Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 14 ως 20 Μαΐου 2018!

Tο Σύμπαν έχει τα κέφια του, θέλει-επιβάλλει αλλαγές, της κακομοίρας γίνεται.. και ξεκινάμε στις 15 Μαΐου 2018,  με την  Νέα Σελήνη να καλωσορίζει τον περίεργο Ουρανό! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 14 ως 20 Μαΐου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 14 ως 20 Μαΐου 2018!


Το Σύμπαν έχει τα κέφια του, θέλει-επιβάλλει αλλαγές, της κακομοίρας γίνεται.. και ξεκινάμε, στις 15 Μαΐου 2018,  με την  Νέα Σελήνη να καλωσορίζει τον περίεργο Ουρανό, στον ..ανυποψίαστο Ταύρο; και αναγκαστικά θα σταματήσεις να τρέχεις, να ασχολείσαι με το «εγώ» ..και φυσικά θα αρχίσεις το διάβασμα, θα μάθεις να Σκέφτεσαι και τελικά θα εκπαιδευτείς στο μάθημα της .. επιβίωσης με ή χωρίς μέσα..

Αφροδίτη στον Καρκίνο, στις 20 Μαΐου 2018, ότι και αν γίνεται, ο κακός χαμός δηλαδή, ..εσύ έχεις παρέα και μια τρυφερή αγκαλιά που ανυπομονεί να σε παρηγορήσει.

Υστερόγραφο, Από τις 16 Μαΐου έως τις 15 Νοεμβρίου 2018, ο  Άρης στον Υδροχόο= μαθαίνεις να χορεύεις μαζί με άλλους, δούλεψε συλλογικά, απέδρασε από τη «φυλακή» της προσωπικότητας.

Κριός 

Κριέ α΄ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει ανατροπές, ξαφνικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα και θα αναθεωρήσετε τις τωρινές προσωπικές σας αξίες και κατ επέκταση θα έρθετε σε σύγκρουση με το κατεστημένο.   Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αναθερμαίνει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Άρης στον Υδροχόο=συλλογικές ενέργειες και προσπάθεια για κοινά συμφέροντα.   Κριός β΄ δεκαημέρου, τολμάτε καινούργια πράγματα, θέλετε να ανανεωθείτε και φυσικά εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας και τα σχέδια σας.     Κριός γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, επηρεάζει θετικά την οικονομική σας κατάσταση, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσετε, ή να αυξήσετε το εισόδημα σας, μέσα από μια νέα απασχόληση-επιλογή.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο σας,  θα σας επηρεάσει καταλυτικά, θα θελήσετε να σπάσετε ..συνήθειες, δεσμά και θα φύγετε από δυσλειτουργικές σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τις μετακινήσεις σας και την διαδικτυακή σας σχέση.  Άρης στον Υδροχόο, τολμήστε κάτι ανατρεπτικό. Ταξιδέψτε.  Ταύρε β’ δεκαήμερου, ευνοϊκές εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα, μπορείτε να εκπληρώσετε τς προσωπικές σας επιθυμίες και να επισημοποιήσετε μια σχέση σας.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου, – Χρόνια Πολλά – η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, ανεβάζει τη δημοτικότητα σας, μπορείτε να επενδύσετε σε μια νέα σχέση ή συνεργασία και να πετύχετε. Μην συζητάτε τα σχέδια σας.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, ταρακουνά τον ψυχικό σας κόσμο, ετοιμαστείτε να ..βουτήξετε στα βαθιά, μέσα στον εσωτερικό σας κόσμο και πιθανή στροφή προς οτιδήποτε εναλλακτικό. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί την τσέπη σας, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες. Άρης στον Υδροχόο=αναζητήστε νέα ενδιαφέροντα. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ευνοϊκό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εργασιακά ζητήματα, να ασχοληθείτε με διαδικαστικά θέματα και να προχωρήσετε με μεγαλύτερη επιτυχία τα σχέδια σας. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, φανερώνει την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να επικεντρωθείτε περισσότερο στις ανάγκες σας και να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, σας ευνοεί, καθώς θα μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας, να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας, ανεβάζει τις κατακτήσεις σας και θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας. Άρης στον Υδροχόο=διεκδικήστε τα δικαιώματα σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ευνοϊκό το διάστημα για να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας και να κάνετε σοφές επαγγελματικές κινήσεις, ξεφεύγοντας από το παλιό και το δοκιμασμένο. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, βοηθάει, έτσι, ώστε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις σε καίρια προβλήματα και να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας. Δημόσιες σχέσεις, μπορείτε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, θα φέρει ανατροπές στον επαγγελματικό σας χώρο και έναν προσωρινό πανικό , και δεν θα ξέρετε πως να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Επιπρόσθετο άγχος. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, σας ενώνει με αγαπημένα άτομα. Άρης στον Υδροχόο, εντάσεις και διαπληκτισμοί και πρέπει να αποδείξετε την αξία σας.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, ευνοϊκό το διάστημα, έτσι ώστε να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, πιθανόν ένα ακίνητο να σας αποφέρει χρήματα και να αξιοποιήσετε τις συμμαχίες σας.     Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Ταύρο καλλιεργεί τις συνθήκες για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, που θα σας απογειώσει. Θετικές συγκυρίες.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να βγείτε από ψυχολογικά αδιέξοδα, να επιλέξετε μια νέα σπουδή και να ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ευνοεί τα σχέδια σας και τις φιλικές σας σχέσεις. Άρης στον Υδροχόο=επιλέξτε μια νέα μέθοδος ξεκούρασης και αποφύγετε οτιδήποτε τοξικό .  Παρθένε β’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις σε συγγενικές σχέσεις, μετακινήσεις ή και σε επαγγελματικές συμφωνίες – συμβόλαια.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ανεβάζει την ψυχολογία σας και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα ξεπηδήσουν μέσα από ένα επαγγελματικό ταξίδι. Νομικά ζητήματα.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, ανατρέπει τα οικονομικά σας δεδομένα, θα αναγκαστείτε να αφιερώσετε χρόνο για να φτιάξετε μια υγιή οικονομική κατάσταση και πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, επηρεάζει θετικά τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Άρης στον Υδροχόο=ερωτικές γνωριμίες και φλερτ.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις για να αυξήσετε το εισόδημα σας, να βρείτε μια καινούργια απασχόληση και να αναζωογονηθείτε.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, φέρνει θετικές εξελίξεις για μια οφειλή και θα πετύχετε καλύτερο διακανονισμό.  Ερωτικές γνωριμίες – επαφές.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, είναι επεισοδιακή, αλλάζει η ψυχολογία σας και θα γίνετε ανυπόμονοι, κυρίως σε θέματα σχέσεων, καθώς δεν θα αναζητάτε το σίγουρο. Τέλος σε υπάρχουσες σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, σας βοηθάει σε σπουδές, νέες επιλογές για πιο συμφέρουσες συνεργασίες και επαγγελματική αποκατάσταση.  Άρης στον Υδροχόο=έξοδα και νεύρα μέσα στο σπίτι. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ευνοϊκή η περίοδος για να μπείτε σε ένα νέο έρωτα, να φλερτάρετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ψυχαγωγία και τυχερά παιχνίδια ευνοούνται.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα σας φέρει μια νέα γνωριμία, ένα άτομο που θα σας στηρίζει ψυχολογικά και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, επιβάλλει ένα νέο τρόπο ζωής, αλλάζει η καθημερινότητα σας, οι διατροφικές σας συνήθειες και θα γενικά είστε ανήσυχοι και έτοιμοι για γερές επαναστάσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, φέρνει θετικές οικονομικές συμφωνίες με την παρέμβαση τρίτων. Άρης στον Υδροχόο=ανατροπές σε συγγενικές σχέσεις. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευνοϊκό το διάστημα για να αγοράσετε ένα ακίνητο, να δείτε τα κληρονομικά σας και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.     Τοξότη γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μια νέα εργασιακή σχέση, θα εργαστείτε πάνω σε ένα νέο αντικείμενο και θα αλλάξει η καθημερινότητα σας. Πιθανόν να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, είναι καλός οιωνός, θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα δώσετε προτεραιότητα στον έρωτα και στις προσωπικές σας σχέσεις και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ευνοεί τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Άρης στον Υδροχόο=έξοδα και αναζήτηση εσόδων.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  ευνοικό το διάστημα για να μετακινηθείτε, δείτε φίλους, να τονώσετε φιλικές σχέσεις και να φτιάξει η ψυχολογία σας. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρουη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, βελτιώνει τις ερωτικές σας σχέσεις, πιθανόν να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα νεώτερο άτομο και γίνεστε πιο παιχνιδιάρηδες.  Εάν θέλετε να γίνετε γονείς, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να το προσπαθήσετε.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, θα σας αναγκάσει να αποχωριστείτε συνήθειες, προσκολλήσεις και θα ακολουθήσετε την καρδιά σας, με αποτέλεσμα να ξεπεράσετε τα τραύματα σας και να ζήσετε πιο ελεύθεροι. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, σας απαλλάσσει από θέματα υγείας και θα δείτε βελτίωση στην φυσική σας κατάσταση. Άρης στο ζώδιο σας= θετική ενέργεια , αποφύγετε ωστόσο τις εντάσεις.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  ευνοϊκό το διάστημα για να βελτιώσετε οικογενειακές σχέσεις και να συζητήσετε τις διαφορές σας.     Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας απαλλάσσει από οικογενειακά βαρίδια και θα κάνετε μια νέα αρχή, μόνοι σας και χωρίς να καταπιέζεστε.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, θα σας κάνει πιο ανατρεπτικούς, ακόμα πιο δημιουργικούς και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Πιθανόν να αποχωριστείτε τη γειτονιά σας, τη δουλειά σας, αναζητώντας τα όνειρα σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει εξελίξεις σε φιλικές σχέσεις. Άρης στον Υδροχόο= ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, έντονος ανταγωνισμός. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ευνοϊκό το διάστημα, εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, έτσι ώστε να εκπληρώσετε τα σχέδια σας.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, αλλάζει τον τρόπο που μετακινείστε, πιθανή αγορά μεταφορικού μέσου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ