Ελάτε μαζί μας στο Παραμυθένιο Παλάτι της PLAYMOBIL στο PLAYMOBIL FunPark!

Η χθεσινή ημέρα ήταν για πριγκίπισσες και μπορώ να πω ότι μαμά και κόρη το απολαύσαμε στο έπακρο! Δύσκολη εποχή για πριγκίπισσες θα μου πείτε, αλλά θα σας απαντήσω… είναι όμορφο να ονειρευόμαστε! Ελάτε μαζί μας στο Παραμυθένιο Παλάτι της PLAYMOBIL στο PLAYMOBIL FunPark!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Η μικρή μου Κωνσταντίνα έλαβε πρόσκληση από τα πριγκιπικά ανάκτορα της Playmobil για να ζήσει από κοντά την μαγική εμπειρία και να θαυμάσει το παραμυθένιο παλάτι από κοντά!

“Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια μικρή πριγκίπισσα, που ζούσε σε ένα παραμυθένιο παλάτι…”

Ο παιδότοπος στο Playmobil Fun Park έχει γίνει ένα πραγματικά παραμυθένιο παλάτι όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μοναδικό παραμύθι! Η μικρή μου Κωνσταντίνα λάτρεψε τον παιδότοπο και για ώρες περιεργαζόταν και έπαιζε με όλες τις συλλογές playmobil που βρίσκονται στον χώρο. Όμορφα ταξινομημένα και με πλούσια ποικιλία που πραγματικά θα κερδίσει και τον πιο απαιτητικό μικρό φίλο των playmobil!

Εμείς οι μεγάλοι απολαύσαμε το καφεδάκι μας σε συνδυασμό με τις υπέροχες λιχουδιές σε πριγκιπικούς πάντα τόνους! Σε ένα χώρο κοντά στα παιδιά μας, διαμορφωμένο ειδικά για τους ενήλικες, να χαλαρώσουν πίνοντας τον καφέ τους!

Και μη ξεχνάτε, το Playmobil Fun Park γιορτάζει τον νέο παιδότοπο με μία πριγκιπική προσφορά σε όλους του πριγκιπικούς κωδικούς, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ PLAYMOBIL FUNSTORE μέχρι το τέλος Οκτωβρίου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?Δύσκολες εποχές για πριγκίπισσες θα μου πεις… Εγώ θα σου πω ότι ακόμα θέλω να γίνω πριγκίπισσα μαζί με την κόρη μου την Κωνσταντίνα… έτσι πήγαμε στο παραμυθένιο εντυπωσιακό κάστρο της playmobil στο @playmobil_funpark_athens για να ζήσουμε αυτή τη μαγεία !? . . Thank you playmobil funpark Athens!!! #mommyjammi #playmobil #playmobilfunpark #playmobilgreece #castle #event #princess #toys #kids

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?MommyJammi.gr®? ᗰᗩᖇY ᒪIOᗪOᑌ ? (@mommyjammi.gr) στις

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να υποθέσω ότι αφορά και τους μικρούς πρίγκιπες η όλη υπόθεση? Λατρεύουμε playmobil αλλά ωστόσο ακόμα δεν έχουμε επισκεφτεί το συγκεκριμένο μέρος! Χμ, πρέπει να μπει στα άμεσα σχέδιά μας!!! φιλιά στην πριγκίπισσα σου Μαράκι

  2. Φυσικά αφού έχει και τα υπόλοιπα θεματικά παιχνίδια, δεν είναι όλος ο παιδότοπος το παραμυθένιο παλάτι. Στον χώρο θα βρείτε τις περισσότερες συλλογές για ατελείωτο παιχνίδι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ