Πως θα κλείσει το έτος για τα ζώδια; Δεκέμβριος και μηνιαίες προβλέψεις!

Με καινούργιους στόχους, αλλά και με αμφιβολίες… προετοιμάζεστε για ένα πιο δυναμικό 2019. Πως θα κλείσει το έτος για τα ζώδια; Δεκέμβριος και μηνιαίες προβλέψεις! Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Φαινόμενα του μήνα

Ήλιος στον Αιγόκερω από τις 22 Δεκεμβρίου 2018

Ερμής ορθή φορά στον Σκορπιό – από 13 Δεκεμβρίου στον Τοξότη

Αφροδίτη στον Σκορπιό

 Άρης στους Ιχθύες

Κρόνος στον Αιγόκερω, Δίας στον Τοξότη

Φεγγάρια του μήνα ,

Νέα Σελήνη στην 15η μοίρα του Τοξότη στις 7 Δεκεμβρίου 2018 

Πανσέληνος στην  Οη μοίρα του Καρκίνου στις 22 Δεκεμβρίου 2018, 

Ουρανός ανάδρομος στον Κριό, Πλούτωνας σε ορθή φορά, Ποσειδώνας ορθή πορεία

ΚΡΙΟΣ

Με καινούργιους στόχους, αλλά και με αμφιβολίες,  υποδέχεστε τον Δεκέμβριο,  τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα πιο δυναμικό 2019. Βέβαια , η προετοιμασία που γίνεται τώρα είναι περισσότερο μυστική, καθώς ο πλανήτης σας Άρης είναι στον εσωστρεφή Ιχθύ, και παραμένετε καχύποπτοι, με άτομα που τώρα γνωρίζετε και δεν  θα θέλετε να φανείτε αφελείς και εύκολοπιστοι. Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι ηΑφροδίτη στον Σκορπιό, που φέρνει την  οικονομική σας ανάκαμψη, η οποία προκύπτει από βοήθεια τρίτων και έχετε την τύχη να περάσετε έναν εορταστικό μήνα με γεμάτο πορτοφόλι και αυξημένη κοινωνική ζωή. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη διευκολύνει τις επαφές σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας , μπορείτε τώρα να κλείσετε συμφωνίες για σπουδές ή να προχωρήσετε νομικά ζητήματα. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018,  είναι αρκετά παραπλανητική, έτσι καλό θα ήταν να μη ξεπεράσετε τα όρια σας και να αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, ή να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας, με επιπρόσθετες υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 22 Δεκεμβρίου 2018,  κλείνει έναν επαγγελματικό κύκλο, οπότε είστε σε φάση αναπροσαρμογής σε νέα δεδομένα , που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα μέσα στο νέο έτος και μπορείτε να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με νέα νοοτροπία και αλλαγή πλεύσης,  υποδέχεστε τον Δεκέμβριο,  τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα πιο αποτελεσματικό 2019. Βέβαια, ότι και εάν σκέφτεστε να πετύχετε, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τον  κοινωνικό σας κύκλο, μια που ο πλανήτης Άρης ταξιδεύει στον ενδέκατο σας οίκο,  και σας βοηθάει να επανασυνδεθείτε με άτομα κύρους που έχουν εξουσία και διάθεση να σας στηρίξουν.  Στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό, που φέρνει μια ανάταση, τύχη και γενική εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες, οπότε θα περάσετε έναν εορταστικό μήνα, χωρίς άγχος, και θα κάνετε συζητήσεις που θα σας πάνε παρακάτω.  Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη διευκολύνει οικονομικές δοσοληψίες, ίσως βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση και διευθετήσετε καλύτερα πιθανά δάνεια και οφειλές.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018,  θα σας απαλλάξει από ένα οικονομικό βάρος, πιθανόν ομως να διαπιστώσετε αργότερα, ότι εξαπατηθήκατε, για αυτό μη πάρετε οριστικές αποφάσεις.  Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 22 Δεκεμβρίου 2018, ευνοεί συμβόλαια, συμφωνίες, και επαφές μέσα από το διαδίκτυο,  πιθανόν να αρχίσετε μια νέα σπουδή ή επαγγελματική συνεργασία που θα σας ανανεώσει ψυχικά.

 

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα,  υποδέχεστε τον Δεκέμβριο,  τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα πιο ουσιαστικό 2019. Βέβαια , οι προσπάθειες σας να αποτινάξετε οτιδήποτε σας βαραίνει, κυρίως μέσα στον  επαγγελματικό χώρο, πέφτουν πάνω σε τοίχο..υπάρχει ανταγωνισμός και  πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στα λόγια σας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.  Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη, όπου και βρίσκετε επιτέλους υγιείς τρόπους επικοινωνίας με το άλλο σας μισό και θα λύσετε, προς το τέλος του μήνα, αρκετές παρεξηγήσεις. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, δίνει τύχη, καλή ψυχολογία, κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο, όποτε θα περάσετε έναν εορταστικό μήνα, χωρίς ιδιαίτερες σκοτούρες για το μέλλον, (εάν το επιτρέπει βέβαια ο γενέθλιος χάρτης σας). Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018,  βοηθάει την προσωπική σας ζωή, πιθανόν να μπείτε σε μια νέα σχέση, ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί και να μην βασίζεστε μόνο σε ωραία λόγια. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 22 Δεκεμβρίου 2018, θα σας ταλαιπωρήσει , εάν βέβαια χρωστάτε ή σας χρωστούν χρήματα. Οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας.

 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Με ρομαντική διάθεση, αλλά και σιγουριά υποδέχεστε τον Δεκέμβριο,  τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα πιο συντροφικό 2019. Βέβαια , μπορεί ακόμα να μην έχετε κατασταλάξει και να μένουν ερωτήσεις αναπάντητες, για το τι θέλετε να κάνετε, ωστόσο με τον Άρη, στον Ιχθύ, έχετε τη δυνατότητα να ψάξετε σε βάθος τα όνειρα σας και να ισορροπήσετε μέσα σας. Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη, από το ζώδιο του Σκορπιού, και έτσι θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές και ακόμα μπορείτε άφοβα να ποντάρετε στη τύχη σας και να περάσετε ένα εορταστικό μήνα αγάπης, και συμφιλίωσης.   Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη διευκολύνει εργασιακά ζητήματα, τώρα μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις με συναδέλφους και γενικά θα αλλάξει το κλίμα στη δουλειά σας. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018,  είναι βολική για να βρείτε μια απασχόληση, εφόσον βέβαια αναζητάτε εργασία, αλλά μπορείτε και να ασχοληθείτε με το σώμα σας, και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, που σχετίζονται με τη φυσική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας,  στις 22 Δεκεμβρίου 2018,  κλείνει ανασφάλειες του παρελθόντος, μπορείτε να επιδιώξετε την επισημοποίηση μιας σχέσης  ή να επαναπροσδιορίσετε μια ήδη υπάρχουσα συνεργασία, επιβάλλοντας νέους όρους.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

 

 

ΛΕΩΝ

Με καλύτερη διάθεση και ενεργετικότητα, υποδέχεστε τον Δεκέμβριο, τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα πιο παραγωγικό 2019. Βέβαια, προβληματίζεστε για αρκετά ζητήματα, και κυρίως για την οικονομική σας ασφάλεια, και με τον Άρη στον Ιχθύ, αντιλαμβάνεστε ότι έχετε κάνει κακοδιαχείριση. Ωστόσο, μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη, από το ζώδιο του Σκορπιού, και θα έχετε την ευκαιρία να σμίξετε με δικά σας κοντινά σας πρόσωπα, να νιώσετε πως έχετε οικογένεια και να περάσετε ένα εορταστικό μήνα,  ήρεμα, και χωρίς εντάσεις.   Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη σας βοηθάει να ρισκάρετε, είστε σαφώς πιο αποτελεσματικοί και πείθετε τους γύρω σας, και έτσι εύκολα κλείνετε νέες συνεργασίες που μπορούν να σας αποφέρουν  οικονομικά οφέλη.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018,  μιλά για την έναρξη μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας, κάτι ξεκινάτε που θα φέρνει την προσωπική σας σφραγίδα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 22 Δεκεμβρίου 2018,  σας βαραίνει με επιπρόσθετες υποχρεώσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και έτσι θα αναγκαστείτε να ακυρώσετε κάποιες δραστηριότητες σας, γιατί δεν θα προλαβαίνετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αυξημένο ερωτισμό, και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση,  υποδέχεστε τον Δεκέμβριο,  τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα πιο ζωηρό 2019!  Βέβαια, ακόμα δεν έχετε καταφέρει να ξεμπερδέψετε από κακές επιρροές, και συνεχίζονται οι εντάσεις, ωστόσο με τον Άρη στους Ιχθύες, δέχεστε επιθέσεις και πρέπει να ανταπεξέλθετε.  Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, που ευνοεί την καθημερινότητα σας, ευνοεί τις επαφές σας, και έτσι έχετε την τύχη να περάσετε ένα εορταστικό μήνα με αυξημένες μετακινήσεις, γνωριμίες και επανασυνδέσεις με το φιλικό σας περιβάλλον. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη ευνοεί τις οικογενειακές στιγμές, σας φέρνει πιο κοντά στα άτομα που αγαπάτε και θα συζητήσατε αρκετά για το μέλλον μιας βασικής σας σχέσης.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018,  οδηγεί σε επισημοποίηση σχέσεων, όμως καλό είναι να μη βιαστείτε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε.  Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 22 Δεκεμβρίου 2018, αφορά τον φιλικό σας κύκλο,  πιθανόν να πειραμαστιστείτε σε ένα νέο μοτίβο συνύπαρξης και να νιώσετε πιο απελευθερωμένοι.

 

 ΖΥΓΟΣ

Με περισσότερες υποχρεώσεις, αλλά και ωριμότητα,  υποδέχεστε τον Δεκέμβριο,  τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα πιο λειτουργικό 2019. Βέβαια , η παρουσία του Άρη στον Ιχθύ, σας ταλαιπωρεί, τουλάχιστον από ιώσεις, πιθανόν να κουραστείτε περισσότερο αυτό το διάστημα, και επιβάλλεται να βάλετε όρια που θα σας προστατεύσουν από πιθανή υπερκόπωση.  Μέσα στα θετικά του μήνα, όμως , είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό, που φέρνει τύχη, εύνοια σε θέματα οικονομικά, και έτσι θα περάσετε την εορταστική περίοδο, με γεμάτο πορτοφόλι αλλά και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη διευκολύνει την καθημερινότητα σας, μπορείτε να ξεπεράσετε εμπόδια και να βρείτε λύσεις , έτσι ώστε να προχωρήσετε τα  σχέδια σας και να αποφύγετε επιπρόσθετες καθυστερήσεις. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018,  σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε δουλειά μαζί και διασκέδαση, ωστόσο είναι κάτι που δεν θα διαρκέσει αρκετά, οπότε κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 22 Δεκεμβρίου 2018,  αφορά την οικογένεια σας ή τις επαγγελματικές σας επιλογές, πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείτε με ένα δικό σας πρόσωπο και έτσι αναγκαστικά να παραμερίσετε τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη σιγουριά,  υποδέχεστε τον Δεκέμβριο,  τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα ακόμα πιο αισιόδοξο 2019. Βέβαια, σε αυτό βοηθάει η θέση του Άρη, από τον Ιχθύ, που σας κάνει ακόμα πιο ερωτικούς, και ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο, για αυτό και είστε στα καλύτερα σας.  Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, η οποία και φέρνει τύχη σε όλους τους τομείς, χρήματα, έρωτα και έχετε επιλογές να περάσετε έναν εορταστικο μήνα με την οικογένεια σας ή τον άνθρωπο σας. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη βελτιώνει ακόμα περισσότερο τις οικονομικές συνθήκες, πιθανόν να λάβετε επιστροφή χρημάτων και έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε εκκρεμότητες.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018,  σας αφορά, καθώς μπορείτε να ασχοληθείτε με μια καινούργια απασχόληση, και να έχετε επιπλέον μυστικό κέρδος. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 22 Δεκεμβρίου 2018,  βοηθάει στο να κλείσετε κύκλους με το παρελθόν, ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, όπου θα φανείτε περισσότερο και θα ανέβει η δημοτικότητα σας, μέσα από προσωπική εργασία.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 

Με ανυπομονησία και γεμάτοι προσδοκίες,  υποδέχεστε τον Δεκέμβριο,  τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα Τυχερό 2019. Βέβαια, ακόμα δεν έχει φανεί η τύχη σας, καθώς ο Άρης από τον Ιχθύ, πολεμάει την αισιοδοξία σας, πιθανόν να σας ρίξει στο κρεβάτι, και έτσι να έχετε καθυστερήσεις σε σχέδια, αλλά μην απογοητευτείτε. Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα σας ηρεμήσει αυτή η θέση, και μπορείτε να περάσετε ένα εορταστικό μήνα με ..μυστικά δώρα αλλά και  αναζητώντας μια πιο ισορροπημένη καθημερινότητα.  Η ορθή πορεία του Ερμή στον ζώδιο σας, βάζει σε νέες βάσεις σχέσεις, συνεργασίες, μπορείτε να διαπραγματευτείτε τους όρους σας, με μεγαλύτερη ευελιξία, και να πετύχετε καλύτερες συνεργασίες.  Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018, σας βοηθάει, έτσι ώστε να μπείτε σε φάση δραστικών εξελίξεων, ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλα μπορούν να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.   Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 22 Δεκεμβρίου 2018, αφορά μια νεά πηγή εσόδων, πιθανόν να δεχτείτε να απαγκιστρωθείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις και να δώσετε προτεραιότητα στην οικονομική σας ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με προσήλωση σε στόχους και ανεβασμένο ηθικό,  υποδέχεστε τον Δεκέμβριο,  τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα πιο ανανεωτικο 2019. Βέβαια, η καλή ψυχολογία οφείλετε και στην παρουσία του Άρη, στον Ιχθύ, που σας κάνει πιο συμπονετικούς και ελαστικούς με το περιβάλλον σας, έτσι ώστε να μην κοιτάτε μόνο το συμφέρον σας και να συνεργάζεστε ομαλά με τους γύρω σας.  Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό, η οποία και βελτιώνει τις δημόσιες επαφές, ανεβαίνει η κοινωνικότητα σας και θα κάνετε πολλές αξιόλογες γνωριμίες. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια μυστικά, θα γίνουν αποκαλύψεις, αλλά τουλάχιστον θα μάθετε τι γίνετε πίσω από την πλάτη σας και θα αποφύγετε μοιραία λάθη. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018,  πιθανόν να σας απομονώσει και έτσι έχετε ουσιαστικό χρόνο με τον εαυτό σας, και μπορείτε να ασχοληθείτε με τη μεταφυσική,να μάθετε για τις εναλλακτικές θεραπείες και να ανανεωθείτε ψυχικά. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 22 Δεκεμβρίου 2018,  κλείνει έναν επαγγελματικό-προσωπικό  κύκλο, είστε σε φάση αναπροσαρμογής σε νέα δεδομένα, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα μέσα στο νέο έτος.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με εσωστρέφεια και σοβαρότητα,  υποδέχεστε τον Δεκέμβριο,  τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα πιο βελτιωμένο 2019. Βέβαια , δεν μπορείτε και να απομονωθείτε, καθώς ο πλανήτης Άρης είναι στον Ιχθύ και σας βάζει σε έξοδα, συνεχώς πρέπει να επινοείτε νέους τρόπους εξασφάλισης εισοδήματος και έτσι τρέχετε και δεν φτάνετε..Μέσα στα θετικά του μήνα, όμως, είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό, που φέρνει προτάσεις από πρόσωπα κύρους και έχετε την τύχη να περάσετε έναν εορταστικό μήνα με πολλές μετακινήσεις, και επαγγελματικές συζητήσεις. . Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη  βοηθάει στο να ξεπεράσετε προβλήματα που είχατε με το φιλικό σας κύκλο και έτσι να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018,  δημιουργεί λάθος εντυπώσεις σχετικά με την συμμετοχή σας σε μία ομάδα ή έναν κοινωνικό κύκλο και προσέξτε μην αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν σας αφορούν.  Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 22 Δεκεμβρίου 2018, πιέζει τον ψυχισμό σας, πιθανόν να πρέπει να σταματήσετε να εργάζεστε πολλές ώρες και να προσέξετε την ψυχική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με δυναμισμό και μπόλικη ενέργεια ,  υποδέχεστε τον Δεκέμβριο,  τον τελευταίο μήνα του 2018, και φυσικά προετοιμάζεστε για ένα πιο κοινωνικό 2019. Βέβαια , με τον πλανήτη Άρη στο ζώδιο σας, και την εμπλοκή του Ποσειδώνα, θα πέφτετε σε αντιφάσεις και ίσως απογοητευτείτε ή δυσανασχετήσει το περιβάλλον σας, λόγω της αλλοπρόσαλης στάσης σας.  Μέσα στα θετικά του μήνα, είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό, που σας κάνει να αγνοήσετε τα πρέπει σας και να δεχτείτε προτάσεις για ταξίδια ή ευχάριστες συναντήσεις και να χαλαρώσετε, έτσι ώστε να περάσετε ένα εορταστικό μήνα με περιπέτειες και αρκετά ευχάριστα ..απρόοπτα. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη βοηθάει στο να ολοκληρώσετε επαγγελματικές συνομιλίες και να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις που σας έκαναν να φαίνεστε αναποφάσιστοι. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στον Τοξότη, στις 7 Δεκεμβρίου 2018,   φέρνει δυσκολίες, απογοητεύσεις, αλλά έτσι θα πάρετε αποφάσεις και θα διαγράψετε ψευδείς σχέσεις ή συνεργάτες που σας είχαν παραγκωνίσει. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 22 Δεκεμβρίου 2018,  βοηθάει στο να κάνετε νέα καινούργια ερωτικά ξεκινήματα, και αφήνετε πίσω το παρελθόν και ότι σας είχε απογοητεύσει.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ