Δίας στον Τοξότη και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5 έως 11 Νοεμβρίου 2018

Μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, ερωτική και βαθιά λυτρωτική, τουλάχιστον για εσένα, που λατρεύεις να ζεις τα πάθη σου, τις αδυναμίες σου… και έναν Δία στον Τοξότη, φοβερό το πέρασμα του. Δίας στον Τοξότη και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5 έως 11 Νοεμβρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό , ερωτική και βαθιά λυτρωτική, τουλάχιστον για εσένα, που λατρεύεις να ζεις τα πάθη σου , τις αδυναμίες σου… και έναν Δία στον Τοξότη, φοβερό το πέρασμα του, στο ζώδιο που κυβερνά και φέρνει ανανεωτική διάθεση σε όλα τα ζώδια, έτσι η ελπίδα επιστρέφει… ανοίγει η καρδιά μας, μαλακώνει η στάση μας και γινόμαστε πιο δεκτικοί σε κάθε είδους πρόταση, γιατί επιθυμούμε , τρέχουμε κυριολεκτικά πίσω από την απελευθέρωση., και διεκδικούμε την ελευθερία μας…

Υστερόγραφο. Ουρανός ανάδρομος στον Κριό, παρορμητικοί του τελευταίου δεκαημέρου τελειώνετε με εκκρεμότητες , προσωπικά αδιέξοδα, υπάρχει και ο από μηχανής Θεός… μπείτε στο παιχνίδι και ολοκληρώστε ότι έχετε αφήσει μισοτελειωμένο..

Κριός
Κριέ α’ δεκαημέρου, ο Δίας κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά ,  τον Τοξότη, όπου και επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας, αναζητάτε διακαώς την εξέλιξη και ξεκινά μια περίοδος, θετικών εκπλήξεων, απομακρύνοτας οτιδήποτε θυμίζει παρελθόν και απεχθάνεστε την στασιμότητα.  Κριός β’ δεκαημέρου, δυνατή εβδομάδα, εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, γνωριμίες για να εδραιώσετε τη θέση σας στο επαγγελματικό σας κύκλο. Η Νέα σελήνη στον Σκορπιό θα δώσει διεξόδους σε οικονομικές συζητήσεις, ωστόσο και ο έρωτας , το σεξ μπαίνει σαν βασική προτεραιότητα στη ζωή σας.  Κριός γ’ δεκαημέρου, ερωτικές εκπλήξεις, επικίνδυνα πισωγυρίσματα και φυσικά το φλερτ με έναν άγνωστο ή παλιό γνώριμο θα σας αναστατώσει. Προσοχή σε μόνιμες σχέσεις. Καθώς η υπεραισιοδοξία σας κάνει να υπερβάλλετε.

Ταύρος 
Ταύρος α΄δεκαημέρου, ο Δίας κάνει την είσοδο του, στο ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη και θα αποκτήσετε οικονομική εύνοια, καθώς θα σας στηρίξουν τρίτα πρόσωπα και μέσα σε μια περίοδο περίπου δυο μηνών, θα έχετε λύσεις πιθανόν και από κληρονομικά θέματα. Τέλος, και ο έρωτας θα αποκτήσει μια άλλη βαρύτητα στη ζωή σας.   Ταύρος β’ δεκαήμερου, δυναμική εβδομάδα για να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή συνεργασία που σχετίζεται κυρίως με ο εξωτερικο ή υπάρχει απόσταση, με αποτέλεσμα να δείτε , εξαίσια αποτελέσματα και σε αύξηση οικονομικών πόρων. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, εξασφαλίζει ασφάλεια, συναισθηματική σιγουριά και δίνει διέδοξο από προβληματικές καταστάσεις.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε φλερτ, που γίνεται στο γραφείο , δηλαδή σε επαγγελματικό χώρο,καθώς είστε επιρρεπής να βγείτε από τα όρια σας και να ζήσετε μια περιπέτεια , με απρόβλεπτο τέλος. Συναντήσεις με πρωην εργοδότες ή συναδέλφους.

Δίδυμοι 
Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Δίας κάνει την είσοδο του, στο ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη, και έχετε δυο μήνες μπροστά σας για να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας, να δημιουργήσετε μια νέα σχέση και να ευεργετηθείτε από σταθερές συνεργασίες. Τόσο γρήγορα μπορείτε να περάσετε από την αδράνεια, στην πλήρη δράση και επιτυχία.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, δραστικές εξελίξεις, σε εσάς που είστε κυρίως επιχειρηματίες, έχετε δηλαδή οικονομικά αλισβερίσια για να σταθεροποιήσετε οφειλές, δάνεια και να τακτοποιήσετε αρκετά την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Συγχρόνως, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, ανοίγει πόρτες σε εργασιακά ζητήματα, κάνετε νέες συμφωνίες και επαναπροσδιορίζετε τη θέση σας, μέσα στον νυν εργασιακό χώρο. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ερωτική εβδομάδα ξεκινά, θα δεχτείτε αρκετά μηνύματα από το παρελθόν, πιθανόν να γίνει προσπάθεια επανασύνδεσης με φιλικό σας άτομο, και αλλάξουν τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής. Είστε αρκετά αισιόδοξοι..

Kαρκίνος 
Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Δίας περνά στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη, και φέρνει επέκταση σε εργασιακά ζητήματα, ευνοείστε αρκετά, εάν είστε σε αναζήτηση εργασίας και φυσικά η καθημερινότητα σας αποκτά ένα νεο ενδιαφέρον. Προσοχή σε υπερβολική κατανάλωση τροφής για να μην πάρετε κιλά.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  δυναμικές εξελίξεις, κυρίως για όσους προσπαθείτε,εδώ και καιρό να εδραιωθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα έχετε τη στήριξη και βοήθεια και ξεπερνάτε οικονομικά άγχη. Ερωτικές εξελίξειςμε τη  Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, για να ξεπεράσετε ήττες του παρελθόντος και να νικήσετε το μικρόβιο της ηττοπάθειας.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, τα ευχάριστα θα αφορούν είτε μέλη της οικογενείας σας, είτε άτομα που μοιράζεστε χρήματα, γενικά έχετε ευκαιρίες να βοηθήσετε ή να βοηθηθείτε, και θα βγείτε από τον κόσμο της μοναξιάς σας.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη, σας απελευθερώνει απο κάποια ταμπού και κρυμμένες ενοχές ή προκαταλείψεις, γύρω από την ερωτική σας συμπεριφορά και συμπεριφέρεστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εκμεταλλεύεστε αυτήν την περίοδο, καθώς ο Δίας θα κάτσει στο δεκαήμερο σας, δύο μήνες.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, δυναμικά κινείστε αυτό το διάστημα και θα είστε από τους πιο ευνοημένους, κυρίως εάν θέλετε να εργαστείτε σε δικό σας επαγγελματικό χώρο ή ακόμα και από το σπίτι, και έχετε θετικά ξεκινήματα που θα ταυτίζονται απόλυτα με τα θέλω σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, αφορά μια συγκατοίκηση ή πιθανόν πρόταση επισημοποίησης.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ερωτικές ανατροπές αναμένονται αυτό το διάστημα, ευχάριστες συναντήσεις, όμως υπάρχει μια διάθεση να επαναξιολογήσετε κάθε σχέση, φιλική, ερωτική, και θα βάλετε όρους. Έτσι, περιμένετε να συγκρουστείτε και να υπάρχουν ρήξεις.

Παρθένος
Παρθένε α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Δία, στο ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη, θα σας φέρει ένα καινούργιο σπιτικό, πιθανόν να μετακομίσετε και μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, να ζείτε σε ιδανικές συνθήκες. Επίσης, συγκατοίκηση και δέσμευση, πιθανόν και ένας γάμος είναι μέσα στο πρόγραμμα σας. Παρθένε β’ δεκαημέρου, συμφωνίες, συνεργασίες που αφορούν το επαγγελματικό σας προφίλ, προωθούνται αυτό το διάστημα, έχετε γνωριμίες που θα σας στηρίξουν σε όλους τους τομείς. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, αφορά αγορές , πιθανόν να σκεφτείτε να αγοράσετε ή να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο και είστε σε φάση διαπραγματεύσεων.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έχετε κάποιες αναποδιές, ανατροπές, μέσα στην καθημερινότητα σας, ωστόσο θα μπορέσετε να επιλύσετε τις διαφωνίες σας με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε και να οδηγηθείτε σε λύσεις που λυτρώνουν και τις δυο πλευρές. Η Αναποφασιστικότητα , όμως συνεχίζει να σας παιδεύει. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη, γεμίζει με αισιοδοξία τη ζωή σας, σαφώς θα αισθάνεστε πιο ανάλαφροι, και για δυο μήνες έχετε την δυνατότητα να κάνετε νεες συμφωνίες ή να αφομοιωθείτε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, βελτιώνοντας την καθημερινότητα σας. Συζητήσεις γύρω από την αγορά μεταφορικού μέσου. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν κουράσει, και έτσι αυτές τις μέρες θα έχετε διευκολύνσεις , έτσι ώστε να απελευθερωθείτε από βαρίδια και να μοιράσετε ευθύνες. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, ευνοεί την πρακτική πλευρά της ζωής σας, με θετικά αποτελέσματα στην τσέπη σας. Επιστροφή χρημάτων., συμφωνίες για μια νέα πηγή εσόδων. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ερωτικά ανεβασμένοι, γοητεύτετε το άλλο φύλο και θα έχετε πολλές προτάσεις για να βγείτε, να περάσετε όμορφα, γενικά είστε κοινωνικά ανεβασμένοι. Επίσης, πολλοί από εσάς, συζητάτε με το ερωτικό παρελθόν σας και θέλετε να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, το πέρασμα του Δία στον ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη, αφορά τη σχέση σας με το χρήμα, έτσι κυνηγάτε με επιτυχία την αύξηση των εσόδων σας, και για δυο μήνες περίπου καταφέρνετε , ότι δεν καταφέρατε σε δυο χρόνια. Αρπάξτε ευκαιρίες και μη κολλάτε σε λεπτομέρειες. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου , ευνοείστε αρκετα, εσείς που έχετε τα γενέθλια σας, καθώς αρχίζει μια δυναμική περίοδος για εσάς που αγαπάτε και τις προκλήσεις , όπου θα φανεί όμως και το ταλέντο σας, η ικανότητα σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και στο δικό σας δεκαήμερο, θα σας δώσει νέα ξεκινήματα, και ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο, μπαίνετε σε ένα νέο κύκλο , για να πετύχετε τους στόχους σας. Ερωτικά είστε σαφώς ευνοημένοι και για μια νέα σχέση. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,αρκετές υποχρεώσεις τρέχουν μέσα στην οικογένεια, αυτό φυσικά δεν θα αλλάξει , τουλάχιστον μέχρι ο Άρης να φύγει απο το ζώδιο, του Υδροχόου, όμως εάν έχετε κάποια κρυφή “σκέψη” , δηλαδή σχέση, μπορείτε να εκτονωθείτε, χωρίς όμως να είστε νόμιμοι..τουλάχιστον, πάρτε τα μέτρα σας.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου, το πέρασμα του Δία στο ζώδιο σας, είναι χαρά, επιτυχία, ταξίδι , βελτίωση στην ποιότητα της ζωής σας, γενικά διευρύνονται οι ορίζοντες σας και θα παίξετε σε πολλά ταμπλό. Νέοι έρωτες ενόψει. Τοξότη β’ δεκαημέρου, οικονομικές κρυφές συμφωνίες, συζητήσεις με πρόσωπα κύρους, σας ευνοούν, έτσι και αλλιώς, μπορείτε να ποντάρετε σε μια νέα συνεργασία, και να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, αρχικά φωτίζει θέματα ψυχής, πιθανόν να ασχοληθείτε με μεταφυσική ή ψυχολογία, ενώ πρακτικά , και το περιβάλλον σας θα εισπράττει το χαμόγελο σας και την απόφαση σας να αλλάξετε προς το καλύτερο. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ευχάριστες συναντήσεις, άνοιγμα του κοινωνικού σας κύκλου, πολλές συζητήσεις με φίλους, και γενικά έχετε ζωή..αυτήν την εβδομάδα, και αν και μπορεί να μην καταλήξετε πουθενά..εθίζεστε να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κοινωνική ζωή και επανασυνδέσεις.

Αιγόκερος
Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, το πέρασμα του Δία στο ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη, είναι καλός οιωνός, καθώς και για δυο μήνες, έχετε σύμμαχο σας το Σύμπαν , να σας ξελασπώνει, να δίνει λύσεις σε ότι έχει πάει στραβά ή και να σας γλιτώνει από τα ..χέρια του Κρόνου. Άρα καλύτερη ψυχολογία και λύσεις από το πουθενά. Προσοχή μόνο σε κρυφές σχέσεις.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,σαφώς και επενδύετε σε φίλους, συλλόγους, μπαίνετε δυναμικά σε ένα νέο κύκλο με δυνατούς συμμάχους και φτιάχνετε το δικό σας “παρεάκι” την ομάδα σας.. Δημόσιες σχέσεις και κοινά ενδιάφεροντα με νέους ανθρώπους σας πάνε παρακάτω. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, γεννά το αίσθημα της ελπίδας, καθώς πολλές ιδέες σας, σκέψεις θα εκπληρωθούν με σχετική ευκολία. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, σαφώς και είστε συνεχώς με το χέρι στην τσέπη, έχουν προκύψει αρκετά έξοδα που σας κάνουν να χάνετε την ψυχραιμία σας, όμως μια θετική εξέλιξη μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, ανακουφίζει και μπαίνετε σε νέα απελευθερωτική φάση. Λίγη υπομονή ακόμα.

Υδροχόος
Υδροχόε α’ δεκαημέρου,το πέρασμα του Δία στο ζώδιο που κυβερνά , τον Τοξότη, και για δυο περίπου μήνες, σας δίνει βοηθητικές λύσεις σε όλα τα ζητήματα, και το κυριότερο θα αισθανθείτε ότι έχετε υποστήριξη από το περίγυρο σας. Φιλικές σχέσεις ευνοούνται και μπείτε δυναμικά σε φάση διεκδίκησης, και απελευθέρωσης.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  σαφώς και ψυχολογικά έχετε τώρα το κίνητρο να αισθάνεστε καλύτερα, νιώθετε την συμπαράσταση απο το περιβάλλον σας, και επαγγελματικά κινείστε με αρκετό δυναμισμό και αποφαστικότητα. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, βοηθά σε νέα ξεκινήματα και προωθούνται οι επαφές σας με άτομα κύρους. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ καιρό, με τον Άρη στο ζώδιο σας και τώρα στο δικό σας δεκαήμερο, προσπαθείτε να είστε ψύχραιμοι, λιγότερο ευέξαπτοι και βάζετε αρκετό νερό στο κρασί σας. Αυτές τις μέρες, αξιοποιήστε δημιουργικά το χρόνο σας και βγείτε από το καβούκι σας, χαμογελάστε σε συναισθηματικές , απρόσμενες εκπλήξεις. Επανασυνδέσεις.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου, το πέρασμα του Δία στο ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη,θα ωφελήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια, σας βγάζει από την ηττοπάθεια και μπορείτε να κερδίσετε τους ανταγωνιστές. Με ευκολία, εκπληρώνετε στόχους ζωής. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, περισσότερο σε φιλικές σχέσεις, στηρίζεστε αυτήν την περίοδο, και οτιδήποτε σας έχει ενοχλήσει στο παρελθόν, παραγράφεται, καθώς κάνετε νέα ξεκινήματα. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, είναι λυτρωτική, αφήνετε πίσω σας, οτιδήποτε σας καταπιέζει και προχωράτε χωρίς βαριδια. Έρωτας με απόσταση.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, προσοχή μόνο σε ξαφνικά έξοδα, υπάρχει μια ένταση όπου πρέπει να αντιμετωπίσετε, ωστόσο, μην παγιδεύεστε σε τοξικές σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ερωτικές εκπλήξεις και συναντήσεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ