Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 21 έως 27 Ιανουαρίου 2019

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα ταρακουνά το Είναι σου καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με λάθη… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 21 έως 27 Ιανουαρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα ταρακουνά το είναι σου καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με λάθη, ελλείψεις, και μη φοβού καθώς εκπαιδεύεσαι σε ασκήσεις θάρρους συνειδητοποιώντας  προσωπικές αδυναμίες, δειλές σκέψεις, και δικά σου πράγματα να σε έχουν  απομακρύνει  από τον γίγαντα που κρύβεις μέσα σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και γίνε ο βασιλιάς που πρέπει να είσαι , αναλάμβάνοντας την ευθύνη της τωρινής σου κατάστασης ..

Αφροδίτη παίζει με Δία και Ποσειδώνα παρασύρεσαι από το χαμόγελο της τύχης και νιώθεις ότι πέρασε η μπόρα, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση, κρύβει κινδύνους όμως ο Τροχός της Τύχης..

Ερμής στον Υδρόχόο,  ο επαναστάτης που έχει όραμα,  ιδέες, έτσι μην είσαι αδιάφορος για το τι γίνεται γύρω σου..

Kριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, σε διαδικασία αλλαγών βρίσκεστε αυτήν την εβδομάδα, καθώς αναλαμβάνετε να διαφοροποιηθείτε απο την οικογένεια, τον επαγγελματικό κλοιό, ή ακόμα και από τη σχέση και θα θελήσετε να απελευθερωθείτε, διώχνοντας τους δαίμονες σας και αποφασίζοντας ρήξη και όχι συμβιβασμό. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα βοηθάει στο να αποδεσμευτείτε από μια σχέση χλιαρή και άνευ ουσίας.  Κριός β’ δεκαημέρου, επαφές με το εξωτερικό ή μια σχέση με απόσταση προκύπτει ξαφνικά και είστε ενθουσιασμένοι για τις εκπλήξεις που βιώνετε. Σπουδές, επαφές με ανώτερα ιδρύματα ευνοούνται. Γενική εύνοια , προσοχή όμως σε υπερβολές.    Κριός γ’ δεκαημέρου, βιαστικοί και αρκετά αποφασισμένοι να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες και αυτό οδηγεί σε κάποια λάθη , καλό είναι να προσέξετε τις κινήσεις σας και να συμπεριφέρεστε πιο συγκρατημένα.

 

Ταύρος 
Ταύρος α΄δεκαημέρου, επαφές με πρόσωπα εξουσίας βοηθούν στο να επιλύσετε κάποια βασικά προβλήματα της ζωής σας και φυσικά θα δείτε ότι η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς έτσι ώστε να διώξετε τα κακώς κείμενα και δεν μπορούσατε να σηκώσετε κεφάλι. Επαναστατικές κινήσεις, αλλαγές στη δομή της οικογένειας σας.     Ταύρος β’ δεκαήμερου, πάντα έχετε το νου σας στα οικονομικά σας και επιθυμείτε να βάλετε μια τάξη και παρά τις αντιξοότητες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό θα δεχτείτε βοήθεια και ευνοικούς όρους που θα σας ανακουφίσουν. Συγκρούσεις εάν δραστηριοποιείστε σε ομάδες, συλλόγους.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, επιπρόσθετο άγχος, συγκρούσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους, ωστόσο επιλέξτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και έντονοι διαπληκτισμοί. Αναλάβετε ευθύνες.

Δίδυμοι 
Δίδυμος α’ δεκαημέρου, με όραμα ξεκινάει η εβδομάδα και έχετε στο νου σας να κατακτήσετε αρκετά πράγματα , να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας και να περπατήσετε χωρίς δεκανίκια και προσωπικές αμφιβολίες. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα σας απελευθερώνει από το εργασιακό άγχος που βιώνατε, ίσως πάρετε μια πρόσκαιρη ικανοποίηση αλλά είναι σημαντικό να μην απομακρυνθείτε από τις βαθύτερες επιθυμίες σας  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  ευτυχισμένες στιγμές ζείτε με το ταίρι σας, τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεση σας και πιστεύετε πια σε θαύματα, νιώθοντας μεγάλη ευγνωμοσύνη. Προσοχή σε παράνομες ερωτικές επιλογές, μην εμπλακείτε σε σκάνδαλα.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αναταρατάξεις ζείτε μέσα στον φιλικό σας κύκλο, έχετε βέβαια αποφασίσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό , απλά οδηγεί στο να ζήσετε έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις. Ανάγκη να δραπετεύσετε από μια ομάδα ή μια οργάνωση.

Kαρκίνος 
Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  προτεραιότητα δίνετε στα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα, καθώς αυξάνονται οι ανάγκες σας και πρέπει να  τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και θα μιλάτε για κοινούς λογαριασμούς, δάνεια και οφειλές. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα αποτελεί αιτία ώστε να ανακαλύψετε περιττά έξοδα ή να αποφύγετε κακούς διακανονισμούς και σας οδηγεί σε μια καλύτερη προσέγγιση των οικονομικών σας. Νέα πηγή εσόδων.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, καλές οι εργασιακές συνθήκες, μπορείτε πλεον και μετά από αρκετές παρεξηγήσεις να συννενοηθείτε με τους συναδέλφους σας και να μοιράσετε την πίτα με τις υποχρεώσεις σε ίσα κομμάτια.Καλύτερη καθημερινότητα, μπορείτε να εκτονωθείτε με άσκηση.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, προσοχή λίγες μέρες ακόμα δώστε στα λόγια που λέτε , στον τρόπο που εκφράζετε τα θέλω σας και μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από τον εαυτό σας ή τους άλλους. Βρείτε έξυπνους τρόπους να διαχειριστείτε τον υπόγειο θυμό σας.
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρο, η Σεληνιακή Έκλειψη στο δεκαήμερο σας σημαίνει ότι μπαίνετε σε φάση ολικής μεταμορφώσης !, αντιμετωπίζετε πιο δυναμικά τις προκλήσεις της ζωής σας και φυσικά είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από τα λάθη που σας είχαν δεσμεύσει σε μια κακή ψυχολογία. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη φορά που έχετε πάρει.      Λέοντα β’ δεκαημέρου, ευνοικές οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να χαλάσει τη διάθεση σας και είστε έτοιμοι να πειραματιστείτε σε νέα ταλέντα ή ικανότητες. Ξέρετες πως έχετε βγει από την ασφαλή ζώνη, ωστόσο η διαδρομή είναι διασκεδαστική.. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε αντιφάσεις που προκύπτουν από λάθος εκτιμήσεις σε νομικά ζητήματα , γενικά τακτοποιήσετε οτιδήποτε εκκρεμεί και προσπαθήστε να ξεκουράζεστε χωρίς να είστε ανυπομόνοι ή παραπάνω ανήσυχοι για το μέλλον το δικό σας ή των κοντινών σας προσώπων.

Παρθένος
Παρθένε α’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές ζείτε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, ζείτε μια αρκετά ποιοτική καθημερινότητα και πολλές συζητήσεις θα γίνουν γύρω από ένα θέμα που αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και πιθανόν να καταλήξετε σε μια καλή συνεργασία. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να απαλλαγείτε από φοβίες, δήθεν εχθρούς και παραπλανητικές σκέψεις που θόλωναν το τοπίο . Προσέξτε όμως την υγεία σας. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις μέσα στον οικογενειακό χώρο και η βελτίωση της οικονομικής κατάστασης οδηγούν στο να είστε πιο χαρούμενοι και να σταματήσετε την αδικαιολόγητη κριτική και τα παράπονα. Ευτυχισμένη συζυγική ζωή.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  εντάσεις γύρω από οικονομικά θέματα ζείτε αυτήν την περίοδο, σκεφτείτε πως δεν είναι εύκολο να καταλήξετε σε κοινές αποφάσεις με τα άτομα που διαφωνείτε εδώ και πολύ καιρό, αξίζει όμως να το προσπαθήσετε. Μην τεντώνετε το σκοινί.

 

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αλλάζει η ερωτική σας ζωή, διεκδικείτε με περισσότερο πάθος το ταίρι σας και φυσικά είναι οιο εύκολο για εσάς να απαλλαγείτε από φθαρμένες σχέσεις και ακατάλληλα πρόσωπα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα οδηγεί στο να απελευθερωθείτε από υποσχέσεις – όρκους που πλέον δεν σας εκφράζουν. Είστε αποφασισμένοι να ξεχωρίσετε από το κοπάδι.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,    αρκετά θετικά τα νέα εάν αναζητάτε μια νέα θέση εργασίας, με αυξημένες αποδοχές ή ακόμα προσανατολίζεστε σε νέες σπουδές και επιπλέον κατάρτιση. Φλερτ, ρομαντικά μηνύματα και γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι πιο δυνατό και μόνιμο. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, προσοχή θέλει πάλι αυτή η εβδομάδα, καθώς πιέζεστε από άτομα εξουσίας, πρέπει να κάνετε πράγματα που δεν σας εκφράζουν και γενικά νιώθετε καταπίεση και είστε έτοιμοι να εκραγείτε. Απλά μην το κάνετε.

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αρκετά μπερδεμένοι καθώς αντιλαμβάνεστε ότι έχετε γίνει χίλια κομμάτια για να ικανοποιήσετε αρχικά τους δικούς σας ανθρώπους και μετά βέβαια να ανταποκριθείτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα οδηγεί στο να νικήσετε εσωτερικές φοβίες που σας απομακρύνουν από τις φιλοδοξίες, τους στόχους σας. Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας. Σκορπιός β΄δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση από δεύτερες , τρίτες πηγές και αυτό θα σας ανανεώσει και θα ξεπεράσετε αρνητικές σκέψεις. Μην έχετε αμφιβολίες για το τι μπορείτε να καταφέρετε. Αναδυθείτε από το σκοτάδι.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, αναζητάτε μια ανθρώπινη καθημερινότητα, δεν είναι τοσο εύκολο να συννενοηθείτε με τους δικούς ανθρώπους ή ακόμα να συνδυάσετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα στην εργασία σας με πολύ δουλειά στο σπίτι, ωστόσο εάν βάλετε πρόγραμμα θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Νικήστε τον πανικό. Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου, η διάθεση σας συνεχίζει να είναι ανεβασμένη, καθώς προσανατολίζεστε περισσότερο στα άμεσα σχέδια σας, χωρίς να αγωνιάτε ή να αμφιβάλλετε για τις ικανότητες σας. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα οδηγεί στο να απελευθερωθείτε από τοξικές σχέσεις, δυσλειτουργικά μοτίβα επικοινωνίας, γενικά βρίσκετε το ..κουμπί σας για να αναδείξετε τις ικανότητες σας.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς, έχετε μια φανερή δύναμη αυτήν την περίοδο έτσι ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να βρεθείτε σε ένα νέο περιβάλλον και να προχωρήσετε σε ενδιαφέρουσες επαφές. Έρωτας, ψυχαγωγία. Προσοχή σε καταχρήσεις.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, εντάσεις με άτομα νεώτερης ηλικίας, κυρίως εάν είστε γονείς, δώστε εσείς το καλό παράδειγμα και χωρίς να χαλαρώνετε τα όρια σας, πρέπει να δείξετε κατανόηση. Ερωτικές περιπέτειες οδηγούν σε σκηνές ζηλοτυπίες. Καυγάδες με το ταίρι σας.

Αιγόκερος
Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, καταφέρνετε να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά αυτήν την εβδομάδα, καθώς προσπαθείτε εδώ και καιρό να καταφέρετε τα ακατόρθωτα και παρά τις προκλήσεις που βιώνετε θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα ωφελήσουν και τη τσέπη σας. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, αφορά οικονομικούς διακανονισμούς, χρήματα τρίτων, πιθανόν να γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα και να απελευθερωθείτε από πρόσθετα βάρη.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, καλύτερη ψυχολογία, έρχεστε σε επαφή με τους φίλους σας, αλλάζει το τοπίο, γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και φυσικά θα δείξετε εμπιστοσύνη και χωρίς να έχετε υπερβολικές προσδοκίες. Είστε σαφώς πιο ήρεμοι. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε ρήξεις με άτομα του κοντινού σας κύκλου καθώς φαίνεται ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια σας, κάνατε αρκετές υποχωρήσεις με αποτέλεσμα να χάσετε το δίκιο σας και να μην ξέρετε πως να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας.Εμπιστευτείτε όμως την λογική.

 

Υδροχόος
Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  μια έντονη εβδομάδα, όπου έχετε τα πρωτεία σε σχέσεις, συνεργασίες, ήρθε η στιγμή να αποδείξετε τι αξίζετε και βγαίνετε από δήθεν φιλικές καταστάσεις και σχέσεις που σας ταλάνιζαν εδώ και καιρό. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα σας απελευθερώνει από φθαρμένες σχέσεις και δυσλειτουργικά άτομα. Απελευθερώνεστε για να κάνετε μια νέα αρχή.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις στο φιλικό σας κύκλο, μπορείτε να συμβουλευτείτε την διαίσθηση σας για να επιλέξετε το καινούργιο στη ζωή σας, είτε αυτό θα αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις είτε τα άμεσα σχέδια σας. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη σας.   Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, μια συγγενική σας σχέση θα αλλάξει και αυτό αυτόματα θα σας παιδέψει ψυχολογικά καθώς πρέπει να κοιτάξετε τη ζωή σας και να μην θυσιάζεστε για τους άλλους.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  με Πίστη στο μέλλον και με καλύτερη ψυχολογία θα βρείτε τρόπους θεραπείας και αντιμετώπισης των τωρινών δυσκολίων και η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα σας απελευθερώσει από σκοτεινές σκέψεις εάν βέβαια αποφασίσετε να εργαστείτε και μπορέσετε να βγείτε από την αδράνεια.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, θετικά τα νέα εφόσον ξέρετε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και τις προτάσεις που προκύπτουν από πρόσωπα εξουσίας και μην παρεμποδίζετε την τύχη σας. Προσοχή σε υπερβολές και καταχρήσεις ή παράνομες σχέσεις. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  περνάτε μια ..οικονομική κρίση τελευταία γιατί πρέπει να διευθετήσετε εκκρεμότητες , ίσως να σταματήσετε μια συνεργασία, να χωρίσετε περιουσίες και να βγείτε από ένα δυσλειτουργικό σχήμα που σας ζημίωνε. Τίποτα δεν γίνεται αναίμακτα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ