Αν είστε λάτρεις των ΘΡΙΛΕΡ με κεφαλαία γράμματα τότε ο Σπύρος Πετρουλάκης και οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ σαν έχουν δώρο καλό

Αν είστε λάτρεις των ΘΡΙΛΕΡ με κεφαλαία γράμματα τότε ο Σπύρος Πετρουλάκης και οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ σαν έχουν δώρο καλό. Το  πολυαναμενόμενο ΑΜΑΛΙΑ. Ενα θρίλερ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ,  για γερά νεύρα και γερό στομάχι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ζέσταινε ο ήλιος τον κόσμο και τις καρδιές των ανθρώπων με τη θαλπωρή του. Πάντα από αρχής του κόσμου ηλιάτορας, αυτοκράτορας και θεός για την πλάση ολόκληρη και μέγιστος πλανήτης για τους κοινούς θνητούς. Μόνο ικανοί και γνώστες, φύλακες των μυστηρίων του σύμπαντος, τον αμφισβητούσαν, διότι γνώριζαν. Γνώριζαν και μετέφεραν τη σοφία τους σε άλλους μύστες για το ”αφεγγές φως”, έναν σκοτεινό ήλιο μέσα στον ίδιο τον ήλιο.

Φίλοι μου αγαπημένοι

Αν είστε λάτρεις των ΘΡΙΛΕΡ με κεφαλαία γράμματα τότε ο Σπύρος Πετρουλάκης και οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ σαν έχουν δώρο καλό. Το  πολυαναμενόμενο ΑΜΑΛΙΑΕνα θρίλερ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ,  για γερά νεύρα και γερό στομάχι. Ενα θρίλερ αστυνομικό και όχι μόνο. Εχει μάγισσες και μάντισσες, έχει ξόρκια και μαγικά, έχει σατανιστές και παγανιστικές τελετές κι έναν Serial Killer που εκτελεί τελετουργικά νεαρά ανήλικα κορίτσια. Έχει και ανθρώπους με αδυναμίες και πάθη, ανθρώπους πληγωμένου και ανθρώπους κακοποιημένους εύκολα θύματα της απέναντι πλευράς.

Η ιστορία ξεκινά σ`ένα δάσος της ορεινής Κορινθίας. Σ`ένα μοναχικό σπίτι γεμάτο σκοτεινά μυστικά. Εκεί όπου η γιαγιά Αμαλία, η μάγισσα, δίδασκε την τέχνη της στη μικρή Αμαλία και κρατούσε τις ισορροπίες ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως. Αλλά όταν η γιαγιά Αμαλία εξαφανίστηκε, ένα μαύρο πέπλο μίσους και θανάτου απλώθηκε ανεξέλεγκτο σ`όλο το σπίτι και μετά ως την Κόρινθο κι ως την Αθήνα.

Η νεαρή Αμαλία πρέπει να φύγει μακριά, να κρυφτεί και με κληρονομιά την τέχνη της γιαγιάς και το ιδιαίτερό της χάρισμα, να ζήσει ακροβατώντας στη κόψη του ξυραφιού ανάμεσα στο καλό και το κακό, ανάμεσα στο φως και το έρεβος. Όταν αρχίσουν να εμφανίζονται τα νεκρά σώματα των άμοιρων κοριτσιών, με υπογραφή την κάρτα του Πεντάκτινου Ιππότη, ο αστυνόμος Αριστείδης Καππαρός θα αφιερωθεί στο κυνήγι του σατανικού δολοφόνου με σώμα και ψυχή, θυσιάζοντας σ`αυτήν την υπόθεση, τη δυσκολότερη της καριέρας του, και την προσωπική του ζωή. Ωστόσο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποιες σκοτεινές δυνάμεις έχει να αντιμετωπίσει, ούτε ότι κάποια απ`αυτές θα βρισκόταν τόσο κοντά του.

Πλησιάζοντας η Νύχτα των Χριστουγέννων, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά καθώς τα περιθώρια για άλλη μια ζωή που κινδυνεύει, στενεύουν. Μια μικρή ακτίνα θα φανεί από την απέναντι μεριά. Μια επιλογή στο όνομα της αγάπης ίσως δώσει τη λύση.

Η Αμαλία η μάντισσα τι ρόλο θα παίξει;

Η αγωνία μένει αμείωτη ως το τέλος.

Η σύνθετη δομή του έργου έρχεται να προσδόσει ακόμα μεγαλύτερο σασπένς, καθώς σκηνές από το μακρινό αλλά και το πιο κοντινό παρελθόν, εναλλάσσονται σ`ένα συνεχές μπρος-πίσω, μ`αυτές του σήμερα, συμπληρώνοντας κάθε φορά κι ένα μικρό κενό στη συνολική εικόνα που παραμένει αχνή ως τις τελευταίες σελίδες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του βιβλίου η αρχέγονη και αέναη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως, αδιάσπαστα τμήματα του ίδιου ήλιου με τα όρια δυσδιάκριτα κάποιες φορές.

Ενα βιβλίο που πραγματικά σου κόβει την ανάσα.

Ε π α ν έ ρ χ ο μ α ι .

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ