Φτιάξτε καλοκαιρινό κάδρο ζωγραφίζοντας πέτρες με τα παιδιά σας!

Μαζέψτε πετρούλες από τη θάλασσα, κατεβάστε πινέλα και χρώματα και ξεκινήστε τη ζωγραφική με τα παιδιά σας. Ένας όμορφος τρόπος να περάσετε το απόγευμα σας! Αυτό ακριβώς κάναμε και εμείς! Φτιάξτε καλοκαιρινό κάδρο ζωγραφίζοντας πέτρες με τα παιδιά σας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Πρόσφατα αποκτήσαμε την σειρά βιβλίων “Μικροί Δημιουργοί” από τις εκδόσεις Κεντικελένης που μπορείτε να βρείτε και εσείς ΕΔΩ.

Η σειρά “Μικροί Δημιουργοί” αποτελείται από πέντε βιβλία κατασκευών ανάλογα με το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί. Χαρτόνια, χάρτινα κυπελάκια, πέτρες, ρολά χαρτιών κλπ. Ευφάνταστες και πρωτότυπες ιδέες με ανακυκλώσιμα υλικά που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Περισσότερα για τα βιβλία δείτε στο βίντεο παρακάτω που σας τα παρουσιάζω:

Σήμερα θα δούμε μια κατασκευή που κάναμε με την μικρή μου κόρη την Κωνσταντίνα η οποία αγαπά ιδιαίτερα τις χειροτεχνίες και τώρα ειδικά που έκλεισαν τα σχολεία ήταν η τέλεια ευκαιρία! Οι πετρούλες που χρησιμοποιήσαμε τις είχαμε μαζέψει από την παραλία και αποφασίσαμε να φτιάξουμε κάτι καλοκαιρινό… ψαράκια… Χρησιμοποιήσαμε τις πετρούλες, πινέλο, ακρυλικά χρώματα, πιστόλι σιλικόνης και ένα καδράκι με βάθος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καταπληκτικο βγηκε! παρα πολύ όμορφο! Το εχουμε και εμεις το βιβλιο, αλλα δεν εχουμε μαζεψει ακομα βότσαλα! χαχαχαχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ