Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 30 Απριλίου ως 6 Μαΐου 2018!

Ξεκινάς με σκυμμένο το κεφάλι, επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο στον Σκορπιό, που προκαλεί κατήφεια, θυμό, αναβολές, αλλά κυρίως αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι άτρωτος. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 30 Απριλίου ως 6 Μαΐου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 30 Απριλίου ως 6 Μαΐου 2018!


Ξεκινάς με σκυμμένο το κεφάλι, επηρεάζεσαι ναι, από την Πανσέληνο στον Σκορπιό, που προκαλεί κατήφεια, θυμό, οργή για ελλείψεις, πιθανές αναβολές και αποτυχίες, αλλά κυρίως αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι άτρωτος και κύριος του εαυτού σου; υπόγεια συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και καλό είναι να έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις το είδωλο στον καθρέφτη. Μη βάζεις φτιασίδια.

Υστερόγραφο, πάρε το χρόνο σου, εντόπισε τη θέση σου, το στόχο σου και μπες πάλι στο πεδίο μάχης.

Κριός

Κριέ α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα ξεκινάει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού και συνειδητοποιείται, ότι δεν έχετε διεκπεραιώσει αρκετά καλά τα οικονομικά σας ζητήματα και ίσως έχουν γίνει κάποιες παρασπονδίες από τα αγαπημένα πρόσωπα. Προσπαθήστε να τα βρείτε με τους γύρω σας.   Κριός β΄ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε το τέλος της εβδομάδας, για να υλοποιήσετε μια ιδέα σας, να τρέξετε λίγο περισσότερο και να πετύχετε καλύτερες οικονομικές συμφωνίες.    Κριός γ’ δεκαημέρου,  συνεχίζεται η πίεση στον επαγγελματικό χώρο, δυσανασχετείτε αρκετά με τον Άρη στον Αιγόκερω, ωστόσο μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τυχόν αμφιβολίες και να αποδείξετε τι αξίζετε. Προβληματισμοί σχετικά με τον/την σύντροφο σας.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό φέρνει αποκαλύψεις σε προσωπικές σχέσεις, αντιλαμβάνεστε ότι έχετε κάνει λάθη, είτε σε μια επαγγελματική συνεργασία, είτε γιατί είστε σε μια σχέση δυσλειτουργική και έχετε αφήσει.. κάπως τα πράγματα στην τύχη τους. Νικήστε τους φόβους σας.   Ταύρε β’ δεκαήμερου, κατάλληλες οι μέρες για να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε συναισθηματικές ακρότητες. Φιλικές επαφές ευνοούνται.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου, θέλετε να τακτοποιήσετε τη ζωή σας, να βγείτε από αδιέξοδα και ίσως η περίοδος δεν είναι ακόμα κατάλληλη για να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Προσέξτε την επιθετικότητα σας.

Δίδυμοι                                            

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, η  Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας, να προσέξετε περισσότερο το σώμα σας και να διαγράψετε τοξικές συνήθειες και καταχρήσεις. Θέματα υγείας και φροντίδας.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ξεπεράστε τις ανασφάλειες σας και αποφύγετε τις υπερβολικές ώρες εργασίας, για να χαρείτε την προσωπική σας ζωή. Ερωτικές εξελίξεις.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου,  πιέζεστε αρκετά από τις οικονομικές ευθύνες που έχετε αναλάβει και νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι ή και προβληματισμένοι για το τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε ότι έχει πάει στραβά. Σεξουαλική υπερδιέγερση.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σας επηρεάζει περισσότερο, καθώς η Σελήνη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας και αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερο άγχος, νιώθετε κούραση, αλλά ήρθε ο καιρός να εκτιμήσετε περισσότερο τις ικανότητες σας. Πείτε όχι σε ερωτικά μπερδέματα.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου,   φιλικές επαφές ευνοούνται, προχωράτε αρκετά καλά τα σχέδια σας και έχετε την στήριξη από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φλερτάρετε, αλλά μην μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας, εντάσεις και ίσως φιλονικίες που θα σας χαλάσουν τη διάθεση και νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Περιμένετε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.. 

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό, αγγίζει το οικογενειακό σας περιβάλλον, νιώθετε και κουρασμένοι για να βρείτε λύσεις και να συμβιβαστείτε και θα είστε αρκετά προβληματισμένοι. Ωστόσο, πρέπει  και επιβάλλεται να νικήσετε την εσωστρέφεια.   Ασχοληθείτε με τα ακίνητα σας. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  προτάσεις για μια νέα επαγγελματική συνεργασίας πέφτουν στο ..τραπέζι και είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε και να ρισκάρετε μια αλλαγή στη ζωή σας. Μην φοβάστε να διαπραγματευτείτε. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  εντάσεις , προκλήσεις θα αντιμετωπίσετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πρέπει να μάθετε να ξεπερνάτε τις αντιθέσεις με διπλωματικό τρόπο. Βρείτε λύσεις και μην εκνευρίζεστε.

Παρθένοι

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό, επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία σας και θα νιώθετε ένα παράπονο ή θα σας λείπει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσέξτε τις συγγενικές σας σχέσεις.  Κλείνει μια συνεργασία. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ευνοϊκές οι μέρες για να συναντήσετε μελλοντικούς συνεργάτες, να κλείσετε συμφωνίες και να ανανεωθείτε, μια που θα συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει. Αισιόδοξη σκέψη. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, προβληματισμοί, ζήλιες, εντάσεις και φαίνεται να μην επικοινωνείτε με το ταίρι σας και θα είστε μέσα στα νεύρα και στην ανασφάλεια. Προσέξτε τα λόγια σας.

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό, αγγίζει την τσέπη σας, πιθανόν να χάσετε μια πηγή εισοδήματος και να αλλάξετε δουλειά, οπότε θα πιεστείτε και πρέπει να δημιουργήσετε τις συνθήκες για μια νέα προοπτική. Έκτακτα έξοδα.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  τρέξτε περισσότερο διαδικαστικά θέματα για να κλείσετε, διασφαλίσετε μια συμφωνία και μην καθυστερείτε. Ασκήσεις θάρρους και τόλμης. Έρωτας εν όψει.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, μην φέρνετε τον πανικό, μην χάνετε δηλαδή την ψυχραιμία σας, όταν κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται, όπως τα θέλετε και ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας ή ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να ηρεμήσετε. Αγάπη μόνο.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας και φυσικά αισθάνεστε μια κόπωση και γενικά δεν έχετε πολύ διάθεση και χωρίς να έχει προκύψει κάτι τόσο ενοχλητικό που να δικαιολογεί την ψυχολογία σας. Πείτε τέλος σε δυσλειτουργικές συμπεριφορές.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,     ευνοϊκές οι μέρες για να κάνετε μια νέα γνωριμία, να προχωρήσετε, βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα και να προσέξετε περισσότερο την φυσική σας κατάσταση. Εξελίξεις σε εργασιακά ζητήματα. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  πιέσεις αντιμετωπίζετε μέσα στην καθημερινότητα σας, όλα σας φταίνε και δεν μπορείτε να χαλαρώσετε, καθώς έχετε πολλές υποχρεώσεις. Τρέχει με χίλια το μυαλό σας.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό, φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα ηττοπάθειας, μια εσωστρέφεια που θα ενοχλήσει τους γύρω σας και έχετε δει το ποτήρι μισοάδειο. Βρείτε χρόνο να συνθηκολογήσετε με τα κακώς κείμενα  και νιώστε ευγνωμοσύνη.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, ηρεμία, χαλάρωση μέσα στο σπίτι σας, βελτιώνονται οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ερωτικές εξελίξεις που θα σας ανανεώσουν. Αγαπάτε με πάθος.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  έκτακτα έξοδα συνεχίζουν να προκύπτουν και όσο ξοδεύετε, τόσο θα αγχώνεστε. Ψάξτε για μια επιπλέον απασχόληση.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σας αναγκάζει να δείτε με γυμνό μάτι την «αλήθεια» και αυτό το φεγγάρι φαίνεται να επηρεάζει τις φιλικές σας σχέσεις και αναγκαστικά θα μπείτε σε ξεκαθαρίσματα. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή.     Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,   νέες προτάσεις για συνεργασία, σχετικά με την προβολή σας μέσα από το διαδίκτυο, την ενασχόληση σας με το εμπόριο και έχετε ζήτηση. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες  έχετε έναν μόνιμο «πονοκέφαλο» και οργανώστε τη ζωή σας καθώς έχετε επωμιστεί πολλά βάρη και δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή. Βρείτε τον εαυτό σας.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό φέρνει ένα τέλος , κυρίως στην προσπάθεια σας να καλύψετε κάποιους ανθρώπους, να δικαιολογήσετε την αδιάφορη στάση τους και γενικά αφήστε πίσω σας το παρελθόν. Τέλος σε καταναγκαστικά έργα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,    δουλέψτε δημιουργικά , εφαρμόστε τις ιδέες σας και εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και είμαι σίγουρη ότι θα δείτε θαύματα.. Ερωτικές προκλήσεις, ατασθαλίες. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  ψυχολογικά άγχη, κούραση, ένα πήγαινε-έλα σε σχέσεις που δεν σας ωφελούν και δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Μπορείτε να διώξετε τους εφιάλτες..

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Σκορπιό , σίγουρα θα σας μαζέψει ..σπίτι, θα είστε πιο σοβαροί και πιο υπεύθυνοι αυτήν την εβδομάδα, και έτσι ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε τα λάθη σας και να επανορθώσετε. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ταξιδάκια για επαγγελματικούς λόγους , καλύτερη καθημερινότητα και γίνετε πιο παραγωγικοί. Σχέδια σπουδών. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  προκλήσεις και εντάσεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο και είστε έτοιμοι να τα βάψετε ..μαύρα. Διώξτε την απαισιοδοξία αλλά και μην είστε εριστικοί.   

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ