My Little pony the movie ~ οι ιστορίες της ταινίας σε βιβλία για παιδιά!

    Ποιο κορίτσι δεν λατρεύει τα pony και δεν έχει μεγάλη συλλογή από αυτά;! Εμείς είδαμε την ταινία και τώρα διαβάζουμε και τα βιβλία! My Little pony the movie ~ οι ιστορίες της ταινίας σε βιβλία για παιδιά!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

    Η κόρη μου η Κωνσταντίνα έχει απίστευτη αδυναμία στα πόνυ εξου και η μεγάλη της συλλογή από πόνυ. Πως γίνεται λοιπόν να λείπουν τα βιβλία; Δεν γίνεται… Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος διαθέτουν την σειρά με τα my little pony που προέρχονται από την καινούργια τους ταινία! Φυσικά είχαμε πάει να δούμε και την ταινία… !

    ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ Η ΤΑΙΝΙΑ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

    Τα πόνυ έρχονται αντιμέτωπα με τον πανίσχυρο Βασιλιά Τυφώνα που με τη βοήθεια της Διοικητή Τέμπεστ, ενός μονόκερου που μετατρέπει τις πριγκίπισσες σε πέτρινα αγάλματα, θέλει να κάνει δικιά του όλη τη μαγεία τους… Θα καταφέρουν τα πόνυ να νικήσουν και να σώσουν την Εκουέστρια; Απολαύστε τη συναρπαστική τους περιπέτεια, που είναι βασισμένη στην Ταινία.

    ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ Η ΤΑΙΝΙΑ – ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

    Μια συναρπαστική ιστορία βασισμένη στη ταινία! Τα πόνυ γνωρίζουν το πλήρωμα του πειρατικού καραβιού! Γνωρίζουν αληθινούς πειρατές και είναι η τέλεια ευκαιρία για ένα πειρατικό πάρτι αφού η Πινκι Πάι είναι ειδική στο θέμα… Ο Σπάικ , η Απλτζακ, η Τουαιλάιτ, η Ράριτι, και η Ρεινμποου Ντας ακολουθούν στο τραγούδι!

    ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ Η ΤΑΙΝΙΑ – Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

    Μια συναρπαστική ιστορία βασισμένη στη ταινία! Η Τέμπεστ παίρνει ένα μάθημα από τα μικρά μας πόνυ για τη δύναμη της φιλίας. Γενναιοδωρία, πίστη και εμπιστοσύνη! Έτσι η Τέμπεστ μαζί με τον εκπληκτικό φίλο και βοηθός της Γκράμπερ θα αφήσουν την Εκουέστρια για να διαδώσουν παντού το μήνυμα της φιλίας!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ