Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11 έως 17 Ιουνίου 2018

Μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους, αυτήν την εβδομάδα, στις 13 Ιουνίου 2018, η οποία και συνεργάζεται μαζί σου, έτσι ώστε να κοιτάξεις με θάρρος το ξαφνικό και ανεπάντεχο… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11 έως 17 Ιουνίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους, αυτήν την εβδομάδα, στις 13 Ιουνίου 2018, η οποία και συνεργάζεται μαζί σου, έτσι ώστε να κοιτάξεις με θάρρος το ξαφνικό και ανεπάντεχο ή ακόμα και να διαπραγματευτείς μια μιζέρια..άσχημη διάθεση-κατάσταση, και να αποφύγεις τις υπερβολές και τη φράση ..τέρμα και τελείωσε..

Υστερόγραφο, Ερμής στον Καρκίνο  από τις 12 /6 γίνεσαι τρυφερός, θυμάσαι , αναπολείς, θέλεις να νιώσεις ..να μιλήσεις για αγάπη..

Υστερόγραφο, Αφροδίτη στον Λέοντα, σχέσεις φανταχτερές, πομπώδες ύφος και κάνει σαματά ο έρωτας…

Κριός 

Κριέ α΄ δεκαημέρου, Ερμής στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ωστόσο θέλετε να παίξετε και με τον έρωτα, να φλερτάρετε, δεν θα λείψουν όμως τα καυγαδάκια και οι σπατάλες. Τέλος μη συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα.  Κριός β΄ δεκαημέρου, βάλτε στην άκρη εγωισμούς και πείσματα και συμβιβαστείτε για να ολοκληρώσετε οικονομικές εκκρεμότητες που μοιράζεστε με άλλους. Κριός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας δώσει το κίνητρο για να κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα, να ασχοληθείτε με πιθανές σπουδές και πιθανόν να ταξιδέψετε, αναζητώντας κάτι διαφορετικό. Φλερτ , επαφές με συγγενικά άτομα, διαδικτυακή προβολή.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, Ερμής στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα δίνει ώθηση σε σχέδια καθώς έχετε μπει σε φάση επαναξιολόγησης των επιλογών σας και θα έχετε την ευκαιρία να πρωτοτυπήσετε. Βέβαια η κόντρα της Αφροδίτης με τον Ουρανό, φέρνει καυγαδάκια, ζήλιες υπόγειες κινήσεις σε επαγγελματικό χώρο και ότι λάμπει, να ξέρετε δεν είναι χρυσός.   Ταύρε β’ δεκαήμερου, προσοχή σε νομικά ζητήματα, ή σε κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει, πάρτε τα μέτρα σας και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο.  Όλα ξαφνικά μπορεί να αλλάξουν.    Ταύρε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα σας δώσει ένα έξτρα εισόδημα, μια νέα πηγή εσόδων , ή ακόμα θα σας γεννηθεί η επιθυμία να τακτοποιήσετε περισσότερο τα οικονομικά σας και να αναλάβετε ευθύνες.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, Ερμής στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα σας βάζει σε μια δυναμική κατάσταση, είτε το θέλετε είτε όχι, από τη μια είναι τα οικονομικά σας και σας ζορίζει μια αναγκαστική «προσγείωση» στη πραγματικότητα και από την άλλη, βέβαια έχετε νέες γνωριμίες που θα σας βάλουν όμορφα διλήμματα.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, έχετε μια έγνοια για τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που μοιράζεστε με άλλους και πολλές ώρες θα αφιερώσετε σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις , έτσι ώστε να βγάλετε μια άκρη. Μυστικές σχέσεις. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, σας ωθεί σε νέες προσωπικές επιλογές ή ακόμα και εάν δεν το θέλετε , θα δεχτείτε πολλές προτάσεις για αλλαγή επαγγελματικής στέγης ή συνεργασίας. Δείτε τι σας συμφέρει να γίνει.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, Ερμής στο ζώδιο σας και σε αντίθεση με τον Κρόνο, και επίσης Αφροδίτη στον Λέοντα, βιώνετε καταστάσεις περίεργες, θέλετε να διώξετε τη μιζέρια και την καταπίεση που σας προκαλούν οι γύρω σας, αλλά και να το πετύχετε , πιθανόν δεν θα είναι για πολύ και θα ξαναγυρίσετε στα ίδια. Στηριχτείτε περισσότερο στον εαυτό σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να χαλαρώνετε, ζείτε ήδη κάποια πράγματα που δεν σας αρέσουν, δεν σας ταιριάζουν, ωστόσο βάλτε προτεραιότητες και θα καταφέρετε να βρείτε τις άκρες σας. Εσείς ή οι άλλοι; Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, γίνεται ουσιαστικά μέσα σας, αντιλαμβάνεστε ότι κάτι έχει αλλάξει , ο τρόπος που δέχεστε τους γύρω σας, η ψυχολογία σας; οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ψυχικό σας κόσμο, θα δείτε ότι δεν είναι πια το ίδιο. Στροφή προς τα έσω.

Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, Ερμής στον Καρκίνο και Αφροδίτη στο ζώδιο σας , υπάρχει κυκλοθυμία αυτές τις μέρες , γιατί θέλετε να κάνετε πράγματα, μπορείτε..αλλά κάτι γίνεται ,και θα στραβώνει η κατάσταση και θα καταλήξετε κάπως εκνευρισμένοι και αρκετά μπερδεμένοι. Προσοχή σε ερωτικά ζητήματα.      Λέοντα β’ δεκαημέρου,  περνάτε μια φάση δυσκολιών, κυρίως στον εργασιακό κομμάτι, αναζητάτε να βρείτε την ταυτότητα σας και θέλετε να καταλαγιάσετε , να ηρεμήσετε κάπου, ωστόσο η περίοδος δεν ευνοεί και είστε μέσα στην ανασφάλεια.     Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους , ανοίγει ένα νέο κύκλο για εσάς, ίσως ξεκινήστε μια νέα συλλογική δραστηριότητα, κάνετε περισσότερα πράγματα για τους άλλους και γενικά είστε σε φάση δραστικών αλλαγών και κυνηγάτε τα όνειρα σας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, Ερμής στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα σας μπερδεύει αρκετά , γιατί από τη μία,αναζητάτε διακαώς μια νέα κατάσταση στη ζωή σας, αλλά δεν φαίνεται να είστε τόσο αποφασισμένοι να αλλάξετε τα δεδομένα σας. Πιθανόν να απογοητευτείτε από αποκαλύψεις.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, είστε κάπως μουδιασμένοι αυτό το διάστημα, καθώς έχετε αρχίσει να αντιλαμβάνεστε τα λάθη σας και δεν πρέπει, βέβαια τώρα, να τα παρατήσετε και να νιώθετε ηττημένοι. Πρέπει να πεισμώσετε.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σας αποζημιώνει σε θέματα καριέρας, μπορείτε να τα βρείτε τώρα με τους ανωτέρους σας, να βγείτε από αδιέξοδα και γενικά να κερδίσετε τη μάχη και να φανεί η αξία σας. Αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, Ερμής στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα και θέλετε να προσπαθήσετε πράγματα, να συμβιβαστείτε με το κατεστημένο, αλλά από την άλλη σκέφτεστε αρκετά την ελευθερία σας, επιθυμώντας να κάνετε πράγματα που σας τονώνουν. Προσοχή μόνο μην υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  μια πίεση σε οικογενειακά ζητήματα , δεν μπορείτε ακόμα να χαράξετε τη δική σας πορεία και θα νιώθετε μια επιπλέον καταπίεση και άγχος. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ανοίγει πολλές πόρτες, πιθανόν να βρείτε το στόχο σας, να πετύχετε μια δύσκολη επαγγελματική προσαρμογή και θυμηθείτε ότι βρίσκεστε κοντά σε λύσεις που θα σας αποδεσμεύσουν, από ένα τοξικό περιβάλλον.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, Ερμής στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα, ανατροπές μέσα στο σπίτι σας , θα σας απασχολήσουν αρκετά ζητήματα και θα προσπαθήσετε να εμψυχώσετε τους άλλους, αφήνοντας όμως..τελευταίο τον εαυτό σας. Πιεστικές μέρες.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ένα συγγενικό σας πρόσωπο πιθανόν να σας απασχολήσει και ζείτε μια φορτισμένη καθημερινότητα, προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μη χάνετε την ισορροπία σας.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους,   θα σας δώσει μια ανακούφιση σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως αυτά που διαχειρίζεστε με τρίτα πρόσωπα και γενικά θα μπορέσετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους σε μια πιθανή οφειλή σας.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στο Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα είναι γενικά καλή θέση για επίτευξη στόχων και διευκόλυνση οικονομικών ζητημάτων, ωστόσο επεμβαίνει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και Ο Ουρανός από τον Ταύρο και έτσι δεν θα μπορέσετε να πάρετε την ικανοποίηση που θα θέλατε. Προσοχή στην ψυχολογία σας.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, βάλτε φρένο σε οικονομικά ζητήματα, προσπαθήστε να οργανώσετε τα έξοδα σας και μην παρασύρεστε από το συναίσθημα και ξοδεύετε, χωρίς να υπάρχει λόγος.    Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, βάζει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας και φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο η αισθηματική σας ζωή. Έχετε ευκαιρίες.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, Ερμής στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα, μπορεί να ακούγετε καλό , αλλά τελικά θα προκύψουν προβλήματα, απρόοπτα μέσα σε μια σταθερή σας σχέση , πιθανόν να απογοητευτείτε , αλλά και ξαφνική αλλαγή στόχων λόγω ξαφνικών εμποδίων. Μπόρα είναι θα περάσει.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, κάντε την αυτοκριτική σας, μη κατηγορείτε συνέχεια το περιβάλλον σας, και ξεπεράστε τη δήθεν ..κακή σας τύχη. Όλα είναι μέσα στο μυαλό σας.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στους Διδύμους , βοηθάει να μπείτε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, να αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητα σας και πιθανόν να ασχοληθείτε  περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση. Θέλετε να διώξετε οτιδήποτε σας φορτίζει αρνητικά.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, Ερμής στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα , είναι μια περίεργη κατάσταση για εσάς που θέλετε να χαρείτε τον έρωτα σας, να περάσετε ώρες με το ταίρι σας, γιατί πρέπει να δουλεύετε ή υπάρχουν ‘τεχνικά» προβλήματα.. Ορίστε προτεραιότητες. Προσοχή σε θέματα υγείας.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, μια κυκλοθυμία την έχετε, σκέφτεστε συνέχεια ένα προσωπικό σας ζήτημα και όλα αυτά σας μπερδεύουν ψυχολογικά και συμπεριφέρεστε παράξενα και μπερδεύετε τους γύρω σας. Προσοχή σε μυστικά . Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, είναι θετική για εσάς, καθώς μπορείτε να βγείτε από το ..κλοιό ,μιας καταπιεστικής σχέσης, να ξεκολλήσετε ..και να κάνετε νέα ερωτικά ξεκινήματα που θα σας δώσουν χαρά και ανακούφιση.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, Ερμής στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Λέοντα , υπάρχει κινητικότητα, βέβαια δεν θα τα έχετε όλα στο πιάτο, πρέπει να προσπαθήσετε και μερικές φορές και για τα αυτονόητα. Προτάσεις για εργασία.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  ξεκολλήστε από παλιές δυσλειτουργικές σχέσεις, μην αναπολείτε το παρελθόν, κάντε σχέδια για το μέλλον.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα δώσει λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα , σε προβληματισμούς σας και αργά αλλά σταθερά , θα μπείτε σε ένα νέο κύκλο , όπου και θα νιώσετε σαφώς καλύτερα και πιο πετυχημένοι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ