Τονωτική λοσιόν | γιατί πλέον την λατρεύουμε;

Όλες οι guru της ομορφιάς παγκοσμίως τις διαφημίζουν και τις προωθούν. Ας δούμε όμως τι έχει αλλάξει και που οφείλεται αυτή η αλλαγή. Τονωτική λοσιόν | γιατί πλέον την λατρεύουμε; – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η επιστροφή στις τονωτικές λοσιόν είναι γεγονός και πλέον στο εμπόριο υπάρχουν αμέτρητες λοσιόν για όλα τα γούστα, για όλες τις ανάγκες ,όλες οι guru της ομορφιάς παγκοσμίως τις διαφημίζουν και τις προωθούν. Ας δούμε όμως τι έχει αλλάξει και που οφείλεται αυτή η αλλαγή;

Η τονωτική λοσιόν στο παρελθόν ήταν εμπλουτισμένη με αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα και άλλα σκληρά για την επιδερμίδα συστατικά. Συνήθως απευθυνόταν μόνο σε πολύ λιπαρά δέρματα ενώ σε όλα τα υπόλοιπα μόνο προβλήματα δημιουργούσε, όπως έντονη ξηρότητα, ερεθισμό, κοκκινίλες κ.α Έτσι για πάρα πολλά χρόνια οι γυναίκες της είχαν γυρίσει την πλάτη και ήταν από τα προϊόντα που δεν υπήρχανε στην καθημερινή τους ρουτίνα.

Πλέον όλες οι εταιρείες έχουν επενδύσει σε αυτό το προϊόν και γνωρίζουν ότι μόνο κερδισμένοι θα βγουν.

Ας δούμε αναλυτικά τι προσφέρει ένα τόνερ (τονωτική λοσιόν) στην επιδερμίδα και ας αποφασίσουμε στην συνέχεια εάν πρέπει να την εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα η όχι.

1.      Καταρχήν είναι ένα καλλυντικό διάλυμα βασισμένο στο νερό και με πολλά ευεργετικά συστατικά για την επιδερμίδα.

2.      Επαναφέρει το Ph σε φυσιολογικά επίπεδα

3.      Απομακρύνει την λιπαρότητα και τους ρύπους  από τους πόρους και έτσι προλαμβάνεται η εμφάνιση ακμής

4.      Σφραγίζει την υγρασία στην επιδερμίδα και βοηθάει στην εισχώρηση των προϊόντων στην επιδερμίδα.

Προστατεύει, αποτοξινώνει, χαρίζει λάμψη, ενυδατώνει και το σημαντικότερο όλων ότι πλέον δεν περιέχουν αλκοόλ. Οι δράσεις της ποικίλουν αναλόγως με τα συστατικά που περιέχει η κάθε λοσιόν.

Στην αγορά υπάρχουν άπειρες λοσιόν για όλους τους τύπους και για όλα τα πορτοφόλια. Είναι ένα προϊόν που επάξια έχει κερδίσει την θέση του στην καθημερινή ρουτίνα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ