Φτιάξτε εύκολα χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτόνι!

Λίγο το ότι τα παιδιά όλο και με κάτι θέλουν να ασχοληθούν; Λίγο το ότι ψάχνεις κάτι εύκολο, γρήγορο και οικονομικό για να στολίσεις; Λίγο και της τελευταίας στιγμής ο στολισμός; Φτιάξτε εύκολα χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτόνι!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Αυτές τις γιορτές βλέπουμε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με πολλή δημιουργικότητα και λιγότερα έξοδα, συμφωνείς;

Για να απασχολήσεις τα παιδιά σου δεν απαιτούνται ούτε δύσκολες ιδέες για υλοποίηση ούτε και πολλά χρήματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αρκεί χαρτόνι από κούτες, μερικά διακοσμητικά στοιχεία, κόλλα και σχοινί ώστε να δώσεις το κίνητρο στα παιδιά σου να φτιάξουν τα δικά τους στολίδια! Με αυτά τα στολίδια θα συνθέσετε παρέα τη δική σας χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Προσωπικά πάντα αγαπούσα τα χειροποίητα στολίδια όσο εύκολα ή και δύσκολα είναι στην κατασκευή τους. Ειδικά μάλιστα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τα οποία προέρχονται από τα χεράκια της κόρης μου, έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εμένα. Αν κάποιος προσέξει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας θα ανακαλύψει πολλά χειροποίητα στολίδια κατά κύριο λόγο παιδικά που προέρχονται από τις κατασκευές που κάναμε κάθε χρόνο με την Κωνσταντίνα μου. Φυσικά και αυτά τα στολίδια δεν πρόκειται ποτέ να τα πετάξω αφού κάθε χρόνο, όταν έρχεται η στιγμή να στολίσουμε το δέντρο κοντοστέκομαι στο καθένα ξεχωριστά και υπολογίζω ποια χρονιά το είχαμε φτιάξει… ένα χαμόγελο στα χείλη μου και ένα αίσθημα χαράς και πληρότητας… από ένα τόσο δα μικρό στολιδάκι…

Γιατί έχω πει… οι στιγμές είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά… γιατί οι στιγμές είναι αυτές που διαμορφώνουν τις αναμνήσεις μου… και εγώ αγαπώ να αναπολώ και να επαναφέρω όμορφες αναμνήσεις!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Στην ενότητα Εποχιακά – Χριστούγεννα θα βρείτε όλες τις ιδέες τις οποίες σας παρουσιάζω τα τελευταία 3 χρόνια! Ιδέες για διακόσμηση, για κατασκευές, δημιουργική απασχόληση αλλά και πολλές συνταγές! Απλά πατήστε επάνω εδώ στον σύνδεσμο για να τα δείτε όλα!

Φυσικά η σημερινή μας πρόταση είναι απλούστατη αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να σχεδιάσετε σχέδια επάνω σε χαρτόνι κούτας, να τα κόψετε και μετά να τα στολίσετε! Ανοίξτε μια μικρή τρυπούλα στη κορυφή, περάστε ένα κορδονάκι και έτοιμο το στολίδι σας! Τόσο εύκολα, τόσο απλά αλλά και τόσο όμορφα για τα παιδιά σας! Αν έχετε κουπκατ ζαχαροπλαστικής σε χριστουγεννιάτικα σχέδια μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ώστε να ξεπατικώσετε τα σχέδια επάνω στο χαρτόνι σας! Μη ξεχνάς ότι μπορείς να φτιάξεις χιλιάδες στολίδια χρησιμοποιώντας επίσης εφημερίδες, περιοδικά και αν θέλεις μερικές τέμπερες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ