες που θα λειτουργούν ανασταλτικά στην έκφρασή σας και θα πρέπει να τους αποτινάξετε. Είναι επίσης πιθανό να αναπτυχθούν σχέσεις όπου εσείς ή το άλλο μέρος θα συμπεριφέρεστε σαν γονιός.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στον Σκορπιό αυξάνοντας την επικοινωνία και τις επαφές σας με τους άλλους. Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψουν και ίσως αρχίσουν κάποιου είδους σεμινάριο ή μαθητεία.

Ζυγός

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα της οικογένειας. Θα επικεντρωθείτε στον εσωτερικό σας κόσμο και στην οικογενειακή ζωή η οποία  μπορεί να σας φανεί σαν φορτίο. Αναδιαμορφώστε τις στενές σας σχέσεις και λύστε προβλήματα που τα έχετε αφήσει για καιρό στην άκρη.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στον Σκορπιό ευνοώντας τα οικονομικά σας. Είναι σημαντικό να μάθετε να χειρίζεστε τις πηγές εισοδήματός σας αυτό το έτος καθώς ο Δίας ευνοεί την υπερβολή άρα και την αλόγιστη χρήση.

Σκορπιός

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω τεστάροντας τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο, τα πιστεύω σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Η καθημερινότητα ίσως σας φαίνεται φορτίο και θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε. Οι άλλοι θα προκαλούν τον τρόπο που σκέφτεστε και αυτό θα γίνεται για να αναθεωρήσετε τα μοτίβα που έχετε για να ερμηνεύετε τον κόσμο. Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στο ζώδιό σας βοηθώντας σας να καταλάβετε βαθύτερα τον εαυτό σας και τι θέλετε από τη ζωή. Θα δείξετε ενδιαφέρον για τη μάθηση και για εμπειρίες που θα ανοίξουν το πνεύμα σας.

Τοξότης

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα των οικονομικών αλλά και των προτεραιοτήτων. Αυτόν το χρόνο θα φανεί αν κάνετε καλό κουμάντο στο εισόδημά σας. Πάνω από όλα όμως θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας καλέσουν να επαναξιολογήσετε τις αξίες σας και τις προτεραιότητες που θέτετε.Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στον Σκορπιό δίνοντάς σας την ευκαιρία να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και να εμβαθύνετε σε πνευματικά θέματα και διδασκαλίες. Αυτό το έτος μπορεί να συναντήσετε κάποιον που θα λειτουργήσει σαν δάσκαλός σας ή εσείς να έχετε αυτόν το ρόλο για κάποιον άλλο.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στο ζώδιο σας αυξάνοντας τις ευθύνες σας και οδηγώντας σας σε αυτοανάλυση. Είναι η χρονιά όπου θα δείτε τι σας εξυπηρετεί και τι όχι. Είναι η χρονιά των ξεκαθαρισμάτων. Ό,τι δεν λειτουργεί πρέπει να φύγει. Επανακαθορίζετε τον εαυτό σας και μαθαίνετε ποιος είστε, όχι ποιος θέλουν οι άλλοι να είστε.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στον Σκορπιό δίνοντάς σας την ευκαιρία να μάθετε πολλά από τους φίλους σας αλλά και από ομαδικές δραστηριότητες. Ίσως διευρύνετε και τον κύκλο σας και νέα άτομα θα εμφανιστούν στη ζωή σας.

Υδροχόος

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σηματοδοτώντας μια χρονιά όπου μάλλον θα ολοκληρώνετε προηγούμενα σχέδια παρά θα ξεκινήσετε καινούρια. Είναι χρονιά αναθεώρησης καθώς θα δείτε πως πολλά πράγματα που λειτουργούσαν μέχρι τώρα, θα πάψουν να είναι λειτουργικά. Πολλά θα φαίνονται να “κολλάνε” και έτσι θα οδηγηθείτε στο συμπέρασμα πως πρέπει να κάνετε αρκετές αλλαγές σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα.Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στον Σκορπιό δίνοντάς σας την ευκαιρία να προοδεύσετε σε θέματα καριέρας και να πετύχετε τους στόχους σας (παρολαυτά όχι όλους γιατί ο Κρόνος όπως είπαμε θα κάνει να “κολλάνε” πολλά πράγματα). Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν και ίσως έρθετε σε επαφή με το εξωτερικό ή με πολύ διαφορετικούς ανθρώπους λόγω της δουλειάς σας.

Ιχθύες

Ο Κρόνος το 2018 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω κάνοντάς σας να ανακατευτείτε με ομάδες. Θα μάθετε να λειτουργείτε μέσα από ομαδικές δραστηριότητες παρά μόνος σας. Ίσως επίσης κάποιοι φιλικοί δεσμοί εξασθενίσουν και χαθούν για να έρθει κάτι άλλο στη θέση τους. Επιπλέον το 2018 θα φανεί αν έχετε δουλέψει ουσιαστικά προς την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Αν ναι, θα απολαύσετε τους καρπούς σας. Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018 θα βρίσκεται στον Σκορπιό δίνοντάς σας την ευκαιρία να ταξιδέψετε είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά μέσω της γνώσης. Οι ορίζοντές σας διευρύνονται και πολλοί θα ξεκινήσετε κάποιου είδους μαθητεία ή σεμινάρια. Γίνεστε σοφότεροι, ωριμάζετε και έρχεστε σε επαφή με ξένα μέρη και ανθρώπους.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ