Αν είσαι Υδροχόος αυτό πρέπει να το διαβάσεις!

Ο Υδροχόος διαλύει τις υπάρχουσες δομές και το “παιχνίδι” παίζεται στο αν έχει να προτείνει κάτι καινούριο. Αν είσαι Υδροχόος αυτό πρέπει να το διαβάσεις! – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology(www.pandorastrology.com)


Στο ταξίδι μας στον ουρανό μετά τον Αιγόκερω συναντάμε τον Υδροχόο

Υδροχόος 21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Κυβερνήτης πλανήτης Ουρανός

Στοιχείο Αέρας

Πολύτιμος λίθος Ακουαμαρίνα

Λουλούδια Ορχιδέα

 

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο εκείνο που δε γνωρίζει τι θα πει πεπατημένη. Με κυβερνήτη του τον Ουρανό, τον πλανήτη της επανάστασης και της αλλαγής, ο Υδροχόος βγάζει φλύκταινες όταν του λες ότι “έτσι πρέπει να κάνεις γιατί έτσι κάνουν όλοι!”. Ελεύθερο πνεύμα, νεωτεριστής, ασυμβίβαστος, πρωτότυπος, γνήσιος, αγαπά την εξερεύνηση και τους δρόμους που οδηγούν στο καινούριο. Ο Υδροχόος διαλύει τις υπάρχουσες δομές και το “παιχνίδι” παίζεται στο αν έχει να προτείνει κάτι καινούριο. Είναι σημαντικό να καταλάβει κανείς ότι αυτή η ενέργεια διαπερνά κάθε Υδροχόο γιατί έτσι θα καταλάβει πχ γιατί είναι αντιδραστικός σε μερικά πράγματα χωρίς προφανή αιτία. Συνήθως είναι εκκεντρικοί αλλά και βαθιά ανθρωπιστές. Ο Υδροχόος στην καλή του εκδοχή δουλεύει ομαδικά και “ακούει” το κάλεσμα της νέας εποχής κάθε φορά. Στην αρνητική του εκδοχή είναι ατομιστής, απόλυτος και μπορεί να γίνει τυραννικός! Λαμβάνοντας υπόψη ότι σαν ζώδιο είναι σταθερό και ότι παλαιότερος κυβερνήτης του ήταν ο Κρόνος, μπορεί κανείς να καταλάβει πως ο Υδροχόος από άνθρωπος που αγαπά την ελευθερία, μπορεί να γίνει ένας που τη στερεί από τους άλλους. Τέλος να σημειώσουμε εδώ ότι συνήθως έχουν καλές σχέσεις με την τεχνολογία και τα χέρια τους “πιάνουν”.

Σχέσεις

Λοιπόν το θέμα με τους Υδροχόους είναι απλό. Αν και έχουν συναισθήματα, αρχετυπικά τους είναι λίγο δύσκολο να τα εκφράσουν. Όποιος έχει σχέση με Υδροχόο θα καταλαβαίνει να υπάρχει μεταξύ τους μια απόσταση. Ο Υδροχόος, όσο ευαίσθητος κι αν είναι (αν πχ έχει ωροσκόπο Καρκίνο) έχει μια εγγενή αδυναμία να συνάψει δεσμούς τέτοιους που να τον αγγίξουν και να τον αλλάξουν. Δεν είναι ότι δεν αγαπά. Είναι ότι δε δημιουργεί ποτέ ολοκληρωτικό συναισθηματικό δεσμό γιατί υπάρχει πάντα κάπου μια απόσταση. Κάπου, κάποιο καλώδιο δε συνδέεται… Συνεπώς αν εντοπίζετε αυτή την απόσταση, μη νιώθετε ότι δε σας αγαπάει. Απλώς έτσι λειτουργεί. Δίνεται, φροντίζει, αγαπά αλλά κάπου υπάρχει μια απόσταση και μερικές φορές μπορεί να φανεί τόσο απόμακρος που να σοκάρει τον άλλο! Ο Υδροχόος συνήθως θα αργήσει να κάνει σχέση μέχρι να νιώσει σίγουρος για τον εαυτό του και για τον/την σύντροφό του. Μόλις την κάνει θα είναι πιστός.

Καριέρα

 

Ο Υδροχόος θέλει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο (ποτέ μα ποτέ μην το ξεχνάτε αυτό!) συνεπώς δεν του ταιριάζουν δουλειές στις οποίες υπακούει κάποιον άλλο. Θέλει να είναι ανεξάρτητος χωρίς πολλές παρεμβάσεις συνεπώς είναι είτε ελεύθερος επαγγελματίας είτε ένας υπάλληλος που μπορεί και λειτουργεί σχετικά αυτόνομα έχοντας δημιουργήσει ένα δικό του βασίλειο. Είναι ευρηματικός και το χρήμα δεν είναι αυτοσκοπός για αυτόν. Μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά σε θέση διοίκησης και σε εργασίες που έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο.

Μάθημα

Οι Υδροχόοι έχουν να μάθουν…πρώτον να μην είναι επαναστάτες χωρίς αιτία και δεύτερον να μην είναι απόλυτοι γιατί έτσι δεν αφήνουν περιθώρια δράσης και στους άλλους. Το να ακούν τους άλλους είναι μια πολύ καλή άσκηση για όλη τους τη ζωή! Ο Υδροχόος διδάσκει τους άλλους πως να είναι γνήσιοι, πως να ακούν την εσωτερική τους αλήθεια και να βαδίζουν τον προσωπικό τους δρόμο χωρίς να επιτρέπουν παρεμβάσεις από ξεπερασμένα και ξένα πρότυπα συμπεριφοράς που έχουν επιβληθεί λόγω παράδοσης, κοινωνίας κτλ.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ