Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 έως 21 Οκτωβρίου 2018

Τα παιχνίδια του Ερμή, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, είναι μαγικά επικίνδυνα, φτιάχνουν παραμύθια , σε  κάνουνε παιδί… Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 έως 21 Οκτωβρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τα παιχνίδια του Ερμή, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, είναι μαγικά επικίνδυνα, φτιάχνουν παραμύθια , σε  κάνουνε παιδί.. και έτσι, Αυτές τις μέρες, ζούμε ξανά περασμένες αγάπες, συνειδητά αλλά και ασυνείδητα, για αυτό ή θα νιώθουμε  πίκρα, θυμό, απογοήτευση, ή φοβερά αισιόδοξοι για έναν «απαγορευμένο» ακατάλληλο έρωτα, αγνοώντας θύματα και θύτες.

Ο Ερμής στον Σκορπιό βλέπει τα εσώψυχα σου, διακρίνει ανάγκες, είναι Μέγας ψυχαναλυτής, αλλά αγνοεί, τον πόνο ή μάλλον τον επιδιώκει..

έτσι λοιπόν, Ζήσε τις στιγμές που έρχονται, ή θυμήσου τις στιγμές που έφυγαν, και νιώσε το συναίσθημα.. το ξέρω, ότι λείπει.

Υστερόγραφο. Ερμής τετράγωνο Άρης,  εν τω μεταξύ, εντάσεις , ανταγωνισμός ανάμεσα σε φίλους και κρυφές συναντήσεις με απρόβλεπτα ..»αιματηρά» επεισόδια !!

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  είσαι περισσότερο επιρρεπής στην αμαρτία αυτό το διάστημα, θα δεις ότι θα «προδίδεις» κάπως τις αρχές σου και θα κάνεις πράγματα που ίσως αργότερα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Ερωτικές ατασθαλίες σε προδίδουν. Προσοχή σε δανεισμό.    Κριός β’ δεκαημέρου,  σκέφτεσαι αρκετά δημιουργικά αυτό το διάστημα, έχεις ιδέες για να προχωρήσεις τις ιδέες σου, αλλά θα αντιμετωπίσεις μια δυσκολία, ωστόσο είσαι μην επηρεάζεσαι από τους τρίτους.  Ρομαντισμός,καλλιτεχνικές δραστηριότητες.  Κριός γ’ δεκαημέρου, έχεις καλύτερη ψυχολογία, είναι μια περίοδος όπου μπορείς να τακτοποιήσεις αρκετές από τις εκκρεμότητες σου , και πιθανόν να λάβεις μια οικονομική ενίσχυση.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, επανασυνδέεσαι εύκολα με το παρελθόν αυτές τις μέρες, θα  έχεις πολλές τυχαίες συναντήσεις, όπου  και πρέπει να σκεφτείς, εάν πρέπει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία ή να γράψεις το οριστικό τέλος. Ερωτικά διλήμματα.    Ταύρος β’ δεκαήμερου, περίεργες μέρες, καθώς έχεις την τάση να εξιδανικεύεις καταστάσεις και πιθανόν να πέσεις από τα σύννεφα και να πας ενάντια στα άτομα του περιβάλλοντος σου. Προσοχή σε εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις στα προσωπικά σου σχέδια, και πιθανόν να είσαι έτοιμος να γυρίσεις σελίδα στο παρελθόν, και να πεις ναι σε μια καινούργια γνωριμία.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, μέρες που θα σε παρασύρουν σε μια ρομαντική καθημερινότητα, πιθανόν να έχεις απρόβλεπτες συναντήσεις που σε αναστατώνουν και αλλάζουν την ψυχολογία σου . Γενικά όμως, κράτα μικρό καλάθι. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, επιτυχημένες επαφές με άτομα εξουσίας, ευτυχώς έχεις την τύχη με το μέρος σου, τουλάχιστον έτσι ώστε να πραγματοποιήσεις κάποιες από τις φιλοδοξίες σου και κάνεις δυναμικές εξόδους. Προσοχή μόνο σε νέες συμφωνίες. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου,  περνάνε οι δοκιμασίες και έτσι θαβρεις χρόνο να ξεκουραστείς, να έρθεις κοντά με άτομα που αγαπάς και είσαι διαθέσιμος για φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες. Οικογενειακή γαλήνη.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ερωτικές επανασυνδέσεις, μηνύματα σε αναστατώνουν και σκέφτεσαι έντονα να γυρίσεις πίσω σε μια σχέση που δήθεν είχε τελειώσει. Επιστροφή χρημάτων. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, μέρες ρομαντικές και αναπολείς το παρελθόν, θέλεις να τονώσεις τη σχέση σου και έχεις ευκαιρίες να αποδείξεις έμπρακτα την αγάπη σου. Προσοχή μόνο σε έξοδα.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,  διανύεις μέρες έντονου ερωτισμού, φλερτ, χωρίς πολλές υποχρεώσεις,καθώς δια μαγείας , έχεις τακτοποιήσει αρκετές από τις εκκρεμότητες σου. Επιτυχημένες επαφές με άτομα νεώτερης  ηλικίας.
                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, μέρες περίεργων συμπτώσεων , όπου και πιθανόν να βρεθείς ξανά με αγαπημένα σου πρόσωπα και προσοχή μην παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείς Τολμηρές κινήσεις σε αποσυντονίζουν.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, στην προσπάθεια σου να ικανοποιήσεις τα άτομα που αγαπάς, με όλους τους τρόπους και αυτό κάποια στιγμή , θα λειτουργήσει αρνητικά και πιθανόν να απογοητευτείς. Μην ζητάς έτσι την πλήρη ανταπόκριση. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δυναμικές εξελίξεις, θαύματα γίνονται τώρα μέσα στο οικογενειακό σου χώρο και λαμβάνεις αγάπη, αλλά και οικονομική υποστήριξη.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, κατάλληλες μέρες για συναντήσεις, συμφωνίες , ευνοούνται οι επαφές με υποψήφιους συνεργάτες, γενικά υπάρχει μια θετική κινητικότητα, χωρίς όμως ακόμα, να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Δείξε υπομονή, αλλά και πίστη. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  αυτές τις μέρες μπορείς να ανακαλύψεις πράγματα που θα σε χαροποιήσουν αρκετά, σχετικά με μια προσωπική σου σχέση. Ωστόσο, μην παρασύρεσαι σε υπερβολές και αγνοήστε τις υποχρεώσεις σας.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  μετακινήσεις, έξυπνες συναναστροφές, κλείνεις δουλειές, γίνονται συμφωνίες,  γενικά έχεις την ευκαιρία, τώρα να φανείς και να προωθήσεις και τη δουλειά σου. Οικονομικά αλισβερίσια.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, με θετική ψυχολογία ξεκινάς την εβδομάδα, και έτσι παρασύρεσαι σε τολμηρά ερωτικά παιχνίδια και νιώθει επιρρεπής σε ατασθαλίες και επιπόλαιες πράξεις Μην πετάς στα σύννεφα, και προσοχή σε σπατάλες.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,   που έχεις δείξει στον εργασιακό σου χώρο, πιθανόν και να σε εκθέσει στο μέλλον, για αυτό μην έχεις ψευδαισθήσεις, και καλό είναι να στηρίζεσαι στην λογική, αποφεύγοντας έξυπνα τις εντάσεις  που μπορεί να προκύψουν.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  καλές μέρες για να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία, να ανέβεις ψυχολογικά και γενικά δέχεσαι νέες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Μην είσαι απαισιόδοξος.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ρομαντικές μέρες, αγαπάς να είσαι με το άλλο σου μισό και δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο, εκτός από τον έρωτα ή στην περίπτωση που είσαι μόνος, αναπολείς το παρελθόν. Καθόλου όρεξη για δουλειά.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ικανοποιήθηκες με την έκβαση των σχεδίων σου, καθώς  έχεις δει αρκετά θετικά αποτελέσματα, και συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι τα δημιουργικά σου ταλέντα, έχεις πεισμώσει και θα τα καταφέρεις. Προσοχή σε εντάσεις που εξελίσσονται μέσα στον οικογενειακό χώρο.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  περνάς μια δημιουργική περίοδος στη ζωή σου, χωρίς πολλά προβλήματα, πιθανόν να οργανώνεις ένα ταξίδι ή μια νέα δραστηριότητα που θα σε απογειώσει.
                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, μυστικές συναντήσεις ή μηνύματα θα σε παρασύρουν και θα βγεις από την καθημερινότητα σου, είσαι επιρρεπής να ζήσεις ξανά λάθος ιστορίες και δεν είναι κατάλληλες μέρες για να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Θέματα υγείας σε απασχολούν.    Τοξότη β’ δεκαημέρου,λαμβάνεις θετικά μηνύματα μέσα στον οικογενειακό σου χώρο, μια που έχεις αφοσιωθεί με ανιδιοτέλεια στην οικογένεια σου και περνάς οικογενειακές στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες. Προσοχή σε μετακινήσεις.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  καλύτερη ψυχολογία, έχεις αυτές τις μέρες, και συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν και παρά τις όποιες δυσκολίες, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Κρυφές οικονομικές πηγές.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, καλές μέρες για να τα βρεις με τον εαυτό σου, να αποκτήσεις την ηρεμία σου , και έχεις μια διάθεση να παίξεις με τον φιλικό σου κύκλο, να συναντήσεις άτομα που έχεις καιρό να δεις και να ξεπεράσεις τυχόν παρεξηγήσεις.  Κοινωνική διάθεση.      Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, πιθανή εκπλήρωση ιδεών, καλύτερη στόχευση και μπορείς να διευθετήσεις με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα πιθανές εκκρεμότητες. Πιθανά έξοδα σε εξοργίζουν.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, Φιλικά πρόσωπα σε επηρεάζουν θετικά, βοηθάνε στο να προχωρήσεις τα σχέδια σου και γενικά βλέπεις τα εμπόδια να εξαφανίζονται. Δημόσιες σχέσεις.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, επαγγελματικές προτάσεις σκάνε από το παρελθόν, συναντάς παλιούς συναδέλφους ή εργοδότες και είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις κάποιες νέες συμφωνίες. Δες το συμφέρον σου. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, προσοχή σε νεύρα, καθώς πολλές φορές δέχεσαι επίθεση από το περιβάλλον σου, και πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις με διπλωματία. Παράλληλα, ζεις ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η αυτοπεποίθηση σου είναι ενισχυμένη, ξεχωρίζεις από το πλήθος, πολλά πράγματα έρχονται ακριβώς όπως τα θέλεις. Συναντήσεις μοιραίες θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Ιχθύες 

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, μέρες ιδανικές για να πάρετε λίγες μέρες άδεια, μια που το μυαλό σας τρέχει, μακριά από την καθημερινότητα, θέλετε οπωσδήποτε να αποδράσετε και πιθανόν να τα καταφέρετε. Πνευματικές αναζητήσεις.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,   το παρασκήνιο επιτίθεται σε κάθε σου προσπάθεια να αναδείξεις το νέο σου πρόσωπο. ωστόσο, η τύχη είναι με το μέρος σου, και θα καταφέρεις να προσπεράσεις τους ..εχθρούς-ανταγωνιστές. Απέφυγε την υπεραισιοδοξία. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   προωθείς με ευκολία, σχέδια, σπουδές , μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα και με άνεση θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Νομικές υποθέσεις σε ευνοούν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ