Ελάτε σε μια διασκεδαστική συνάντηση με κούκλες, θεατρικά και εικαστικά παιχνίδια!

Οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σάς προσκαλούν στην επίσημη παρουσίαση βιβλίου της Γιώτας Αλεξάνδρου «Φον ο Φοβερός»! Ελάτε σε μια διασκεδαστική συνάντηση με κούκλες, θεατρικά και εικαστικά παιχνίδια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σάς προσκαλούν στην επίσημη παρουσίαση βιβλίου της Γιώτας Αλεξάνδρου «Φον ο Φοβερός» την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρείας (Ιπποκράτους 82, 4ος όροφος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Γιώργος Μπουμπούσης, Παιδοψυχολόγος – Εκπαιδευτικός, Msc Σχολικής Ψυχολογίας

Διονύσης Βαλεριάνος, εκδότης

Ελάτε σε μια διασκεδαστική συνάντηση

με κούκλες, θεατρικά και εικαστικά παιχνίδια,

για να κάνουμε τους φόβους μας να τρέμουν.

Με τη συγγραφέα-παιδαγωγό-ηθοποιό Γιώτα Αλεξάνδρου.

Είσοδος ελεύθερη

Χορηγοί Επικοινωνίας:  workingmoms.gr, mommyjammi.gr, kathemeragoneis.com

Ένα πρωτότυπο παραμύθι που δίνει το λόγο στον φόβο! Η συγγραφέας και η εικονογράφος Αιμιλία Κονταίου πετυχαίνουν πολύ έξυπνα να μπουν στις σκέψεις των παιδιών σχετικά με το πως αντιλαμβάνονται το φόβο, που τον συναντούν και πως τα κάνει να νιώθουν. Ο φόβος παίρνει τις διαστάσεις και τη μορφή που θα αποφασίσει το κάθε παιδί να του δώσει… φόβος να βγει στο διάλειμμα εξαιτίας των μεγάλων παιδιών; Φόβος ότι δεν θα καταφέρει να μάθει να κάνει ποδήλατο; Φόβος να παίξει σε ομαδικό παιχνίδι μήπως αποτύχει; Ο φόβος παίρνει μορφή και λόγο και εξηγεί στο παιδί γιατί τελικά καταφέρνει και το τρομάζει… Ένα όμως γενναίο αγόρι μέσα στην ιστορία μας… επαναστατεί απέναντι στον φόβο και εκεί όλα ξεκινούν και αλλάζουν. Τελικά η ζωή μου ξεκινά εκεί που τελειώνει ο φόβος μας! Μια υπέροχη ιστορία που με απλό και χιουμοριστικό τρόπο περνά εξαίσια το μήνυμα στο παιδιά… νικήστε τους φόβους σας… και τελικά… δεν είναι και τόσο τρομεροί αν το καλοσκεφτείτε! Πιστέψτε στον εαυτό σας και στη δική σας δύναμη, με θάρρος προχωρήστε και ο φόβος θα νικηθεί!

Συγγραφέας: Γιώτα Αλεξάνδρου
Εικονογράφος: Αιμιλία Κονταίου
Εκδόσεις: Ελληνοεκδοτική

BARCODE: 9789605631819

ISBN: 978-960-563-181-9

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Δείτε και τις επόμενες εκδηλώσεις που αφορούν το ίδιο βιβλίο! Μη τις χάσετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ