Πως μπορούμε να προστατέψουμε την επιδερμίδα μας από την ρύπανση;

Πέρα από τα πολλά προβλήματα υγείας δημιουργεί και πολλά προβλήματα στην επιδερμίδα μας, όπως είναι  ξηρότητα, πρόωρη γήρανση, αφυδάτωση, ρυτίδες κλπ. Πως μπορούμε να προστατέψουμε την επιδερμίδα μας από την ρύπανση; – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Το ότι ζούμε πλέον σε πολύ επιβαρυμένο περιβάλλον από ατμοσφαιρική ρύπανση,είναι γεγονός. Πέρα από τα πολλά προβλήματα υγείας δημιουργεί και πολλά προβλήματα στην επιδερμίδα μας, όπως είναι  ξηρότητα, πρόωρη γήρανση, αφυδάτωση, ρυτίδες, ευαισθητοποίηση απέναντι στην uv  ακτινοβολία κ.α.

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα με εξιδανικευμένες συνθέσεις μπορούμε να προστατέψουμε την επιδερμίδα.

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι πολύ σημαντικός για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Οι ρύποι  δεν απομακρύνονται εύκολα και γι ‘αυτό τον λόγο η βιομηχανία των καλλυντικών έχουν δημιουργήσει ειδικά λαδάκια και balm τα οποία τα εφαρμόζουμε στο πρόσωπο με  μασάζ για καλύτερη εισχώρηση του προϊόντος στους πόρους. Δεν αμελούμε τον βαθύ καθαρισμό κάθε χρόνο σε ένα ινστιτούτο καθώς επίσης και την εβδομαδιαία περιποίηση με κάποιο scrub και ειδικές μάσκες προσώπου.

Επενδύουμε σε προϊόντα με αντιοξειδωτικά προϊόντα τα οποία ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας όπως κρέμες προσώπου η οποίες περιέχουν θαλάσσια ή φυτικά εκχυλίσματα τα οποία βοηθούν την επιδερμίδα να αναπνέει καλύτερα. Οι κρέμες νέα γενιάς προσφέρουν την κατάλληλη προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Δεν ξεχνούμε ποτέ την χρήση αντηλιακής προστασίας  χειμώνα καλοκαίρι και προτιμούμε πάντα αυτές με την μέγιστη προστασία και πλέον με αντιοξειδωτική δράση.

Την νύχτα χρησιμοποιούμε μόνο κρέμες οι οποίες προσφέρουν ανανέωση και ανάπλαση του δέρματος.

Τα αντιοξειδωτικά συστατικά μαζί με τα πεπτίδια και τις βιταμίνες ( A,C & E ) ενισχύουν το δέρμα και εξουδετερώνουν τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ