Νοέμβριος 2018! Μηνιαίες Προβλέψεις και ζώδια

Ο καιρός περνάει γοργά και πλέον φτάνουμε και στον μήνα Νοέμβριο. Γρήγορες εξελίξεις ίσως όχι και οι αναμενόμενες ως τώρα αλλά μήπως το σκηνικό θα αλλάξει τον επόμενο μήνα; Νοέμβριος 2018! Μηνιαίες Προβλέψεις και ζώδια – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Φαινόμενα του μήνα,

Δίας στον Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου 2018 έως τον Δεκέμβριο του 2019.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στις 7 Νοεμβρίου 2018, επηρεάζει το β δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, γύρω στην 15η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Πανσέληνος 23 Νοεμβρίου 2018, στο ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζει το α ‘δεκαήμερο μεταβλητών ζωδίων, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, 0ο μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων

Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Ζυγό,  Ερμής στον Τοξότη,  ανάδρομος από τις 17 Νοεμβρίου 2018, Άρης στους Ιχθύες από τις 16 Νοεμβρίου 2018 .

Ήλιος στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου 2018 –

Ουρανός ανάδρομος στον Κριό, Πλούτωνας σε ορθή φορά, Ποσειδώνας ανάδρομος

ΚΡΙΟΣ 

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που υπόσχεται να σας αλλάξει τη ζωή, καθώς θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης, και θα εγκαταλείψετε προκαταλείψεις και πιθανά ταμπού, για να τολμήσετε νέα ξεκινήματα. Έτσι,  συνεχίζετε να δίνετε προτεραιότητα στην καριέρα σας, ωστόσο πολλές φορές, θα δείτε ότι μπαίνετε σε φάση άμυνας,  εγκαταλείποντας τελείως την επιθετική σας φύση και με στόχο να τα βρείτε με τους ανωτέρους σας. Η επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιο σας(αφορά κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες του γ δεκαημέρου) θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεμπερδέψετε με οτιδήποτε σαθρό και δεσμευτικό, σας είχε εγκλωβίζει  και θα ζήσετε ξαφνικές, αλλά και οριστικές ανατροπές. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη, από τα μέσα του μήνα, θα φέρει μια ανακατωσούρα σε σπουδές, ταξίδια ή ακόμα προσοχή σε νομικά ζητήματα, για να μην εκτεθείτε ή παραπλανηθείτε. Δώστε έμφαση στην προσωπική σας ζωή, μη φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που υπόσχεται να σας χαλαρώσει, τουλάχιστον σιγά σιγά θα αρχίσετε να απαλλάσσεστε,  από τα οικονομικά σας βάρη(εφόσον βέβαια το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας) και να είστε πιο αισιόδοξοι και επινοητικοί, για το πως μπορείτε να διαχειριστείτε τα χρήματα σας ή πηγές εσόδων που προκύπτουν από τρίτα πρόσωπα.  Βέβαια, πρέπει να συνεχίσετε να τηρείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, και να είστε, όσο το δυνατόν, εντάξει με τις οφειλές σας και το νόμο. Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Ζυγό, θα σας βοηθήσει στη δουλειά σας, στον χώρο εργασίας σας, και μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για να προωθήσετε τα σχέδια σας ή να βελτιώσετε τις συναδελφικές σας σχέσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη, ανοίγει ένα παραθυράκι σε πρώην συντρόφους, οπότε περιμένετε επανασυνδέσεις, με πρόσωπα του παρελθόντος, όπου και θα τονωθεί η σεξουαλική σας ζωή. Μην πιστεύετε όμως σε παραμύθια.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που αλλάζει θετικά την ψυχολογία σας, καθώς έχετε ένα χρόνο μπροστά σας, για να ποντάρετε στην βελτίωση της προσωπικής, αλλά και επαγγελματικής σας ζωής. Έτσι, συνειδητοποιείτε, ότι έχετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο για να ασχοληθείτε με τους φίλους σας ή και με νέες γνωριμίες, με αποτέλεσμα να μπείτε ξανά δυναμικά στο παιχνίδι της χαράς, αλλά και της διεκδίκησης,  χωρίς όμως να ζορίζεστε ή να κάνετε αναγκαστικές υποχωρήσεις.  Οικονομικά, ωστόσο, πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, καθώς κάθε πιθανή αλλαγή, σε επαγγελματικά ζητήματα, φέρνει άγχος,κούραση και προσωρινά είστε αδύναμοι να τολμήσετε γενναία ξεκινήματα. Επιπλέον, ο Ερμής από τον Τοξότη, θα κινείται ανάδρομα, από τα μέσα του μήνα, και έτσι κάποιες συμφωνίες ή συνομιλίες που έχετε κάνει, θα πάνε αναγκαστικά πίσω και ίσως απογοητευτείτε από τις καθυστερήσεις, γιατί θα εκτεθείτε.  Τέλος, η προσωπική σας ζωή, μαζί με τα σχέδια σας,  θα  μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας και είναι σημαντικό να μην ανοίξετε πολλά μέτωπα και καταλήξετε μπερδεμένοι και φανερά εκνευρισμένοι. Προετοιμαστείτε για εκπλήξεις.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα ανανεώσει ευχάριστα την καθημερινότητα σας, καθώς θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα, σε σχέση με την δουλειά σας, αλλά και θα κάνετε πράγματα για την επιμόρφωση σας. Συγχρόνως, αντιλαμβάνεστε ότι θέλετε να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας, ασχολείστε με ένα σπορ ή αλλάζετε τελείως την διατροφή σας. Βέβαια, δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς έχετε βιώσει απογοητεύσεις στο προσωπικό σας κομμάτι, με έναν Κρόνο απέναντι σας, που συνεχίζει να σας δοκιμάζει, όμως έτσι, δοκιμάζετε τις αντοχές, και γίνεστε αρκετά δυναμικοί για να προσπερνάτε πιθανές αδυναμίες και την ευάλωτη συναισθηματική σας πλευρά.Ο Ερμής, ανάδρομος στον Τοξότη, από τα μέσα του μήνα, θα σας βάλει σε συζητήσεις γύρω από τα εργασιακά σας, βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλημμα, που οδηγεί σε πιθανές ρήξεις με πρώην εργοδότες ή συνεργάτες. Η Πανσέληνος στις 23 Νοεμβρίου 2018, επηρεάζει την ψυχολογία σας, έτσι  επιλέγετε να απομονωθείτε, για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να λύσετε τα προβλήματα σας. Διώξτε όμως τις αρνητικές σκέψεις.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ευνοϊκός για εσάς, για να παίξετε-αλλάξετε, το σκηνικό της ζωής σας, καθώς γρήγορα θα ενταχθείτε σε ένα νέο περιβάλλον, για  αποδείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, αλλά και θα έχετε ευκαιρίες να ζήσετε μια έντονη ερωτική χρονιά με πολλά φλερτ και κατακτήσεις. Έτσι, κινείστε με αισιοδοξία, παρά το άγχος που μπορείτε να αισθάνεστε, εξαιτίας μιας οικονομικής επιβάρυνσης ή απώλειας,  και όλα αυτά, είναι φυσιολογικό να σας προκαλούν μια αμηχανία, γιατί είστε άνθρωποι που θέλετε να ζείτε μια άνετη ζωή, χωρίς να χρωστάτε τίποτα και σε κανέναν. Επιπλέον, Η Νέα Σελήνη, στον Σκορπιό, στις 7 Νοεμβρίου 2018, συμβάλλει στο να δημιουργήσετε κάτι δικό σας, μέσα στο σπίτι σας, ένα δικό σας προσωπικό  χώρο,  και το μόνο που μένει είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και να το τολμήσετε.  Τέλος, Ο Ερμής, ανάδρομος στον Τοξότη, από τα μέσα του μήνα, φέρνει ένα συναισθηματικό κενό, καθώς βλέπετε ότι έχετε εξαπατηθεί από ένα κοντινό σας πρόσωπο και πιθανόν να χάσετε την ψυχραιμία σας και να ξεφύγετε από τα όρια σας. Ωστόσο, Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας στηρίζουν για να συνεχίσετε να χαμογελάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα δώσει χαρά και ενότητα στην οικογενειακή σας ζωή, μπαίνετε σε μια φάση επανασυνδέσεων με το παρελθόν ή ακόμα αρχίζει μια περίοδος, όπου θα θελήσετε να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι, και μια μόνιμη σχέση. Έτσι, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας σχέδια, και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας στενής συνεργασίας, με ένα κοντινό σας πρόσωπο, καθώς θέλετε να αισθάνεστε ασφαλής και δεν εμπιστεύεστε άτομα που μόλις, τώρα γνωρίζετε. Η Αφροδίτη, σε ορθή πορεία στον Ζυγό, θα ευνοήσει οικονομικά ζητήματα, είναι λοιπόν,  κατάλληλες μέρες για να διεκδικήσετε καλύτερους οικονομικούς όρους και θα αποφύγετε με έξυπνο τρόπο τις «επιθέσεις» ή το παρασκήνιο που δημιουργείτε, εξαιτίας της πρόσφατης επιτυχίας σας. Η Πανσέληνος, στις 23 Νοεμβρίου 2018, στους Διδύμους, θα σας κάνει να συγκεντρωθείτε περισσότερο στους στόχους σας, θα πεισμώσετε για τυχόν καθυστερήσεις που βιώνετε, μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, και πρέπει να διώξετε αρνητικά συναισθήματα και να φερθείτε με διπλωματία. Παρεξηγήσεις που πρέπει να αποφύγετε.

 ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που αγγίζει τον τρόπο σκέψης σας, καταλαβαίνετε ότι σιγά σιγά θα γίνετε πιο ριψοκίνδυνοι και αρκετά αισιόδοξοι, επιθυμώντας να διώξετε τελείως το παρελθόν και κάθε τι που σας έχει πληγώσει. Βέβαια, πάντα με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δεν μπορείτε να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας, ωστόσο ήρθε η στιγμή να εξασκήσετε το διπλωματικό σας ταμπεραμέντο και να προχωρήσετε σε κάτι δημιουργικό και ανατρεπτικό μαζί. Η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό, (απέναντι σας ) αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του γ δεκαήμερου, οδηγεί σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να εθελοτυφλείτε και πρέπει να πάρετε αποφάσεις σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες . Ωστόσο,  με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη και την Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, από τα μέσα του μήνα, έχετε τη στήριξη ενός δικού σας ανθρώπου, πιθανόν ζείτε ήδη μια ερωτική επανασύνδεση, ή ιστορία, χωρίς όμως να είστε απόλυτα σίγουροι για την έκβαση της σχέσης αυτής. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στις 7 Νοεμβρίου 2018, σας ευνοεί σε οικονομικά ζητήματα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μπείτε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, όπου θα νιώσετε ασφαλείς και δικαιωμένοι για τις ταλαιπωρίες που έχετε υποστεί. Καλή περίοδος για δημόσιες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας γενεθλίων, αρκετά γενναιόδωρος, καθώς η οικονομική σας κατάσταση γίνεται όλο και καλύτερη και έχετε προτάσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας και θα αρχίσετε να ζείτε με άνεση και χωρίς άγχος. Συγχρόνως, συνεχίζετε να μοχθείτε για ένα επαγγελματικό σας σχέδιο , που έχει να κάνει με το διαδίκτυο ή επενδύετε σε δημόσιες σχέσεις, γνωρίζοντας άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και συζητώντας μελλοντικές εποικοδομητικές συμφωνίες. Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Ζυγό φέρνει στο περιβάλλον σας παλιούς γνώριμους ή πρώην συντρόφους, όπου καλείστε να εκτιμήσετε τη συναισθηματική τους στάση, και να αποδεχτείτε ή αρνηθείτε τη μυστική τους παρουσία. Ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη, προκαλεί πιθανή ανακατωσούρα στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να «χάνετε » χρήματα, λόγω του ότι προκύπτουν ξαφνικά έξοδα ή έχετε υποχρεώσεις που αφορούν τα παιδιά σας, εφόσον βέβαια,  είστε γονείς. Προσοχή σε συζητήσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα. Μην ψάχνετε πάντα να βρείτε το δίκιο σας.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

 ΤΟΞΟΤΗΣ 

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που κυρίως, εσάς που έχετε γεννηθεί στο α δεκαήμερο, ευνοεί, καθώς θα δείτε ότι ξεκινάει μια χρονιά ευκαιριών, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, όπου θα αφήσετε πίσω σας , οτιδήποτε δυσλειτουργικό και θα αλλάξει τελείως ο ψυχισμός σας. Έτσι, έχετε πληθώρα προτάσεων για να ξεκινήσετε μια νέα προσωπική σχέση, να κάνετε επαγγελματικά ξεκινήματα, πιθανόν να ασχοληθείτε με κάτι δικό σας, να ομορφύνετε τον επαγγελματικό σας χώρο, και φυσικά να ξεδιπλώσετε όλα τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, χωρίς να φοβάστε ή να σκέφτεστε την οικονομική σας κατάσταση. Βέβαια, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας, από τα μέσα του μήνα, θα φέρει προβληματισμούς και θα γίνετε λίγο σκεπτικοί και ευέξαπτοι, καθώς κάποια πράγματα δεν θα προχωρούν, όπως τα θέλατε, όμως είναι κάτι παροδικό και θα περάσει γρήγορα. Προσοχή μόνο σε θέματα υγείας, καθώς ο Άρης στους Ιχθύες, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και πρέπει να είστε προσεκτικοί και να φυλάγεστε αρκετά. Γενικά , έχετε σημαντικές ευκαιρίες και θα ορθοποδήσετε..επιτέλους!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας εσωτερικής ενδοσκόπησης, ξεκινάει μια θετική περίοδος για εσάς, έτσι ώστε να φτιάξετε την ψυχολογία σας, να ασχοληθείτε σοβαρά με τον εαυτό σας και να σταματήσετε να επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας. Ψυχικές λοιπόν αναζητήσεις ξεκινάνε και οδηγείστε ασυνείδητα, όλο και πιο κοντά στο να γνωρίζετε καλύτερα τις επιθυμίες, να ελέγχετε το υποσυνείδητο σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας και να φτάσετε στα ιδανικά σας. Έτσι, προετοιμάζεστε για ένα καλύτερο αύριο, ενώ συγχρόνως, ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη, θα φέρνει κοντά σας , άτομα που είχατε καιρό να δείτε ή ακόμα και ξεχασμένα συναισθήματα για να τελειώνετε με το παρελθόν και να ξεκαθαρίσει το πεδίο. Συγχρόνως, ο Κρόνος σας προτρέπει να πάρετε αποφάσεις, κρίσιμες για το μέλλον σας και εδώ πρέπει να φανείτε θαρραλέοι, παραβλέποντας το παρασκήνιο και τους δήθεν κινδύνους. Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Ζυγό, οδηγεί στο να αξιοποιήσετε σωστά τον φιλικό σας κύκλο, να επενδύσετε σε δημόσιες σχέσεις και σε πρόσωπα εξουσίας και να λειτουργήσετε με περισσότερη εξωστρέφεια. Τέλος, Η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό, αφορά κυρίως τους γεννημένους , στο τέλος του γ δεκαημέρου, ταρακουνά αρκετά το οικογενειακό σας περιβάλλον, πιθανόν ξαναζείτε κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν και αυτό θα σας προκαλέσει μια ταραχή και αρκετό άγχος.  Κινηθείτε όμως με Πίστη.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα σας απελευθερώσει, από νεύρα και επιπρόσθετο άγχος και εντάσεις που είχατε με το περιβάλλον σας. Βέβαια δεν σημαίνει ότι θα λύσετε όλα τα προβλήματα σας, ωστόσο θα απελευθερωθείτε από ένα τοξικό περιβάλλον και θα εγκαταλείψετε τις αρνητικές σκέψεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει και αλλάξει τον ψυχισμό σας.  Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Ζυγό, σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε ή να ξεκινήσετε μια νέα σπουδή και φυσικά θα έρθετε σε επαφή με άτομα που ταιριάζουν με το ταμπεραμέντο σας και θα δημιουργήσετε νέες ενδιαφέρουσες σχέσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη, φέρνει κάποια μπερδέματα με το φιλικό σας περιβάλλον , πιθανόν να έχετε δυσκολίες στο να συννενοηθείτε μαζί τους, ωστόσο καλό είναι να μην εμπιστεύεστε, τουλάχιστον αυτήν την περίοδο, τα  μυστικά ή τα σχέδια σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στις 7 Νοεμβρίου, διευκολύνει τα επαγγελματικά σας ζητήματα για να δείτε και μια βελτίωση σε οικονομικούς πόρους ή τουλάχιστον να έχετε την εύνοια ανθρώπων που έχουν τη δύναμη να βοηθήσουν. Αναγνωρίστε την αξία σας και μη χάνεστε σε λεπτομέρειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας αρκετά εποικοδομητικός σε θέματα καριέρας, έχετε δηλαδή την δυνατότητα να συνδεθείτε με άτομα κύρους, να λάβετε βοήθεια και να εξυπηρετήσετε πολλά από τα σχέδια σας. Αναλαμβάνετε τώρα πιο εύκολα πρωτοβουλίες, δεν δειλιάζετε μπροστά στις ευθύνες σας και φαίνεται ότι κυνηγάτε αρκετά τις φιλοδοξίες σας, τα σχέδια σας. Βέβαια, με ένα Άρη στο ζώδιο σας και τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη, δεν φαίνονται ακόμα τα καλά που θα σας βρούνε, ωστόσο μη χάνεστε στο τώρα και παραμείνετε ψύχραιμοι σε δυσκολίες ή καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Ζυγό θα βοηθήσει σε εργασιακά ζητήματα, ίσως βρείτε και χρόνο να ασχοληθείτε με απλά, καθημερινά πράγματα και ομορφύνετε το χώρο σας με επιπλέον διακόσμηση και οτιδήποτε άλλο σας ευχαριστεί. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, στις 23 Νοεμβρίου 2018, αφορά την οικογένεια σας, πιθανόν να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ένα οικείο σας πρόσωπο ή ακόμα και να περάσετε μια δύσκολη μέρα, λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων. Ενισχύστε την αισιοδοξία σας και προστατέψετε τον εαυτό σας από κακόβουλες συμπεριφορές.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ