Βρεθήκαμε στο press event της LA ROCHE-POSAY

Σοβαρές ατέλειες; Σημάδια; Φραγμένοι πόροι; Υποτροπιάζουσα ακμή; Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και μας εξηγεί η La Roche-Posay η Νο1 σε πωλήσεις δερματολογική φροντίδα για το λιπαρό δέρμα! Βρεθήκαμε στο press event της LA ROCHE-POSAY

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Βρεθήκαμε στο press event της LA ROCHE-POSAY και μάθαμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την υγεία της επιδερμίδας μας. Πιο συγκεκριμένα συζητήσαμε για τα λιπαρά δέρματα με τάση για ακμή. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πλέον πολλές γυναίκες και μέσα σε αυτές δεν σας κρύβω και εγώ η ίδια… Χρόνια αντιμετωπίζω το θέμα της ακμής και έχω μάθει ότι το makeup δεν λύνει το πρόβλημα παρά μόνο το καλύπτει και μάλιστα με άσχημο τρόπο… Έτσι λοιπόν όταν εντοπίζουμε προβλήματα στο δέρμα μας, η σωστή κίνηση είναι η επίσκεψη στον δερματολόγο μας ο οποίος θα μας χορηγήσει τη σωστή αγωγή αλλά και τα σωστά δερμοκαλλυντικά ανάλογα με την περίπτωσή μας!

Τα ΝΕΑ EFFACLAR DUO (+) υπόσχονται όλα όσα χρειαζόμαστε…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Η ακμή είναι παρελθόν” αυτό το μήνυμα έγραψα στην πλακέτα μου, μετά το Dermclass του #EFFACLAR της @larocheposaygr ! . Καινοτόμα προϊόντα που προσωπικά χρησιμοποιώ ως σήμερα μιας και η ακμή δεν γνωρίζει ηλικία… την αντιμετωπίζω (ακόμα) με αγωγές ανά διαστήματα! Βλέπετε κάτι? Όχι (Καλό το make up αλλά πιστέψτε με δεν καλύπτει έτσι απλά μια ακμή) ? . #mommyjammi #larocheposaygr #larocheposay #daretobe1 #thehubevents #mombloggergr #bloggergram #pressevent #protectyourskin #skincare

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?MommyJammi.gr®? ᗰᗩᖇY ᒪIOᗪOᑌ ? (@mommyjammi.gr) στις

Η Νο1 σε πωλήσεις δερματολογική φροντίδα για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής φροντίδα στα φαρμακεία1 στην Ελλάδα. δοκιμασμένη σε 13.000  ασθενείς2.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ενδείξεις: Σοβαρές ατέλειες. Σημάδια. Φραγμένοι πόροι. Υποτροπιάζουσα ακμή. Ως μονοθεραπεία ή ως συμπληρωματική αγωγή συνταγογραφούμενης  φαρμακευτικής αγωγής.

➔ Κατά των σοβαρών ατελειών, κατά των σημαδιών, κατά της επναεμφάνισης.

➔ Αποτελεσματικότητα από τις  πρώτες 12 ώρες.

➔ Όλη η αποτελεσματικότητα του αγαπημένου EFFACLAR DUO (+), με επιπλέον το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοναδικό Aqua Posae Filiformis για την εξισορρόπηση του μικροβιώματος, την ενίσχυση της  φυσικής ανοσίας, και τη ρύθμιση της φλεγμονής.3

➔ Καινοτομία για την αντιμετώπιση της ακμής: “Στόχος της θεραπείας βάσει μικροβιώματος είναι η εξασφάλιση  ενός φυσιολογικού μικροβιώματος, μέσω της προστασίας ή αποκατάστασης της ισορροπίας των μικροβίων και  της αντικατάστασης ή ενίσχυσης της λειτουργίας του ξενιστή”
Δρ. Brigitte Dréno, Δερματολόγος, Τμήμα Δερματολογίας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Νάντης, Γαλλία.

➔ Με την αγαπημένη υφή EFFACLAR DUO (+) που εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα και ενυδάτωση όλη την ημέρα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ