Με αυτό το βιβλίο τα παιδιά σας θα αγαπήσουν τα λαχανικά!

    Θέλετε να πάμε ένα ταξίδι στη χώρα των λαχανικών; Θέλετε να ανακαλύψετε 30 φανταστικές συνταγές με τις οποίες τα παιδιά σας θα ξετρελαθούν! Η Μαρία Χολέβα στο νέο της βιβλίο από τις εκδόσεις Διόπτρα έχει τον τρόπο! Με αυτό το βιβλίο τα παιδιά σας θα αγαπήσουν τα λαχανικά!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

     Μη μου πεις ότι είσαι μάνα και τα παιδιά σου τρώνε με ευκολία τα λαχανικά διότι θα κλάψω… αν ισχύει αυτό να ξέρεις πως ανήκεις στην μειοψηφία καθώς τα περισσότερα παιδιά έχουν τσακωθεί με τα λαχανικά! Η κόρη μου ανήκει στην πλειοψηφία των παιδιών όπου δεν αγαπούν και ιδιαίτερα τα λαχανικά και κάθε φορά προσπαθώ να τα “κρύψω” στο μαγείρεμα. Καταλαβαίνει λοιπόν την χαρά μου, όταν αυτό το βιβλίο ήρθε στα χέρια μου!!!! Έλα καλό πουλάκι μου να το ξεφυλλίσουμε παρέα και να ταξιδέψουμε σε αυτή τη χώρα των θαυμάτων! Φυσικά και της έκανε εντύπωση γιατί οι συνταγές είναι ένα σκέτο αριστούργημα στο πιάτο και φυσικά είπαμε ότι θα τις φτιάξουμε μία μία! Ήταν λογικό να κεντρίσει το ενδιαφέρον της αφού οι πλούσιες, φωτεινές εικόνες σε ταξιδεύουν μοναδικά σε αυτή τη χώρα των λαχανικών! Θεωρώ πολύ έξυπνο το συγκεκριμένο concept του βιβλίου συνδυασμένο με μία καταπληκτική παρουσίαση και στήσιμο!

    Δείτε το βιβλίο: Στη χώρα των Λαχανικών – Εκδόσεις Διόπτρα

     

    Αυτό το βιβλίο δεν είναι άλλο ένα βιβλίο μαγειρικής.
    Είναι ένα βιβλίο γεμάτο πρακτικές συμβουλές που θα κάνει το παιδί να αγαπήσει την υγιεινή διατροφή μέσα από 30 συνταγές γεμάτες παιχνίδι, δημιουργικότητα και φαντασία!

    Με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας κοντά στα παιδιά, η Μαρία Χολέβα βοηθά τους γονείς να «ξανασυστηθούν» με το μαγείρεμα των λαχανικών και να μάθουν στα παιδιά τους να επιλέγουν συνειδητά τα λαχανικά στην καθημερινή διατροφή τους.

    Μέσα από πρωτότυπα πιάτα, δείχνει πώς η προετοιμασία ενός φαγητού μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

    Ακολουθώντας τη σύγχρονη προσέγγιση ως προς την υγιεινή διατροφή, τα λαχανικά παρουσιάζονται με έναν τρόπο ιδιαίτερα φιλικό προς τα παιδιά, προάγοντας συναισθήματα όπως η έκπληξη και η χαρά.

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    Η Μαρία Χολέβα λατρεύει να μεγαλώνει παιδιά. Γι’ αυτό όλα τα επαγγελματικά βήματά της είχαν να κάνουν με παιδιά. Στην αρχή, τους μάθαινε τραγούδια στον βρεφονηπιακό σταθμό, μετά μέσα από την τηλεόραση συμβούλευε τις μανούλες τους, αργότερα έκανε το δικό της σπίτι, το «Mothersbird», για να επικοινωνούν καθημερινά. Ένα παιδί όμως δεν κατάφερε ποτέ να το μεγαλώσει. Το παιδί που έκρυβε μέσα της. Ένα παιδί που λάτρευε την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, τα παιχνίδια στη φύση και τα βιβλία. Αυτό το παιδί βρήκε τρόπο να εκφραστεί μέσα από αυτό το βιβλίο που ενώνει δύο μεγάλες της αγάπες: τη μαγειρική και το παιχνίδι. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, της Εκάβης και του Δημήτρη.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ