Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 2 ως 8 Απριλίου 2018!

Κρόνια εβδομάδα, αυτό δεν είναι κάτι που Πρέπει να ενοχλεί, βολεύει να μαζευόμαστε, να ξέρουμε τι θέλουμε, να μην πετάει η σκέψη! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 2 ως 8 Απριλίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 2 ως 8 Απριλίου 2018!


Κρόνια εβδομάδα, αυτό δεν είναι κάτι που Πρέπει να ενοχλεί, βολεύει να μαζευόμαστε, να ξέρουμε τι θέλουμε, να μην πετάει η σκέψη και υπάρχει λόγος που νιώθουμε τα όρια μας και ένα προσωρινό αδιέξοδο… Υστερόγραφο, προσοχή σε μετακινήσεις, επαφές με πρόσωπα εξουσίας και διαπληκτισμούς που πληγώνουν… ανεπανόρθωτα…

Υστερόγραφο, Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο, νιώθεις ασφάλεια, σιγουριά, δεν έχεις απώλειες… Απόλαυση με μέτρο..

Καλή Ανάσταση,

Χριστίνα Τανταλίδου

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι εντάσεις, οι διαπληκτισμοί, προσοχή και στις μετακινήσεις σας και γενικά όλη την εβδομάδα θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και αρκετά συγκρατημένοι. Ερωτικά ξεσπάσματα. Κριός β΄δεκαημέρου, δεν έχετε σοβαρές αλλαγές, πιέσεις , αυτήν την εβδομάδα, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και προσοχή αποφύγετε να συμμετέχετε σε διαπληκτισμούς. Κριός γ’ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να βάλετε μια τάξη σε προσωπικές ιστορίες και μην ονειροβατείτε. Οι πράξεις μένουν.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, Αρκετή κούραση λόγω των αλλαγών που υπάρχουν στο εργασιακό σας περιβάλλον, προσοχή και στο παρασκήνιο, πολλά γίνονται πίσω σας και δεν τα γνωρίζετε. Βελτίωση στο τέλος της εβδομάδας.  Ταύρε β’ δεκαήμερου , δεν έχετε σοβαρές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα, πείτε ναι σε όμορφες συζητήσεις με άτομα που αγαπάτε και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τη σκέψη σας.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να επαναξιολογήσετε σχέσεις , να μπορέσετε να συγχωρέσετε άτομα που σας έχουν πικράνει και να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Συμπόνια και κατανόηση.

Δίδυμοι                                   

Δίδυμε α’δεκαημέρου, Εσωτερικές αμφιβολίες και ερωτικά σκαμπανεβάσματα. Είστε σε φάση που αναρωτιέστε για την ερωτική σας ζωή, ίσως έχετε παραμελήσει προσωπικά θέματα και αυτό έχει φέρει μονοτονία και ψυχική κούρασηΒελτίωση στο τέλος της εβδομάδας. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, δεν έχετε σοβαρές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα, αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας, μη χάνεστε σε ανούσιες σκέψεις και βάλτε προτεραιότητες. Τι θέλετε να κάνετε;  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να δεχτείτε τη διαφορετικότητα του περίγυρου σας, να αποδεχτείτε πιθανά σφάλματα σας και κυρίως να ξαναβάλετε τον πήχη ψηλά.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, Συνεχίζονται τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αντιδράτε στην πίεση ή στον φόρτο εργασίας και είστε σε υπερένταση καθώς πιέζεστε από παντού. Βελτίωση στο τέλος της εβδομάδας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, δεν έχετε σοβαρές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση που πρέπει να επαναξιολογήσετε τη θέση σας, τα σχέδια σας και ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι για να συζητήσετε για μια νέα συνεργασία. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να δείτε ευκαιρίες, να οργανώσετε τα βήματα σας μέσα στην δική σας επιχείρηση και γενικά μην είστε ανυπόμονοι. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, Έλλειψη συγκέντρωσης και προσοχή σε μετακινήσεις. Φυσικά και είναι μια εβδομάδα που νιώθετε να έχετε χάσει τον στόχο σας, όλοι σας ενοχλούν ή νομίζετε ότι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια σας και θα είστε συνεχώς μέσα στα νεύρα σας. Βελτίωση στο τέλος της εβδομάδας. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  δεν έχετε σοβαρές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο είστε σε φάση που πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα, δάνεια, οφειλές, τι έχετε , τι μοιράζεστε και να ξεπεράσετε φόβους και το άγχος που σας έχει αποπροσανατολίσει. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να απελευθερώσετε κρυμμένες επιθυμίες, να αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας και να πειραματιστείτε με τον έρωτα και το ταίρι σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε;

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  Δυσκολίες σε οικονομικά θέματα που παρεμποδίζουν την επίτευξη ενός στόχου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πέσει η ψυχολογία σας και προσπαθήστε να μη βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Βελτίωση στο τέλος της εβδομάδας. Παρθένε β’ δεκαημέρου,δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα και αναζητήστε νέους τρόπους να έρθετε κοντά στο ταίρι σας, να περάσετε όμορφα και να φορτίσετε μπαταρίες. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να λύσετε διαφωνίες που είχατε με συνεργάτες, να συμφιλιωθείτε με την συμπεριφορά δικών σας ανθρώπων και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τη δύναμη της Αγάπης..

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  Προκλήσεις σε σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, κυρίως μέσα στην οικογένεια σας και θα θέλετε να γυρίσετε σελίδα και να προχωρήσετε χωρίς να στηρίζεστε σε δεκανίκια ή σε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν. Βελτίωση στο τέλος της εβδομάδας.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο δεν σημαίνει αυτό ότι μπορείτε να μείνετε άπρακτοι και κυρίως αποφύγετε την απαισιοδοξία και μην είστε μοιρολάτρες. Βγείτε από το μάτριξ. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με την διατροφή σας , να κάνετε τα ψώνια σας και γενικά να φτιάξετε μια όμορφη..καθημερινότητα. αξιοποιείστε ποιοτικά  το χρόνο σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, Ανησυχία , άγχος και ψυχολογικά αδιέξοδα μέσα από προκλήσεις, αμφισβητήσεις που βιώνετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και εδώ χρειάζεται ψυχραιμία, διπλωματία και τακτ. Βελτίωση στο τέλος της εβδομάδας. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα και έτσι μπορείτε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από την εργασία σας, να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και με πράγματα που σας χαλαρώνουν. Ψυχαγωγία. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να τακτοποιήστε τα εσώψυχα σας, να δεχτείτε νέες ερωτικές προκλήσεις και να ασχοληθείτε με το φλερτ και τον έρωτα που τυγχάνει να σας χτυπάει την πόρτα.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, Ερωτικά χτυποκάρδια, ανησυχίες  με την έννοια ότι ερωτικά έχετε ..κάποιον / α να περιμένετε, ελπίζετε δηλαδή σε ένα αίσιο τέλος αλλά τελικά μπορεί και να είστε σε μια ιστορία που δεν σας ταιριάζει  και αυτό συγκρούεται με τα θέλω σας. Βελτίωση στο τέλος της εβδομάδας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα και απελευθερωθείτε από τύψεις, ενοχές, για τυχόν καταστάσεις που δεν έχουν προχωρήσει , όπως θα θέλατε και βρείτε τις ισορροπίες σας. Οικογενειακές στιγμές.    Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να συμφιλιωθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να εκφράσετε συναισθήματα και να φτιάξετε το κλίμα μέσα στο σπίτι σας. Χαρούμενες οικογενειακές στιγμές.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  Προτεραιότητα έχει τώρα η οικογένεια σας και ,  και συγχρόνως προσπαθήστε να βρείτε τον εαυτό σας, τα πατήματα σας, αποφύγετε να αρπάζεστε με το παραμικρό  και μπείτε στη θέση των άλλων ,κατανοείστε τα προβλήματα τους. Βελτίωση στο τέλος της εβδομάδας.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές  αυτήν την εβδομάδα και έτσι έχετε το χρόνο να δείτε γραφειοκρατικές υποθέσεις, να τακτοποιήσετε το χώρο της δουλειάς σας , να κάνετε αναγκαίες εκκαθαρίσεις και να οργανώστε τον χώρο σας.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να ταξιδέψετε, να δείτε φίλους από τα παλιά , να έρθετε κοντά σε συγγενικά σας πρόσωπα και να νιώσετε την μαγεία της οικογενειακής θαλπωρής. ..

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, Προσοχή σε μετακινήσεις , προσέχετε τι υπογράφετε , καλύτερα αποφύγετε τις συμφωνίες, δεν μπορείτε αυτήν την περίοδο να κατασταλάξετε και αναβάλετε για λίγο αργότερα τις αποφάσεις σας.   Βελτίωση στο τέλος της εβδομάδας. Υδροχόε β΄δεκαημέρου, δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα και έτσι μπείτε σε διαδικασία αποφόρτισης , απαλλαγής από οτιδήποτε τοξικό και φροντίστε τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. θεραπευτείτε. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να ξεκουραστείτε, να κάνετε τα ψώνια σας, να έρθετε κοντά στα άτομα που αγαπάτε και να αφεθείτε, χωρίς ενοχές, στα θέλω σας, στις επιθυμίες σας. Το αξίζετε.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, Tα Έξοδα συνεχίζονται, και μια προσωρινή κρίση ανασφάλειας θα σας πιάσει και καιρός είναι να σταματήσετε τις σπατάλες και να ασχοληθείτε με το συμμάζεμα των οικονομικών σας. Βελτίωση στο τέλος της εβδομάδας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα και έτσι καλό είναι να ασχοληθείτε με καθημερινά απλά πράγματα, να ξεχάσετε ότι σας έχει πικράνει και να προσπαθήσετε να είστε πιο ευχάριστοι με το περιβάλλον σας. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να συγχωρέσετε το παρελθόν, να λατρέψετε το τώρα και να δεσμευτείτε για το ..μέλλον. Ξεπεράστε τις αδυναμίες σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ