Πως θα κάνω έξυπνες αγορές στις καλοκαιρινές εκπτώσεις;

Για να μη πάθεις σοκ στο άκουσμα των εκπτώσεων και κάνεις αγορές που απλώς θα διακοσμούν την ντουλάπα σου, διάβασε κάποια tips που σου δίνω! Πως θα κάνω έξυπνες αγορές στις καλοκαιρινές εκπτώσεις;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι εκπτώσεις είναι μια ανάσα πριν ξεκινήσουν! Το διάστημα με το 7ήμερο προσφορών επίσης μας άνοιξε την όρεξη για αγορές και άνοιξε την αυλαία για τις επίσημες εκπτώσεις της φετινής καλοκαιρινής σεζόν! Σήμερα θα μιλήσουμε για Summer shopping και Tips για έξυπνες αγορές διότι όλοι και ειδικά όλες λατρεύουμε τα ψώνια, όμως το πορτοφόλι μας έχει άλλη άποψη επί του θέματος… Συνεπώς αν θέλεις να κάνεις επιτυχημένες αγορές χωρίς να καταλήξεις μόνο με τύψεις για το πορτοφόλι σου, δες τα παρακάτω tips:

  • Είναι σημαντικό πριν ξεκινήσεις την επιδρομή στα καταστήματα να σκεφτείς ή μάλλον να υπολογίσεις το διαθέσιμο budget και με βάση αυτό να κινηθείς. Δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να μην έχεις να πληρώσεις τέλος του μήνα το ρεύμα ή το ενοίκιο… Συνεπώς οργάνωση στα οικονομικά σου πριν κάνεις το οτιδήποτε.

 

  • Καλό θα ήταν να φτιάξεις μια λίστα με τα πράγματα τα οποία στην πραγματικότητα χρειάζεσαι. Μη ξεκινήσεις τις βόλτες στα μαγαζιά με το σκεπτικό να αγοράσεις ότι σου γυαλίσει διότι είναι πολύ πιθανό να βρεθείς με ένα ακόμα φόρεμα στα δεκάδες που ήδη έχεις και τελικά να σου λείπει μια βερμούδα που την θέλεις για τις καθημερινές σου δραστηριότητες! Γράφεις σε μια λίστα τι ρούχα, αξεσουάρ ή καλλυντικά έχεις ανάγκη. Να συνυπολογίσεις και των παιδιών σου, διότι εδώ το budget μάλλον περιορίζεται αρκετά!

 

  • Πριν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις ή τα 7ήμερα προσφορών καλό θα ήταν να κάνεις μια βόλτα στα φυσικά καταστήματα ή στα Online καταστήματα που σε ενδιαφέρουν ώστε να συγκρατήσεις στο μυαλό σου ενδεικτικά κάποιες τιμές. Μόλις ανακοινωθούν επίσημα οι εκπτώσεις να δεις στην πραγματικότητα που έχουν κυμανθεί οι τιμές… Δώσε προσοχή στις εκπτώσεις και στα επικοινωνιακά τρικς! Η σχέση ποιότητας και τιμής να είναι ξεκάθαρη πάντα στο μυαλό σου!

 

  • Επέλεξε κομμάτια που ξέρεις ότι ταιριάζουν στο στυλ σου και δεν θα καταλήξουν στην ντουλάπα σου αφόρετα. Safe επιλογές και ευέλικτες ώστε να κάνεις συνδυασμούς με ρούχα που ήδη διαθέτεις. Η αλλαγή στο προσωπικό μας στυλ είναι κάπως ριψοκίνδυνη και απαιτεί μεγάλο κόστος.

 

  • Μην επενδύσεις όλο σου το budget σε προϊόντα άκρως καλοκαιρινά ή μόνο για την παραλία. Σκέψου πως το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν πλησιάζει και καλό θα ήταν να έχεις στο νου αγορές προϊόντων εκτός σεζόν που σίγουρα θα είναι άκρως συμφέρουσες!

 

  • Τα ίδια ισχύουν και για τις αγορές που θα κάνετε στα παιδιά σας τα οποία εάν είναι και σε μικρή ηλικία σημαίνει πως τα ρούχα που θα τους αγοράσετε θα είναι για μία και μόνο σεζόν. Συνεπώς μη κάνετε αλόγιστες αγορές γιατί πολλά κομμάτια ίσως και να μη τα φορέσουν πάνω από 2 ή 3 φορές! Τα παιδιά θέλουν σορτσάκια, κοντομάνικα, αμάνικα και μαγιό…!

Summer is here! Δείτε όλες τις νέες παραλαβές σε flip flops, παντόφλες, sandals, αθλητικά, sneakers γυναικεία, αντρικά και παιδικά! #summeressentials for everyone! ΕΔΩ: kokorikoshoes

Το ΚοκορίκοShoes είναι μια μικρή Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που στόχο έχει να προσφέρει λύσεις σε παπούτσια για όλους, σε προσιτές τιμές.

 

Συνδυάστε με stylish τσάντες θαλάσσης! ΕΔΩ: SUMMER BAGS


Ποια βασικά “κομμάτια” δεν πρέπει να ξεχάσεις αν δεν διαθέτεις αρκετά στην ντουλάπα σου:

Σίγουρα η μόδα κάθε χρόνο αλλάζει, και πολλές τάσεις έρχονται και παρέρχονται. Ωστόσο οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις κάποια βασικά κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολλές δύσκολες περιπτώσεις και δε θα μετανιώσεις στιγμή για την αγορά τους. Πάμε να δούμε λοιπόν κάποια βασικά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις την περίοδο των εκπτώσεων.

α) Ένα καλό τζιν παντελόνι είναι μια αγορά την οποία θα πρέπει να κάνεις την περίοδο των εκπτώσεων. Ένα τζιν παντελόνι φοριέται όλες τις εποχές και όλες τις ώρες. Συνδυάζεται με τα πάντα και είναι ένα απαραίτητο κομμάτι. Όσα τζιν παντελόνια και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετά, και η προσθήκη ενός ακόμη θα είναι μια πολύ καλή αγορά. Δοκίμασε αρκετά τζιν μέχρι να καταλήξεις σε αυτό που θα πάρεις και να είσαι σίγουρη για την σωστή εφαρμογή του. Το τέλειο τζιν παντελόνι θα πρέπει να εφαρμόζει και να αναδεικνύει τις καμπύλες με όμορφο τρόπο χωρίς να τις τονίζει.

β) Ένα άσπρο ή μαύρο πουκάμισο με ωραία εφαρμογή είναι ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου. Μπορεί να φορεθεί είτε για ένα πιο απλό και καθημερινό look, ή να το φορέσεις βράδυ για ένα πιο εκλεπτυσμένο ντύσιμο. Επίσης πολλές φορές θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, ειδικά για τη δουλειά σου, αφού είναι το κατεξοχήν κομμάτι εργασίας. Μπορείς να πάρεις είτε σε πιο στενή γραμμή για ένα πιο σοβαρό και preppy look, ή ένα σε πιο φαρδιά γραμμή για ένα boho και loose style! Όποιο στυλ και να επιλέξεις δε θα το μετανιώσεις!

γ) Κάποια βασικά αξεσουάρ χρειάζονται και είναι απαραίτητα για να αναβαθμίσουν το look σου. Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, ένα κολιέ με έντονο χρώμα σε περίτεχνο σχέδιο, είναι μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου, κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων. Επίσης μια ζώνη σε μαύρο ή ταμπά χρώμα είναι απαραίτητη και ταιριάζει με όλα τα ντυσίματα και τα στυλ.

δ) Ένα ακόμη αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις είναι μια τσάντα. Επέλεξε μια πιο καλής ποιότητας που θα την κρατήσεις περισσότερα χρόνια και θα αντέξει. Ένα ουδέτερο χρώμα όπως καφέ, μαύρο, ή άσπρο είναι το ιδανικό κομμάτι που θα σου κρατήσει συντροφιά όλο το χρόνο!

Καλές αγορές λοιπόν!!!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ